Jump to content

Moto Zajednica

glasanje za ideje kako napraviti dobar skup

Koja od ovih stvari ti je najbitnija kada odeš na skup  

62 članova je glasalo

1. 1. Koja od ovih stvari ti je najbitnija kada odeš na skup

• cena ulaznice
      1
    • cena pića i hrane
      3
    • kvalitet muzike
      4
    • kvalitet zabavnog programa
      3
    • uredjenje mesta skupa
      14
    • broj klubova koji je došao na skup
      2
    • celokupan doživljaj
      36

Recommended Posts

• Drug član, 3031 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

He, he, prvi sam, nego, ovo ti je malo glupo, bolje da si radio neku varijantu da svako oceni sa po 5-4-3 poena razne stavke, ovako, sta znaci "celokupni dozivljaj", za koji sam glasao? Ako se ubijem, bilo mi lepo, a sto sam spavao u koprivama, nisam primetio?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Mislim da nisi trebao da staviš ovu stavku celokupan doživljaj jer je to svakako ono što je svima najvažnije, a ne govori o tome šta ljudima najviše smeta na skupovima kod nas i šta bi želeli da se popravi

• Drug član, 1261 postova

Znao sam ja smo stoka, samo naj je bitno da se ožderemo i omlatimo. Taj čuveni CELOKUPAN DOŽIVLJAJ je namerno stavljen kako bi i oni koji na skupove idu da žvaću već prežvakane priče, i konzumiraju što veće količine piva (na tebe mislim MIŠO) i generalno im je najbitnije da im dupe vidi put, imali za nešto da glasaju ;D ;D ;D ;D ;D

• U prolazu, 99 postova

lepo si to uradio ali mislim da je ispred svih ljubaznost domacina

meni je to najbitnije,sve ostalo.... manje vazno

recimo mesto to nije samo u klubu koji pravi skup,vec i gradski oci moraju da potvrde

• Zainteresovan, 875 postova

Meni je bitno kakvo je mesto organizovanja skupa. Bilo je skupova na kojima je bilo toliko prasine da smo svi bili prljavi kao prasici. Ne smeta mi samo to ali eto sta mi je prvo palo na pamet. Nisam od onih koji piju mnogo-tacnije,ni jednom nisam konzumirao alkohol na susretima tako da mi nije bitno toliko da li je cena kole 80 ili 100 dinara. Lepo je i kada su domacini ljubazni pa kada na ulazu za tih 200-300 dinara lepo dobijeteneki promo materijal i sve to sto vec dele pojedini klubovi...

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Znao sam ja smo stoka, samo naj je bitno da se ožderemo i omlatimo. Taj čuveni CELOKUPAN DOŽIVLJAJ je namerno stavljen kako bi i oni koji na skupove idu da žvaću već prežvakane priče, i konzumiraju što veće količine piva (na tebe mislim MIŠO) i generalno im je najbitnije da im dupe vidi put, imali za nešto da glasaju ;D ;D ;D ;D ;D

Pa da nije skupova, ne bih imao razloga da se vozim recimo do Lazarevca, jer me bas nesto ne interesuju povrsinski kopovi uglja, u Pancevu me ne vuce da udisem zagadjen vazduh, do Bora se nebih lomatao preko Crnog Vrha da vidim sivilo grada , u Obrenovcu me po najmanje interesuje TE Nikola Tesla, u Bijeljinu ne bih isao onako tek da vidim Bijeljinu itd. Glupa ti je misao bila, Ali  G L U P A!!

• Drug član, 1261 postova

Pa da nije skupova, ne bih imao razloga da se vozim recimo do Lazarevca, jer me bas nesto ne interesuju povrsinski kopovi uglja, u Pancevu me ne vuce da udisem zagadjen vazduh, do Bora se nebih lomatao preko Crnog Vrha da vidim sivilo grada , u Obrenovcu me po najmanje interesuje TE Nikola Tesla, u Bijeljinu ne bih isao onako tek da vidim Bijeljinu itd. Glupa ti je misao bila, Ali  G L U P A!!

Uopšti mi nije shvatljiva tvoja reakcija na " da im dupe vidi put", jer uopšte nije bilo u negativnoj konotaciji. I ja sam, kada sam bio mlad, uglavnom iz tih razloga (mislim na celokupan doživljaj) išao na skupove. Problem je u tome (ali ti to ne bi shvatio pošto si mlad i zelen) da taj opšti doživljaj može da sakrije propuste organizatora, ali nikako nemože da ih obriše. Jer ako sam se ja dobro proveo zato što sam naišao na ekipu koju znam sto godina, ispričali smo se zapili i provozali 100-200 km (otprilike nam je tolika država gde god da krenemo), ne znači da je bio dobar skup. Kada budeš porastao i odrastao, prestaćeš da koristiš TU reč za opisivanje bilo čega, pošto je to oznaka za NE RAZUMEM, i neko može da kaže da je GLUPA ideja voziti motor, ali to samo kazuje o njemu i njegovom načinu razmišljanja. Elem kako mi je dupe mnogo puta videlo put, omatorilo je i razmlitavilo se, i traži i neke druge sadržaje. Mislim da si i kod ideja imao  neke probleme oko shvatanja da nije tvoje merilo jedino koje je pravo.... ??? ??? ??? ???

citat :

Tema je Dosta Slican sa temom Unapredimo Skupove???

A kako bi bilo da se skupovi organizuju samo kada je lepo vreme, tamo gde ima bazena, jezera ....? Da se spava po hotelima, hostelima, motelima...? Da se toci samo kis. voda , Guarana, Red Bull...? Da sviraju samo bendovi  koji imaju CD izdanja....??Da sa pandurima pijemo Coca -Colu ....? Da svi vozimo R-ove, da se obrijamo glave...Molim??

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Da  se nebi prepucavali jedno 10 god. stariji sam od tebe pa ti vidi...

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

opa, opasne reci se ovde razmenjuju ;D... nego, nekada stvarno bez razloga precetraju sa ulaznicama(muzlja), ili sa cenama pica(NS). ali nije to nista strasno... ja ne konzumiram alkohol uopste na susretima, pa mi cena pica nije toliko bitna. niti na nekim malo daljim susretima ostajem do kasno,pa mi nije ni vazno ko ce svirati kasnije tokom noci. tako da je meni lokacija susreta vrlo vazna. da ima mesta dovoljno, da se ne ruse motori. a takodje da ne bude preveliko kao u Temerinu, gde je prostor za susret bio ogroman, pa se cinilo da je bilo jako malo motora.takodje je lepo da ima neko jezero ili bazen gde bajkeri mogu malo da se brcnu, i rahlade tokom vrelih letnjih dana :)... toliko od mene :)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ja jos nikad nisam bio na "skupu".  ::)

Ako bi ikad isao, onda bi isao da sretnem ljude (npr. sa foruma) i da se sit nagledam motora,

sve ostalo mi je nebitno. Nisam bas neki ljubitelj vashara i raznoraznih spektakala, valjda sto ne

trpim megafone  ;D

cena ulaznice - zar se to placa?  ::)

kvalitet muzike - a kako se to mjeri?

celokupan doživljaj - naravno, naajbitnije, samo kako to obezbjediti svima?  ;D

• Zainteresovan, 875 postova

da nema prašine , izvikanih vozača između posetilaca skupa , promo materijal je lepa stvar , a uskoro mi se čini neki će postavljati i " balerinu "

balerinu? ???

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

kvalitet zabavnog programa: Labudovo Jezero   :D

sto da ne! i ovako se mnogo njih zali na kvalitet zabave ;D ;D ... sorry za off :-[

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Meni je najvaznije dobro drustvo,tako mi nikad nije dosadno.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova
  • Motocikl: 4x4

Meni je bitno kakvo je mesto organizovanja skupa. Bilo je skupova na kojima je bilo toliko prasine da smo svi bili prljavi kao prasici. Ne smeta mi samo to ali eto sta mi je prvo palo na pamet. Nisam od onih koji piju mnogo-tacnije,ni jednom nisam konzumirao alkohol na susretima tako da mi nije bitno toliko da li je cena kole 80 ili 100 dinara. Lepo je i kada su domacini ljubazni pa kada na ulazu za tih 200-300 dinara lepo dobijeteneki promo materijal i sve to sto vec dele pojedini klubovi...

Slazem se sa titjom, sem ovo oko cene pica. Mada mi ne predstavlja neki problem cena jer je uvek mnogo povoljnija nego  bilo gde drugde. Ali dobro mi dodje ako je pivo 60-70 kinti, tako da za 2000 din mogu svasta da uradim  :P , pa cak i da nekom platim pivo  ;D

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸

PO meni su bitne najmanje tri stvari:

1) dobra organizacija kampa (tu podrazumevam i hranu)

2) dobre igre bez granica ( nosenje burica, rvanje u blatu - zene, brzina ispijanja piva itd)

3) i naravno uvece kada su svi u naj osecanju dobar har rock band koji ce sve prodrmati. Nikako neki smor bend za dremkanje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja