Nikola Honda 954 173 Napisano Septembar 17, 2022 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ,moze li neka preporuka za majstora za ugradnju topa uz malu prepravku izduvne grane. Beograd Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 18, 2022 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan CWB https://www.facebook.com/customweldingbelgrade Da se ogradim,ne znam kakav je sa cenama,ali radi dobro. Promenio Septembar 18, 2022 član Nele11 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Decembar 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola Honda 954 Jel si uspeo, i meni je na pameti neka igranka sa auspuhom na novom skuteru pa će mi trebati možda slična intervencija. I jel ima neko informaciju da li Robert i dalje radi auspuhe, nigde ne mogu da nadjem info. Neko piše radi, neko je napisao da ne radi više... Promenio Decembar 26, 2022 član matke92 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj kod Darka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Decembar 26, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, DjoleLO said: Samo nemoj kod Darka Procitao sam celu temu, neću sigurno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Decembar 27, 2022 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, matke92 je napisao: @Nikola Honda 954 Jel si uspeo, i meni je na pameti neka igranka sa auspuhom na novom skuteru pa će mi trebati možda slična intervencija. I jel ima neko informaciju da li Robert i dalje radi auspuhe, nigde ne mogu da nadjem info. Neko piše radi, neko je napisao da ne radi više... Robert više ne radi, bar koliko je meni poznato, ali Dragon radi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1570 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 990 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem da Dragon radi. Ne znam onaj Grbic da li radi ako ti je blize bg -u, al ne znam kakvog je kvaliteta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Decembar 28, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan O Grbicu ili ti Darku nemam novih informacija kako radi. Lani je očaj živi bio, sad deluje da je podigao kvalitet. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Decembar 28, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Videću sa Dragonom koje su mi opcije, posto mi se ne svidja ugao kako stoji auspuh, da li ima varijanta na postojecu granu nesto napraviti a ne dirati granu da bih mogao fabrički vratik danas-sutra zbog tehničkog. Ako ne bude moglo radiću celu granu jer hocu original da može danas-sutra da se namontira nazad uz pomoć ručnog alata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 28, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam gledao slike,Darko(po slikama)se jako popravio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drugari, zamolio bi za kotakt majstora za presvlacenja moto sedista ( BG i okolina) a moze i druge lokacije. Promenio Decembar 28, 2022 član Dane Deda promasio temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...