Tumbe 3284 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na lepim rečima upućenim meni. Neću puno da te hvalim, jer si nas već navikao na određeni standard kada su Tvoja putovanja u pitanju! Ali uvek postoji mogućnost da se vidi i nauči nešto novo...Iz svakog putopisa ili komentara. No to nije tema. Bitno je da neke mlađe generacije kao @nafetS ili @stegula posećuju Ulcinjsku rivijeru... Koja je neopravdano zapostavljena u odnosu na mesta severno od Bara. Bitno je da si nam dočarao da svuda ima dobrih i čestitih ljudi... Samo su neprimetni u talasu, bahatih prostaka, koji se obrušio na nas sa svih strana. Bitno je da @Eol ima satisfakciju i ponos zbog tih krajeva koje si ti opisao, a ja ću posetiti koliko na proleće... Ustvari, bitno je da se prožima duh pozitivnosti kroz svaku reč i fotografiju. Sale majstore, da si živ i zdrav i još mnogo toga da proputuješ, i naravno podeliš sa nama... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3284 Napisano Novembar 19, 2022 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, moj komentar kao pola putopisa... Sorry... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3284 Napisano Novembar 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Zanemariti ovaj post. Ne mogu da ga obrišem. Hvala na razumevanju. Promenio Novembar 19, 2022 član Tumbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8436 Napisano Novembar 22, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...