KKristijan 40 Napisano juče u 05:49 U prolazu, 37 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan ja sam poceo na nc700s. to mi je ok za ulaz u moto svet. neminovno je da ce ti se desiti da ti u mestu ispadne motor pa u skladu sa tim bolje polovnjak sezonu, dve pa posle nesto novo. a pre svega bih ti preporucio da ne kupujes gadgete, cool delove. prvo uplati trening bezbedne voznje, odradi taj trening pa posle ulaži u šminku. ja do treninga nisam znao koliko toga ne znam.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 57 Napisano juče u 07:18 U prolazu, 69 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, KKristijan said: ja sam poceo na nc700s. to mi je ok za ulaz u moto svet. neminovno je da ce ti se desiti da ti u mestu ispadne motor pa u skladu sa tim bolje polovnjak sezonu, dve pa posle nesto novo. a pre svega bih ti preporucio da ne kupujes gadgete, cool delove. prvo uplati trening bezbedne voznje, odradi taj trening pa posle ulaži u šminku. ja do treninga nisam znao koliko toga ne znam. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Slazem se da mnogo toga ne znam i da se uci celog zivota. Sa druge strane opet dobrih 6 godina vozim skuter i koliko toliko sam savladao dosta stvari. Jeste ovo razlika u odnosu na skuter ali kad sve sumiram i nije neka. Iskreno da ga sad nisam uzeo pitanje dal bi uopste uzimao motocikl nekad… Od dodataka uzeo bih pored kofera jos i crash bar bas iz tog razloga sto kazes da mi moze ispasti u mestu motor pa da ga zatitim jer je ipak nov. A za ostalo nije mi ni bitno toliko… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 261 Napisano juče u 18:05 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam to i ja uradio. Iskreno, crash bar je obavezna stvar, a ni bez kofera ne mozes, realno. Isto, iskustvo sa skuterom, pa mi je NC bio nekako logican korak napred dok ne vidim sta me kod motora radi. Trening bezbedne voznje je sjajna stvar, pomogla mi je sa skuterom, tako da cu ici i sada sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 57 Napisano juče u 19:59 U prolazu, 69 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Korto Malteze said: Upravo sam to i ja uradio. Iskreno, crash bar je obavezna stvar, a ni bez kofera ne mozes, realno. Isto, iskustvo sa skuterom, pa mi je NC bio nekako logican korak napred dok ne vidim sta me kod motora radi. Trening bezbedne voznje je sjajna stvar, pomogla mi je sa skuterom, tako da cu ici i sada sa motorom. Koji crash bar preporucujes?? kofer sam svakako nabavio, cekam nosac kofera. Crash bar ce malo da saceka jer previse je ovo para da se izgura sve… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 261 Napisano juče u 21:02 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta bih ti rekao. U principu onaj koji ti se vizuelno sviđa, svi rade posao. Mene nerviraju oni koji idu ispred viljuske. Bolji su mi ovi sa strane. Ja imam neki Givi. Nije loš. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 57 Napisano pre 16 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Korto Malteze said: Ne znam sta bih ti rekao. U principu onaj koji ti se vizuelno sviđa, svi rade posao. Mene nerviraju oni koji idu ispred viljuske. Bolji su mi ovi sa strane. Ja imam neki Givi. Nije loš. Sent from my SM-S926B using Tapatalk To mi je sledece sto moram a sve ostalo ce da saceka… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ckalja 12 Napisano pre 16 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Limassol Motocikl: Xmax Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica, poceo na APN-u, vozio PGO skuter, kasnije kupio nov xmax 300 2019. Polagao na CB650 i porucio novi NC750 manuelni menjac. S obzirom da zivim na ostrvu gde je najduza deonica 200-250km mislim da mi jaci ni netreba. Gledao sam NX 500 zbog visine ali sam se zaljubio u NC. Na zalost ovde nema probne voznje i nisam imao priliku da ga vozim ali se nadam da se necu pokajati. P.S. i Versys 650 od drugara sam vozio svideo mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1277 Napisano pre 16 sati Drug član, 817 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan I ja nisam ljubitelj tih velikih crash barova, posebno onih koji idu ispod kljuna. Ne znam, možda oni bolje štite, ali džaba kad minih ne hvata oko. Uzeo Givi, lagan, mali, a leži bas lepo. Sam sam ga montirao, nije neki problem, prilično je dostupno, nema mnogo skidanja plastika.Evo kako izgleda:Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 57 Napisano pre 15 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Ckalja said: Ista prica, poceo na APN-u, vozio PGO skuter, kasnije kupio nov xmax 300 2019. Polagao na CB650 i porucio novi NC750 manuelni menjac. S obzirom da zivim na ostrvu gde je najduza deonica 200-250km mislim da mi jaci ni netreba. Gledao sam NX 500 zbog visine ali sam se zaljubio u NC. Na zalost ovde nema probne voznje i nisam imao priliku da ga vozim ali se nadam da se necu pokajati. P.S. i Versys 650 od drugara sam vozio svideo mi se Veruj mi ja sam prvi put seo kod drugara na tehnickom u Prokuplju jer ovde neko ga bese pomenuo a ja s covekom se znam i dobri smo prijatelji ali nisam znao da ima nc… Rekoh ne mogu da kupim motor koji sam samo na slikama video a nikad seo na njega… Ja kad sam seo znao sam odmah da je to to. I ja sam poceo 2004 sa novim Tomos automatikom, pa onda skuter kineski do 50 kubika i onda 2019 xmax… Mislim da je ovo pravi potez i dosta ljudi odavde je zasluzno za to i hvala im na tome… Ja evo kako se probudim samo razmisljam kad cu da ga vozim i da uzivam u njemu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 57 Napisano pre 15 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Predator016 said: I ja nisam ljubitelj tih velikih crash barova, posebno onih koji idu ispod kljuna. Ne znam, možda oni bolje štite, ali džaba kad minih ne hvata oko. Uzeo Givi, lagan, mali, a leži bas lepo. Sam sam ga montirao, nije neki problem, prilično je dostupno, nema mnogo skidanja plastika. Evo kako izgleda: Sent from my iPhone using Tapatalk Lepo izgleda ovaj. Meni bitno da moze da ga zastiti ako padne i da sacuvam plastike… Veliki mi ovi deluju nekako sigurnije, mozda gresim… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 261 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ... na taj sam mislio. Mnogo lepo ide uz ovaj motor. Sto bi rekli "ne bode oci". Inace, moj je prvi dan kupovine odradio posao. Prevalio sam motor u mestu, klasican "skuteras", stisnuo sam kao mazga prednju i ciao. Rezultat, ogreban crash bar i to je to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1277 Napisano pre 14 sati Drug član, 817 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Eto.. Znači radi.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 261 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Testir'o ja njega, za svaki slucaj. Konj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...