uflngi 5 Napisano Novembar 3, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Драге моје, ово је још једно путовање или снимак живота снимљен на папиру. ја ћу почети. Када се заврши ужасна пресуда БЈБ-а, то би се могло наћи и у књизи коју састављам по комадима. Само ћу као увод рећи да је ово било моје прво путовање које сам искрено волео. Ово је место без патње. У којој свако од вас жели да се оствари и све је изврсно. Хајдемо до прве станице, хајде! Киша на мој мозак Имате две опције за напредовање ка циљу када се родите, научите да ходате, па чак и да научите да помажете себи рукама. Или изађи из креветића и легни на под, или сачекај мајку и хајде да заједно путујемо пажљиво. На срећу (и на жалост), ја сам доследно користио прву опцију. Зашто га држати основним када га можете учинити забавним? stumble guys Тако сам се нашао у бескрајној потрази за авантуром. за бољи, лепши и занимљивији живот. Да ли ћу заиста водити мото-номадски начин живота? Не сада. И потрудићу се да то буде тако за касније. Где је била инспирација за одмор у опасном рају? Била је то идеја која је кључала неко време пре него што је постала права рута крајем 2015. Постојало је само једно ограничење, и било је на снази само 18 дана. Путовање је уопштено болно, али временско ограничење највише боли. Постоје локације на којима можете провести цео живот, али вам је дозвољен само један дан или можда четири сата. Дакле, смислите и постигнете компромис са својим телом, душом, пријатељима и ситуацијама које вас окружују. Несумњиво постоји ограничење износа новца који се може користити, али то се увек решава (нисам сигуран како) у последњем тренутку, баш као што ћете све прецртати и бацити нацрте у ђубре . Нисте ни схватили да сте већ замислили цео сан и половину остварили када сте чврсто одлучили да одете и вратите се. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5806 Napisano Novembar 3, 2022 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Google Translate? 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7746 Napisano Novembar 3, 2022 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Google Translate? Ovo će @Bole37 da prevede......on se razumem u tu psihodelija@Bole37 Poslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 3, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5033 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BaneVuk58 je napisao: Ovo će @Bole37 da prevede......on se razumem u tu psihodelija @Bole37 Poslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka Bogami jedva i ja uvatih konce u tekstu ahahahahah... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3298 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, travelman je napisao: Drage moje .... Od svega napisanog, tebi baš ovo upalo u oči... Pre 5 sati, BaneVuk58 je napisao: Ovo će @Bole37 da prevede......on se razumem u tu psihodelija @Bole37 Poslato sa Huawei P30pro pomoću Tapatoka Ja neću ni da čitam dok Sale ne prevede... Šta mi treba da kljucam bensedin bezveze. Nisam lud, samo zbunjen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 3, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Tumbe je napisao: Od svega napisanog, tebi baš ovo upalo u oči... Pa tako započinje tekst, jesam kavezar al malo mi bi cudno da na bajkerskom forumu putopisi zapocinju takvim oslovljavanjem ... Ne znam, mozda gresim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Novembar 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, uflngi je napisao: Када се заврши ужасна пресуда БЈБ-а, Crno dete, nisi se valjda zadevojčio? Ili je tekst posvećen samo bajkerkama? Promenio Novembar 3, 2022 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Novembar 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je hteo/la na ana.rs Promenio Novembar 3, 2022 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, travelman said: Pa tako započinje tekst, jesam kavezar al malo mi bi cudno da na bajkerskom forumu putopisi zapocinju takvim oslovljavanjem ... Ne znam, mozda gresim Vidi, ovaj sa šajkačom i brkovima ti je nekako.. U srednjoj profesor fizičkog, inače nindža, major tada, imao je običaj da kaže: A šta ćeš kada brka koji komiša kukuruz, krene da ih gladi i uvrće, pa pođe ka tebi? A ti pošto nisi dovoljno jak, i ne možeš se sekirom odbraniti, moraš da bežiš. Hajde još 5 kilometara. Bar trojica su povraćala svaki put. Sjajan tip bio. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 3, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jupiter je napisao: Vidi, ovaj sa šajkačom i brkovima ti je nekako.. U srednjoj profesor fizičkog, inače nindža, major tada, imao je običaj da kaže: A šta ćeš kada brka koji komiša kukuruz, krene da ih gladi i uvrće, pa pođe ka tebi? A ti pošto nisi dovoljno jak, i ne možeš se sekirom odbraniti, moraš da bežiš. Hajde još 5 kilometara. Bar trojica su povraćala svaki put. Sjajan tip bio. Vidi, ovaj sa šajkačom i brkovima je Srba. Nisam skapirao komentar al nema veze. Ne znam čiji si ti al ko da ti je vračarac sročio pričicu. Tužiću vas kod lenjog obojcu pa nek on palamudi sa vama ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Novembar 6, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da me pregazilo vreme 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 6, 2022 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.11.2022. at 8:31, uflngi je napisao: Киша на мој мозак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...