ProMaster 8377 Napisano Decembar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, baš lepa vožnja. Mnogo mi je drago što i pored toliko motora, nije bilo problema. Doduše ovi turiraši što im cepeni ćunci poplašiše sitnu decu, ali ako je za više dobro, neka je... Promenio Decembar 24, 2022 član ProMaster 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3404 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Arakis je napisao: Mislim da je postavljen rekord! Nikad vise motora i nikad vise kise Pazi čiča da ne zardjaš od kiše. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1245 Napisano Decembar 24, 2022 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: Alal vera ljudine, a svaki drugi skoro GS E ovo je živa istina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1245 Napisano Decembar 24, 2022 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekamo dronske sličice, evo malo sremaca. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 24, 2022 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari, bilo je odlicno, ponosan sam sto sam deo dogadjaja 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano Decembar 24, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preko 400 motora po kiši, gledali smo, kada je krenulo da sipi niko se nije vratio sa trga. Bravo za sve! Toliko motora, a bez problema vrednih pomena... Još jedno bravo za sve! 4 miliona osmeha u domu i njihovo gostoprimstvo, pogledi dobrodošlice, zagrljaj, stisak ruke... Hvala im što postoje i što nas raduju bar koliko i mi njih! Bajkerskom pokislom narodu od mene naklon do zemlje! Ogromna čast je biti deo ove zajednice! Prilika da nekoga učinimo srećnim makar na trenutak, to je velika privilegija! 37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 2302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast organizaciji i kolegama u tom segmentu, odradili su sjajan posao sa sređivanjem onih automobila u levim trakama kao i u zaustavljanju u raskrsnicama. Takođe ove godine kolona se izuzetno poštovala, nije bilo preticanja, sečenja i uskakanja u kolonu kao prethodnih godina, svaka čast kolege! Jedini minus je bio onaj lik na harliju koji je besomučno turirao motor u toku povorke...ali ako je to cena da sve ostalo bude ok, šta da se radi. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3404 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Pored naših drugara koji su zvezde svakog dana, Blaža ovde uzima primat jer je na 70% slika Al sam vas usliko za naslovnu stranu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i naas. Bilo je divno kao i uvek. Druženje sa dragim drugarima nema cenu. Živi bili drugari! Svaka čast svima.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Decembar 24, 2022 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan По оваквом времену толико нас је било ....свака нам частPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Decembar 24, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost imali smo jedan peh. Pri povratku kolega sa Afrikom je skliznuo sa tramvajske sine, pao i motor otklizao u metalni stub. Odvezao se nekako ali steta nije bas mala a nadam se da ce ga bol u kuku brzo proci. Mala brzina ali mokre sine... jbg Ja sam se od Ade prema sajmu provlacio izmedju kolona a on je krenuo delom kuda ide tramvaj jedva malo brze od mene. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1245 Napisano Decembar 24, 2022 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, salem said: Na zalost imali smo jedan peh. Pri povratku kolega sa Afrikom je skliznuo sa tramvajske sine, pao i motor otklizao u metalni stub. Odvezao se nekako ali steta nije bas mala a nadam se da ce ga bol u kuku brzo proci. Mala brzina ali mokre sine... jbg Ja sam se od Ade prema sajmu provlacio izmedju kolona a on je krenuo delom kuda ide tramvaj jedva malo brze od mene. I mi smo milili pored sajma. Srećom baš lagano, i prođosmo sporo ali bez problema. Žao nam je kraljice Afrike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Decembar 24, 2022 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam uocio rupu pored sine. Gledam rupa, sina, rupa, sina, aj sina…..i izdade me mitas e-07 prvi put. Do sad ni makac, po raznim belim linijama, tucaniku, kamenjaru…. Naravnoucenije- nece po mokrim sinama (po suvim hoce). 2 1 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16342 Napisano Decembar 24, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, svaka cast... Mnogo mi je zao sto sam bio sprecen da ucestvujem ove godine ali bice prilike, traje ovo i trajace jos dugo... I posto ja ne mogu da cutim, moram da pitam, da mi neko odgovori, jer jednostavno ne mogu da razumem... zasto prsluci i boje PREKO dedamraz odela...zasto? Pa jel moralo to i danas, majku mu, na ovaj sveti humanitarni dan...jel nije moglo ISPOD? koja je poenta? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 24, 2022 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, svaka cast... Mnogo mi je zao sto sam bio sprecen da ucestvujem ove godine ali bice prilike, traje ovo i trajace jos dugo... I posto ja ne mogu da cutim, moram da pitam, da mi neko odgovori, jer jednostavno ne mogu da razumem... zasto prsluci i boje PREKO dedamraz odela...zasto? Pa jel moralo to i danas, majku mu, na ovaj sveti humanitarni dan...jel nije moglo ISPOD? koja je poenta? To su redari, koji kontrolišu kolonu i zaustavljaju saobraćaj na raskrsnicama. Moraju da imaju prsluke da bi se razlikovali I da bih automobilisti iole poštovali na tim raskrsnicama. Sent from my NTH-NX9 using Tapatalk 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 2302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Dzonikeda je napisao: Kasno sam uocio rupu pored sine. Gledam rupa, sina, rupa, sina, aj sina…..i izdade me mitas e-07 prvi put. Do sad ni makac, po raznim belim linijama, tucaniku, kamenjaru…. Naravnoucenije- nece po mokrim sinama (po suvim hoce). Jbg šina pobeđuje u svakom slučaju! Važno je da si ok i da niko pored tebe nije nastradao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16342 Napisano Decembar 24, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Mina je napisao: To su redari, koji kontrolišu kolonu i zaustavljaju saobraćaj na raskrsnicama. Moraju da imaju prsluke da bi se razlikovali I da bih automobilisti iole poštovali na tim raskrsnicama Druze, znam odlicno sta su redari, pitam za kozne prsluke sa bojama klubova, zasto preko odela i zasto danas, imaju 364 druga dana u godini da ih nose i promovisu svoje klubove, nemam nista protiv toga...ali zasto danas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 2302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Mina je napisao: To su redari, koji kontrolišu kolonu i zaustavljaju saobraćaj na raskrsnicama. Moraju da imaju prsluke da bi se razlikovali I da bih automobilisti iole poštovali na tim raskrsnicama. Sent from my NTH-NX9 using Tapatalk Mislim da je kolega pitao ''zbog čega prsluci moto klubova'' preko odela. BJB redari su se jasno razlikovali od ostalih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano Decembar 24, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa Naxi kamera... 11 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3404 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Crveni mravi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Decembar 24, 2022 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, severian je napisao: Sa Naxi kamera... Svaka cast za organizaciju! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Decembar 24, 2022 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan To su redari, koji kontrolišu kolonu i zaustavljaju saobraćaj na raskrsnicama. Moraju da imaju prsluke da bi se razlikovali I da bih automobilisti iole poštovali na tim raskrsnicama. Sent from my NTH-NX9 using TapatalkНије мислио на редаре него на клубска обележја Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Decembar 24, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je pratnja deda mrazovima. Bilo je i onih koji uopste nisu imali odela deda mraza. Ma bilo ih je i bez tablica, bez rukavica, bez ozbiljne opreme neophodne za ovakvo vreme. A u stvari i nemam neko misljenje o tim prslucima ali mi nije jasno da vozis u kratkim patikama sa onim kratkim nazuvicama ( goli zglobovi), bez rukavica, u letnjim pantalonama... Ja prokuka sto ne stizem da kupim zimske cizme i pored dubokih debelih jakih patika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1751 Napisano Decembar 24, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Sjajni smo bili danas! Baš sam ponosan na sve nas, pokazali smo na najbolji način svoje veliko srce bajkersko. Danas nije bio dan baš za vožnju, ali to nije pokolebalo 400+ ljudi da izađe i donese prazničnu čaroliju deci u Sremčici. Svaka čast! Posebno sam srećan što smo danas pokazali disciplinovanost i ponašali se za primer drugima. Bio sam na čelu i mogao sam da vidim izraze lica ljudi kada su videli da dolazimo. To je neprocenjivo, bukvalno smo hiljadama ljudi pored kojih smo prošli izmamili osmeh na lice. To nije mala stvar. Pritom da ne zaboravimo, danas je jedan momak zaprosio svoju devojku. Pred polazak iz doma smo uz pomoć štićenika doma istovarili paketiće, ponovo praveći čuveni lanac: Hvala još jednom svima koji su današnji dan učinili ovakvim! 30 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki187 85 Napisano Decembar 24, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Katana (GSX F 750) 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo prelepo stvarno, i cini mi se mnooogo vise ljudi nego prosle godine. Svaka cast organizatorima, ni vreme uopste nije bilo nesto lose, malo kisice tu i tamo, sve u svemu svaka cast svima. Nadam se sledece godine da ce nas biti jos vise, zove me majka malopre kaze gledala sam snimke, nema kraja koloni 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...