severian 16902 Napisano Octobar 9 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ManCave portugalski. Pro verzija. Iskreno ga smatram, bar po mom mišljenju, najboljim odnosom uloženo/dobijeno. Overall najbolji, negledajuci cenu i opet naravno samo po mom mišljenju, rekao bih da je Athena. Ali meni je bio skup. Razmatrao sam naravno i Radeta, ali za moj ukus je prenezan i fiksno previsok. A i dalje skup. Ovo je sve samo moj ugao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Novembar 3 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sa Alija neki novi retrovizori. Lice pimalo na double take. Naravno lice al su skroz ok bolji cvrsci od onih sto se samo preklope. I nabacio tracker. Sa ovim fabrickim tkc sam se dobro na Tari isklizao pa da podelim malo sa cama slicice 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...