lestra 2355 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Triumph Tiger 800 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph Tiger 800, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 38000 km, Karaburma. Cena 6.500 € - Motori - Polovni Automobili Za sve dodatne informacije pozovite me. Moj motor, na mene se vodi. Ostalo imate u tekstu oglasa. Napravila se finansijska situacija da se kupi nesto bolje i novije. Cena za forumase -6000e. Mene je izasao preko 6500. Promenio Septembar 1, 2022 član lestra 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8430 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Prosledio sam broj burazeru kaže da te kontaktirao. Motor ti je kao lutka, a sve nas zanima šta se sprema posle. Ako ostaješ na enduru jedina opcija Tiger 1000 ili GS, drugo ne znam šta bi bilo opcija, ja to merim po mojoj meri. Promenio Septembar 1, 2022 član shlem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Septembar 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Probao je Gs-aPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 2, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 9/1/2022 at 7:38 PM, shlem said: Prosledio sam broj burazeru kaže da te kontaktirao. Motor ti je kao lutka, a sve nas zanima šta se sprema posle. Ako ostaješ na enduru jedina opcija Tiger 1000 ili GS, drugo ne znam šta bi bilo opcija, ja to merim po mojoj meri. Jeste zvao me neki decko, sve sam mu objasnio. Ostajem na enduru ali plan je popeti se na zadnji stepenik u toj klasi (makar po meni) Promenio Septembar 3, 2022 član lestra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 2, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Nole Bg said: Probao je Gs-a Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Nole brate ne mogu da kazem da nisam imao prilike da probam od 2007 do 2022, ali jednostavno nisam hteo. Moram prvo da kupim ovo sto planiram celog zivota pa ako se tu razocaram kupujem GS pa kud puklo da puklo, ali samo od 2007 do 2012. Noviji me ne interesuju. Promenio Septembar 2, 2022 član lestra 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Lagana Afrikica u najavi brat moj Sretno 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8430 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 2, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan e nije nego je ovo 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 4, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Danas opran motor, provozan preko Rudnika i LA i posle podmazan lanac. Ubacio sam nove slike u oglas, one su bas bile preko k... Promenio Septembar 4, 2022 član lestra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 14, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se. A mozda cemo i gume zameniti.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 15, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Gume vise nisu problem. A kolko sam video i plocice su ok. Cena za forum ostaje ista. Promenio Septembar 15, 2022 član lestra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 19, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...