Jump to content

Moto Zajednica

" Rulet " na ulicama

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: hornet

znam ovaj auto...bio je stalno parkiran u Zemunu, na pocetku ulice Cara Dusana kod AMG sporta...za voznju nemam reci..misle kao ko brze ide ima veca muda ili manji mozak?!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Kada vozim motor ponasam se kao da nigde nemam prvenstvo prolaza. Vozim jako dugo i svacega sam se nagledao. Sto se suprotnog smera tice, na forumu je bio snimak kako zena sa jugom ide u kontra smeru na auto putu preko 150km/h. Pitam se da li je nasa policija makar pokusala da dodje to te lude?!  >:(

• Svrati ponekad, 118 postova

Ja sam u vise navrata stizao ili sretao klince na skuterima posle pola noci kako voze bez svetla i jos uporedno na magistralnom putu Kragujevac-Batocina.Pretpostavljao sam da se kriju od policije.A po lokalnim putevima da i ne pricam za vreme leta citavi copori dece sa APN-cima bez svetla ili samo neko prednje.Cudno

• Drug član, 1193 postova

ko sebe cuva i bog ga cuva,gledam koliko mogu a posebno pazim vikendom u nocnim satima(mada izbegavam da se nadjem u saobracaju u to doba)

a sad dal je rulet,pijana budala,samo budala ili sta god da je u pitanju treba paziti ,pa sad kako bude......

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

ko sebe cuva i bog ga cuva,gledam koliko mogu a posebno pazim vikendom u nocnim satima(mada izbegavam da se nadjem u saobracaju u to doba)

a sad dal je rulet,pijana budala,samo budala ili sta god da je u pitanju treba paziti ,pa sad kako bude......

uvek bilo i ostace.... samo defanzivna voznja, blicanje pred ulaz u nepregledne raskrsnice nocu, usporavanje i naravno voziti mecku, sto starija to bolja... moja empirija je dokazala da se ovi "shumaheri" vise boje stare mecke nego kamiona ;)

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Ja znam gde se parkirao ovaj auto u Zemunu i video sam jedanput klinca koji ga je vozio,to je upravo to sto se dogadja...A pre par meseci sam video ovaj auto u oglasima, neverovatno!

Moram priznati da nisam nocu opreznije prolazio raskrsnice, ali od sada definitivno hocu....

• Svrati ponekad, 307 postova

svugdje je to tako...ima desava se...

evo ja koji zivim u osijeku reci cu tom inspektoru da se desava i kod vas i kod nas...

svedosio sam u loznici proslo ljeto jednoj takvoj trci...krug,4semafora....bez stajanja

ovdje i sam bio isprovociran  :D

ali nisu to samo "nadobudni klinci" nebi vjerovali koliko starijih ima....

• U prolazu, 32 postova

Meni je jedne veceri proslog leta u susret na nadvoznjaku ka Banovom brdu (kod Ade) naisao jugo, sa ugasenim svetlima i dva klinca unutra!

Ja sam instiktivno pobegao u zutu traku kad sam video da je auto ispred mene naglo skrenuo, a kako ih je on video sam Bog zna! Mislim da sam prestao da se tresem jedno tri sata posle dogadjaja...

PS Za one koji ne poznaju predmetni nadvoznjak, isti je JEDNOSMERAN i u pitanju je dugacka i nepregledna leva krivina...

Da li je u pitanju rulet ne znam, ali to mi je jedino logicno (malo cudan pridev za situaciju) obrazlozenje...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja