JustPosi 16 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Sa svojih 39 godina nedavno sam kupio moj prvi ikad dvotočkaš Yamaha XMAX 250. Nađoh neke naslage u rashladnom sistemu pa me malo istraživanja dovelo ovdje gjde sam nasao par savjeta sta bi moglo biti i sta uraditi po tom pitanju. Ali i pored toga mislim da cu se zadrzati ovdje posto vidim da ima jako puno iskusnih bajkera i moze se svasta nauciti jer ja sam bukvalno novorođenče kad je u pitanju svijet dvotočkaša tako da ne zamjerite na glupim pitanjima 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 14, 2022 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7384 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 3075 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jel Sarajevo gdje je nekad bilo? Dobro došao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku sa onog brda pored. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustPosi 16 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Jupiter je napisao: Daj neku sliku sa onog brda pored. Sa kojeg hoces biraj Trebević , Igman , Treskavica ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Septembar 14, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na Trebević sam mislio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustPosi 16 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Jupiter je napisao: Na Trebević sam mislio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Septembar 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je u avgustu na Filmski festival da dođem, ali se kockice nisu složile. No dobro, biće dana. Promenio Septembar 14, 2022 član Jupiter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustPosi 16 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Jupiter je napisao: Trebalo je u avgustu na Filmski festival da dođem, ali se kockice nisu složile. No dobro, biće dana. Javi kad budes pijemo kafu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Septembar 15, 2022 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Septembar 15, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pojačava se brojno stanje sa ove strane Drine Dobro došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1386 Napisano Septembar 15, 2022 Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8124 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan ".....Sarajevo, ljuuubavi mojaaaaa...." Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 15, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Septembar 15, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Septembar 15, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Veeeliki pozdrav za Sarajevo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Septembar 15, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 330 Napisano Septembar 16, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao skuteraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10123 Napisano Septembar 19, 2022 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...