House 995 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Videh... samo je pitanje šta izabrati. Sva sedišta deluju vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20841 Napisano Jun 20 Integrisan, 6452 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je Srdjan model za moj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 995 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Srđana ugovorio termin. 10. jul 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 662 Napisano Jul 2 Pažljivo prati, 680 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dva lepotana na Staroj Planini 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 662 Napisano Avgust 10 Pažljivo prati, 680 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao Coober pa je pala montaza. Na zalost prevruce mi je pa ga nisam probao u terenu samo malo na asvaltu i prvi utisak je da u nizim obrtajima ima definitivno vise snage. Samim tim bi i u terenu trebalo biti lakse ali videcemo. Drugar je trenutno na TET Turska isto je postavio pre nedelju dana i odusevljen je. Nije mala investicija al verujem da vredi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 995 Napisano Septembar 8 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan @Boban EN Da li si imao priliku da ga testiraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20841 Napisano Septembar 8 Integrisan, 6452 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Tumbeta sam sedeo na 690. Ja sam 183 ne oslonim se skroz stopalima. Ja ne bih to smeo voziti mozda ono ko usran lagano al nije to svrha. Deluje mi i cuje se kao da hoce da se rita kad se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 662 Napisano Septembar 8 Pažljivo prati, 680 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, House said: @Boban EN Da li si imao priliku da ga testiraš? Testirao ga malo po Fruškoj Gori. Pravi test će biti na Kučaju sledeći vikend. Definitivno vredi novaca. Lakše se vozi na malim obrtajima nema onog traktorisanja da tako kažem čini mi se i da radi na malo nižoj temp pošto sam vozio delove koje inače vozim pa pratim i temp ulja same mašine. Sve u svemu ja zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 995 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Motorcyclist said: Kod Tumbeta sam sedeo na 690. Ja sam 183 ne oslonim se skroz stopalima. Ja ne bih to smeo voziti mozda ono ko usran lagano al nije to svrha. Deluje mi i cuje se kao da hoce da se rita kad se vozi Ja sam 183 takođe, ali je Gasgas viši malo + mi je zadebljano sedište. Šta misliš kako je meni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...