mihailo.josipovic 9 Napisano Septembar 20, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki ER6n --> Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, nov sam na forumu, vozim malog Stroma iz 2006 godine i nakon sto sam ubacio led H4 u farove ne znam kako i sta se desilo ali kad dam kontakt i svetla se upale kao da sija dugo svetlo, kad blicnem ili upalim dugo sija kratko, pokusavao sam da podizem i spustam far mada nista, sija kontra i to je to, ako neko ima neka iskustva ili savet da podeli tu sam, hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan okrenuo si konektor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, nafetS je napisao: okrenuo si konektor? Pa bas tako izgleda zamenio mesta dolaznim plus zicama za kratka i duga. Na h4 je minus jedan zajednici i po jedna zica za kratko i dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo.josipovic 9 Napisano Septembar 20, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki ER6n --> Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam konektor, lepo je ubačen i onda provalim da je sijalica kontra ubačena, mora da ima neki svoj polozaj, uglavnom radi sve kako treba, za sad! hvala na informacijama, živi bili!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan izvadi konektor, okreni za 180 stepeni i bocni opet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Octobar 10, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si uzeo neke "brand name " sijalice i koje ? Razmišljam i ja da metnem led h4 . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo.josipovic 9 Napisano Octobar 13, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki ER6n --> Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ne verujem da su brand name, bile su 30e par msm da su klasični kinezčina, uglavnom problem je resen i sijaju 3 puta vise od običnih. Živi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Octobar 14, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 10.10.2022. at 11:42, plumber.ns je napisao: Da li si uzeo neke "brand name " sijalice i koje ? Razmišljam i ja da metnem led h4 . LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS Prodaja auto opreme. Xenon program, LED program, alarmi, farovi i stop svetla, parking oprema, Sparco dodatna oprema, decija sedista, patosnice. Preporuka, uzimao mnogo puta od njih sve i svasta, kod mene H7 led rade bez greske evo trecu godinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 11 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Imam slicno pitanje isti motor 2009 kod mene se desava da na led sijalici kada upalim duga ne gasi kratka. Je li to takva sijalica ili nesto nije u redu? Na obicnim H4 je sve bilo ok, da nije davno bi crkao osigurac ili bi ispalo neko drugo sr..e. To sam primjetio prije par dana, inace rade ok imaju lijep snop sijalice isto neki kinezi malo skuplja varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15795 Napisano Januar 11 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad se blica na prekidaču tad treba da doda dugo svetlo tj rade obe žarulje. Kad se prekidač preklopi na dugo svetlo, tad bi oboreno trebalo da se ugasi (samo dugo sv radi). Obicno je ovako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 11 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Satelis je napisao: Kad se blica na prekidaču tad treba da doda dugo svetlo tj rade obe žarulje. Kad se prekidač preklopi na dugo svetlo, tad bi oboreno trebalo da se ugasi (samo dugo sv radi). Obicno je ovako..... Danas provjerio stavio obicnu H4 i prekidac radi ok ugasi kratko kad prebacim na dugo. Ali na led sijalicama nece, samo dodatno upali diode za dugo. Nista nije budzeno, standardni dzekovi sijalice nisu one najjeftinije. Vjerovatno su sijalice tako uradjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Januar 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, role je napisao: Danas provjerio stavio obicnu H4 i prekidac radi ok ugasi kratko kad prebacim na dugo. Ali na led sijalicama nece, samo dodatno upali diode za dugo. Nista nije budzeno, standardni dzekovi sijalice nisu one najjeftinije. Vjerovatno su sijalice tako uradjene Isto je i kod mene, imam 2 x H4 led, nista ne brini, takve su sijalice, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 12 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...nisam ranije imao ovakve na autima imam led ali rade standardno. Odma nesto poceh da sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Januar 12 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni H4 odvojeno pale duga i kratka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...