N.F.S. 22150 Napisano Januar 26, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakva motorcina!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Januar 26, 2023 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Pingvin37 je napisao: Razlog prodaje je jer mi treba nesto putno ili adventure sa oklopima i boljom zastitom od vetra. Što mu ne turiš vetrobran, jes da uružni motor, ali pomaže, bolje išta nego ništa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 26, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Disko Nindža said: Što mu ne turiš vetrobran, jes da uružni motor, ali pomaže, bolje išta nego ništa. Nije to to. Il pun oklop turing sport sa heblovima da zalegnem i jurisam, ili neki enduro adventure da mogu da idem kojekuda. P.S. inace i smeta devojci, sad bez zajebancije kaze da je motor pri mom dodavanju gasa "katapultira" i da je bole ruke od drzanja, kako se ne bi strovalila. Tako da promena ce morati da padne, pre ili kasnije, ako gledam objektivno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Januar 26, 2023 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg XJR otkida kada ima gomilu obrtnog momenta na niskim obrtajima, 1300ccm bato Tebi treba neka 600-750ccm mašinica, koja podivlja tek na 7-8000 obrtaja, a ispod toga je ko mackica, laganica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9874 Napisano Januar 26, 2023 Ne silazi, 2302 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi, muški, motor ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Januar 26, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Nema ohlins amortizere pozadi? odnosno koji su vec, na ovakve mislim Promenio Januar 26, 2023 član JoeD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 26, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, JoeD said: Nema ohlins amortizere pozadi? odnosno koji su vec, na ovakve mislim Imam i te. Samo sto su ovi moji novi kupljeni u Louis-u. Dobro su se pokazali. Licno sam ih kupio. Imam i ceo set za sl veliki servis. Dihtung ventil dekle, gume karburatora, set za reparaciju slavine itd. Ima sta oces. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 2, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Februar 2, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znači GS. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 2, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Jupiter said: Znači GS. Ako ne pronadjem nesto ocuvano za normalnu cenu u kategoriji sport touring ili neki enduro touring, moguce i neka manja kubikaza tipa 600-700 da premostim sa tim neku sezonu. Japan naravno Motor je prodat. Vlasnik me odusevio bez nekog cenkanja i natezanja, cak su nam i interesovanja slicna Nek ga dobro sluzi, i sa srecom! Ide lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...