vuk kv 0 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan kpa beograd, jaz, rose, zanjice, egipat, grcka, malta, turska... pitaj boga gde jos, sve od 1982. sigurno smo se sreli sreli smo se sigurno a dace bog da se jos srecemo a bice slika samo kad provalim kako ovo radi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kpa beograd, jaz, rose, zanjice, egipat, grcka, malta, turska... pitaj boga gde jos, sve od 1982. sigurno smo se sreli sreli smo se sigurno a dace bog da se jos srecemo a bice slika samo kad provalim kako ovo radi :-\ Slike iz kompjutera uploaduješ na neki foto host (Photobucket.......) i onda samo iskopiraš url adresu i voila. Nego ja da ti ispričam moju tužnu priču. Kada sam bio mladi deci, bila srećna vremena, u decembru skijanje na Viskoke Tatre, u junu na ronjenje po Kikladama pa do septembra (jebiga počinjala škola) pa u školu svaki dan motorom (osim kad ulice zalede). Onda udarila kriza pa se odrekoh skijanja (nekako najkraće traje a najviše košta) onda hiper inflacija (ode dvobocnik i regulator, ostanula maska da truli na polici), e od ovih motora me neće otrgnuti ni Svetska ekonomska kriza, ni žena. Još samo za to imam da se uhvatim.........Znam da razumeš ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slike iz kompjutera uploaduješ na neki foto host (Photobucket.......) i onda samo iskopiraš url adresu i voila. Nego ja da ti ispričam moju tužnu priču. Kada sam bio mladi deci, bila srećna vremena, u decembru skijanje na Viskoke Tatre, u junu na ronjenje po Kikladama pa do septembra (jebiga počinjala škola) pa u školu svaki dan motorom (osim kad ulice zalede). Onda udarila kriza pa se odrekoh skijanja (nekako najkraće traje a najviše košta) onda hiper inflacija (ode dvobocnik i regulator, ostanula maska da truli na polici), e od ovih motora me neće otrgnuti ni Svetska ekonomska kriza, ni žena. Još samo za to imam da se uhvatim.........Znam da razumeš hvala na savet ma sta da ti kazem uvek je to bilo snalazenje i odricanje, al tesko ide kad se uvuce pod kozu i ne pominji mi srecna vremena, suze mi krenu kad se setim osamdesetih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovako je kad je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A na krilce gore, umal da se navučem, ali mi prošle godine pred moj rodjendan poginu dobar prijatelj na Ohridu, pa sam definitno batalio. Da čovek treba da leti, bog bi mu dao krila, Ronjenje priznajem na dah, sneg služi za grudvanje i pravljenje sneška. E sad što se "čeličnih konja " tiče.................................tu sam uveo blokadu i abs (automatic brake sistem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Instruktore, dobro ti nama došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Instruktore, dobro ti nama došao dobro rogec de si ti do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wule011 0 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav uz dobrodoslicu da je nesto menje opreme, mogli bi motorima na ronjenje, ali mislim da bi izgledali malo cudno sa bocama na ledjima (a da ne pominjem koliko je nezgodno voziti sa regulatorom u ustima ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Instruktore, dobro ti nama došao dobro rogec de si ti do sad Slabo pratim predstavljanje, ali kad sam video paragliding, ronjenje, skijanje odmah sam znao ko je. Ljudi, zaboravio je da pomene i da se odlično razume u pečurke i pripremu istih na razne načine, što može dobro doći na nekom moto ili para izletu u prirodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo pratim predstavljanje, ali kad sam video paragliding, ronjenje, skijanje odmah sam znao ko je. Ljudi, zaboravio je da pomene i da se odlično razume u pečurke i pripremu istih na razne načine, što može dobro doći na nekom moto ili para izletu u prirodu. cesce se vidjamo na internetu nego u zivotu da, zaboravio sam na pecurke, jer mi ova sezona bila malo kilava, nije se imalo vremena pa sam tek jesenas nesto ostavio za zimnicu. nego srecna tebi nova godina i da letis bar onoliko kolko provedes na transevropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pardon panevropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo pratim predstavljanje, ali kad sam video paragliding, ronjenje, skijanje odmah sam znao ko je. Ljudi, zaboravio je da pomene i da se odlično razume u pečurke i pripremu istih na razne načine, što može dobro doći na nekom moto ili para izletu u prirodu. cesce se vidjamo na internetu nego u zivotu da, zaboravio sam na pecurke, jer mi ova sezona bila malo kilava, nije se imalo vremena pa sam tek jesenas nesto ostavio za zimnicu. nego srecna tebi nova godina i da letis bar onoliko kolko provedes na transevropi hvala takođe i vidimo se, na brdu ili na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dzale dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! U kom klubu letis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan izvini nisam ovih dana imao vremena da idem na net letim u pegazu iz ivanjice ali zivim u beogradu pa tu letim sa raznim ljudima a cesto sam i na zlatiboru, kraljevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dzale dobrodosao. cao ruska valjda se vidimo ovog proleca negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...