Jump to content

Moto Zajednica

mihailo.josipovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Lazarevac
  • Motocikl
    Kawasaki ER6n --> Suzuki Vstrom 650

Poslednji posetioci profila

183 profile views

mihailo.josipovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Pre svega izvinite na ovako kasnom upoznavanju jednostavno promaklo mi je, oprostite! Ja sam Mihailo, iz Lazarevca sam, vozim Suzuki Vstrom 650 iz 2006. godine. Tu sam za svaki vid druzenja i pomoći! Ubacicu slike stare Kawe i trenutnog Stroma.
  2. Pre 2k km sam menjao ulje i proveravao filter, bio je okej ali ceo vlažan od ne znam ni čega, majstor kaze da je to od liberlaufa, ovako je izgledao ore 2kkm
  3. Pozdrav ljudi, Na poslednjoj vožnji primetio sam da mi je potrošnja na malom stromu 2006 godište skočila do 6ipo litara, nisam neki sad siledzija sa gasom ali ono do 100, 120, preko toga slabo i na kratko. Bilo je tu i otvorene vožnje i krivina, uzbrdo nizbrdo i jači gas, ali nikad mi tolika potrošnja nije bila, sa tri puna kofera nije prelazilo 4 ipo litre. Navešću neke stvari koje sam uradio i primetio pre nego što se potrošnja povećala: Dotegao sam lanac pre toga, ne verujem da bi to bio uzrok, takodje sam primetio da kad napunim rezervoar uvek fali jedna crta, kao da po meraču-bordu nije pun rezervoar i poslednje, prilikom nekog bržeg (i u većim obrtajima oko10k) obilaženja vozila uzbrdo nakog što sam prešaltao u treću čula se jaka eksplozija iz auspuha, nije da se nije dešavala i pre ali ne toliko glasno. Motor se normalno ponaša, pali, ide sve normalno, bar koliko sam primetio... Ako neko ima neko iskustvo da podeli sa mnom pre nego što ga oteram kod majstora. Hvala unapred, živi bili!
  4. Nesto ne verujem da su brand name, bile su 30e par msm da su klasični kinezčina, uglavnom problem je resen i sijaju 3 puta vise od običnih. Živi bili!
  5. Proverio sam konektor, lepo je ubačen i onda provalim da je sijalica kontra ubačena, mora da ima neki svoj polozaj, uglavnom radi sve kako treba, za sad! hvala na informacijama, živi bili!!
  6. Zdravo svima, nov sam na forumu, vozim malog Stroma iz 2006 godine i nakon sto sam ubacio led H4 u farove ne znam kako i sta se desilo ali kad dam kontakt i svetla se upale kao da sija dugo svetlo, kad blicnem ili upalim dugo sija kratko, pokusavao sam da podizem i spustam far mada nista, sija kontra i to je to, ako neko ima neka iskustva ili savet da podeli tu sam, hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja