Džim Džarmuš 2959 Napisano Septembar 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 1266 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter vozim dva meseca (koliko i imam A kategoriju) Vozim novi Beverly 300 hpe .Ne volim brzu vožnju a prija mi gradska i pomalo prigradske( ali ne po auto putu ):-) za sad.Svašta ne znam o moto svetu , ali mi se jako sviđa i baš sam se zarazio sa celim doživljajem, vožnja mi daje anti stres efekat tako da često izmišljam razloge odlaska negde samo da bi vozio..Evo malo slika mog mehaničkog saputnika. Promenio Septembar 4, 2022 član Džim Džarmuš Typo 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10699 Napisano Septembar 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7415 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 4, 2022 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lepa mašina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8346 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 5, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7771 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 3200 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Tako to počne... Skuter je zgodna stvar. Onda skontaš taj "meditacija" efekat. Pa savetujem da sledeće probaš neki malo dalji đir, celodnevni, neki mirniji puteljci, do lepe prirode... E onda se tek navučeš Zapravo, najlepša stvar kod motora je putovanje, taj teleport.. Staviš kacigu kod kuće, skineš kacigu - Zlatibor... A između, udišeš intenzivnije mirise, osetiš drvo koje je procvetalo 50m od puta, osetiš gde je hladno, gde je toplo, pa pričaš sam sa sobom (mada, sad svi imamo komunikatore, pa i slušamo podcaste, muziku, ali lepo je nekad ostati sam sa svojim mislima)... I onda, onaj najlepši momenat posle par sati vožnje kad prestaneš da razmišljaš o brzini, o krivini, i sve krene iz malog mozga, i sve "klikne", motor i ti, i onda razvučeš taj osmeh.. heroin mu nije ravan... I nemoj da misliš da pošto nemaš 1000cc+ i 150ks da ne možeš da putuješ, možeš, i te kako, i ta tvoja mašina je savršena za to... Imaš na forumu i scooter sekciju, ima jako lepih putopisa. Dobro nam došao. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2959 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 1266 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Tako to počne... Skuter je zgodna stvar. Onda skontaš taj "meditacija" efekat. Pa savetujem da sledeće probaš neki malo dalji đir, celodnevni, neki mirniji puteljci, do lepe prirode... E onda se tek navučeš Zapravo, najlepša stvar kod motora je putovanje, taj teleport.. Staviš kacigu kod kuće, skineš kacigu - Zlatibor... A između, udišeš intenzivnije mirise, osetiš drvo koje je procvetalo 50m od puta, osetiš gde je hladno, gde je toplo, pa pričaš sam sa sobom (mada, sad svi imamo komunikatore, pa i slušamo podcaste, muziku, ali lepo je nekad ostati sam sa svojim mislima)... I onda, onaj najlepši momenat posle par sati vožnje kad prestaneš da razmišljaš o brzini, o krivini, i sve krene iz malog mozga, i sve "klikne", motor i ti, i onda razvučeš taj osmeh.. heroin mu nije ravan... I nemoj da misliš da pošto nemaš 1000cc+ i 150ks da ne možeš da putuješ, možeš, i te kako, i ta tvoja mašina je savršena za to... Imaš na forumu i scooter sekciju, ima jako lepih putopisa. Dobro nam došao. Lepo si opisao i dočarao osećaje,hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. I sam slično razmišljam, a uskoro ću i sam da se upustim u svet skutera. Konačno.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10900 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 2468 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Moj skuter je samo 100 cm3 jači, a od daljih destinacija od Beograda obišao sam Banja Luku, Trebinje, Kostajnicu. Po Srbiji, uh...taman ! Samo lagano. Sve se stigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...