Drinkero 726 Napisano Octobar 14, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Posle Majdana ka Topčiderskoj zvezdi, sudar pežoa i čini mi se žuti GS, malo pre sam prošao. Čini mi se da je auto izleteo iz bočne ulice i kolega ga je stigao. Policajac na motoru, koji je jedini tu pored vozila ( pretpostavljam da je hitna već bila), mi reče da je kolega živ, za povrede ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Octobar 14, 2022 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je okCitiram:“Sve je ok, sad izasao iz urgentnog, isao ka zvezdi zena izletela iz suvoborske i direktno u nju, preleteo isprevrtao se, par kopci i to je to, motor verovatno totalka videcu sutra”Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...