Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 12, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.alo.rs/hronika/crna-hronika/670940/muskarac-motor-gornji-milanovac/vest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, nije pao...Na obilaznici kod GM , vozač auta KG tabli, krećući se iz pravca Ča, počne skretanje levo preko pune linije na NIS, momak iz NP takođe na punoj preticao kola....i eto belaja...nakon sudara je stajao, bio potpuno svestan i komunikativan....u bolnici mu konstatovan prelom noge, preventivno prevezen u KC Kg, tamo konstatovano unutrašnje krvarenje i za par sati je preminuo.Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 12, 2022 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja, uzasna je ova godina po stradanju motociklista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 87 Napisano Septembar 12, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi ovo bilo čudno. Prvo je bila vest da se sudario sa golfom dvojkom, negde prema Lukarima, a sad ovo... Hvala na pojašnjenju kolega... Iz Novog Pazara sam i viđao sam ovog čoveka dosta puta na motoru, bio je baš aktivan bajker... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16915 Napisano Septembar 12, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ivandeka je napisao: nakon sudara je stajao, bio potpuno svestan i komunikativan....u bolnici mu konstatovan prelom noge, preventivno prevezen u KC Kg, tamo konstatovano unutrašnje krvarenje i za par sati je preminuo. Ako se zaista ovako razvijao slučaj, zaista nije ovo smelo da se dogodi. Jednostavno, moralo je da se ulovi. Ne znam ko je pogrešio i da li je neko pogrešio, ali covek je izgleda stigao na vreme u prvu bolnicu... Nije smelo da se dogodi da umre. Strasno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6031 Napisano Septembar 13, 2022 Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja. Muka me hvata vise od te bele linije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...