DarkoČa 1760 Napisano Septembar 17, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan KomunikacijaCARDO / PackTalk / Bold / single Full packKorišćena jednom na putovanju u Rumuniju par dana krajem JunaTakoreći novo! Cena: 210€Kontakt: 063 428 380 Послато са SM-S901B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 17, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoću ja. Zovem sutra da se dogovorimo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 17, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Hoću ja. Zovem sutra da se dogovorimo.Ok. Stojim na raspolaganju! PozzZПослато са SM-S901B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi @dragan_alumiroi Bilo je zadovoljstvo upoznati ga i razmeniti iskustva!Uzdravlje da služiПослато са SM-S901B помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 22, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Darko, i meni je bilo zadovoljstvo upoznati te a trgovati sa tobom. Veliko hvala što si mi dodatno poslao samolepljivi nosač. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...