lemy 1025 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, kockar90 said: Pozdrav da li neko ima original štitnike ručki za TA 650 ili gde ih mogu naći, čini mi se da su za TA 600 drugačiji? Nemam originalne, ali imam neke sa Alija. Ne izgledaju lose, mogu sigurno da se montiraju. Ja ih uzeo za TA 600 kao zaštitu od pada, ali nisu mi delovale da ze izdržati pa sam batali. Planirao sam da ih stavim u oglase, ali nikako da se setim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drmilan_ je napisao: Ovi originalni su podosta siroki, kakvi i trebaju biti Gde si nabavio ovu lamelicu što se kači na vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Goran1982 said: Gde si nabavio ovu lamelicu što se kači na vizir Nastavak za vizir? Na aliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko novca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan US $18.69 16% Off | Motorcycle Wind Deflector Windscreen Windshield for BMW r 1200 gs honda vfr 800 Yamaha kawasaki versys 650 Triumph Benelli KTMhttps://a.aliexpress.com/_dUw7RyZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Maj 6, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam kineske ove sa Aliexpressa i jeftinije i skuplje, ovi jeftini na slici levo nisu dobri, ovi koji su sada montirani kinezi pogrešili pa mi poslali 2 leva, ja okrenem nekako jedan i ugradim i baš me nervira jer je kontra postavljen, a njima uputim žalbu i oni mi u znak izvinjanja pošalju još 2 leva tako da imam 3 i mogu da poklonim nekome ako treba levi ovakav, onda sam digao ruke od žalbi. Ne znam kako bi pasovali ovi od TA600 našao sam bele neke samo da ih prefarbam u sivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, kockar90 said: Probao sam kineske ove sa Aliexpressa i jeftinije i skuplje, ovi jeftini na slici levo nisu dobri, ovi koji su sada montirani kinezi pogrešili pa mi poslali 2 leva, ja okrenem nekako jedan i ugradim i baš me nervira jer je kontra postavljen, a njima uputim žalbu i oni mi u znak izvinjanja pošalju još 2 leva tako da imam 3 i mogu da poklonim nekome ako treba levi ovakav, onda sam digao ruke od žalbi. Ne znam kako bi pasovali ovi od TA600 našao sam bele neke samo da ih prefarbam u sivo? Ja sam moje odneo da ispeskare (bili beli) i kad se farbao motor ofarbao i stitnike u nijansu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare991250v 2 Napisano Maj 6, 2020 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da tako stoji, i ja sam se iscimao kad sam uzeo trandzu. Upali je i ostavi u mestu pa da vidis kako ce otici na pola. Ja prvi put isao sa njom na put i ne dize se ja se uplasio da nesto ne valja a zapravo hladi kako treba pa se zato ne dize. Cim stanes skace na pola pa pali ventilator. Sto se tice tog creva jeste to sto si rekao. Jedno crevo je vakum. Sad skoro mi spalo i ugasio mi se motor, mislio ostao bez goriva a zapravo samo crevo spalo, cim sam vratio upalio i vozi dalje. Bas sam danas kupio selnu da zategnem to da ne spadne opet. Posle blagog offa je spalo bez da sam primetio. To crevo ti je za vakum ventil sto ti je spalo, a ovde ide voda izmedju cilindara a otvara vakuum pa me zanima dal je nesto poput vakuum termostata imam manual al nema opisanoPoslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 7, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Honda transalp WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda transalp, 1994. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 45000 km, Bela Crkva. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili sta je ovo? Kako ovo prolazi tehnicki? A pritom je ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna gde se mogu naci gumice (prstenovi) za reparaciju kocionih celjusti napred? TA650 u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2020. at 9:35, drmilan_ je napisao: Honda transalp WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda transalp, 1994. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 45000 km, Bela Crkva. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili sta je ovo? Kako ovo prolazi tehnicki? A pritom je ruzno Modifikacije..Mislis na far verovatno. Ima tu jos ponesto,prednji tocak od afrike sta li..masina crna,pozadi dobos,daleko od 1994 godista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na sve, katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, kockar90 je napisao: Jel neko zna gde se mogu naci gumice (prstenovi) za reparaciju kocionih celjusti napred? TA650 u pitanju? Sigurnost Zrenjanin, izmeris obim klipova, pozeljno da im das i model klesta(al i ne mora) i naravno model motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Maj 15, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ignitech vec 5 dana stoji na carini... Naime posto se putem maila porucuje jedinica nemas order confirmation , a DHL nece da preda na carinjenje bez order confirmation ako su obili Invoice kao i izvod iz banke gde je naveden iznos koji je uplacen ignitechu. Ignitech sam kontaktiraju oni takav dokument nemaju DHL tvrdi da bez toga ne moze da se carini, igra macke i misa. Gde cu na kraju ja da ostanem bez 170e.... A i realno ko me jebe kad sam na posteno hteo da kupim umesto da narucim na nekog u Madjarskoj/Austriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Maj 16, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koji akomulato da uzmem za transa 600, bio sam malopre kod elektricara prilikom startovanja snaga padne na 2 ampera, punjenje ima odlicno.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedino olovni može da stane u onu plastičnu kutiju. 12 ili 14 Ah, levi plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav članovima. Da li je neko podešavao zadnji amortizer preko opcije ponuđene na motociklu, kao na fotografiji? Mene interesuje ova vrsta podešavanja zbog vožnje putnika na motoru. U pitanju je xl 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, brdy said: Koji akomulato da uzmem za transa 600, bio sam malopre kod elektricara prilikom startovanja snaga padne na 2 ampera, punjenje ima odlicno. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Landport - Akumulator Shop WWW.AKUMULATOR-SHOP.RS Razne vrste akumulatora za dvotočkaše od proizvođača iz Holandije. Modeli od 6... LANDPORT bez odrzavanja, samo na punjac. Ima i na zvanicnom sajtu oznaka modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, brdy said: Koji akomulato da uzmem za transa 600, bio sam malopre kod elektricara prilikom startovanja snaga padne na 2 ampera, punjenje ima odlicno. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Evo ti sazvakano YTX14AH-BS to je AGM tehnologija unutra Landport WWW.LANDPORTBV.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Maj 17, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se formira onim punjacem za auto akomulatore ili mora slabiji.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, brdy said: Moze li da se formira onim punjacem za auto akomulatore ili mora slabiji. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Ima tema bas o akumulatorima, i da mora slabiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, brdy said: Moze li da se formira onim punjacem za auto akomulatore ili mora slabiji. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока U prodavnici ti formiraju akumulator, narucis, dodjes za koji sat, platis, stavis i vozis. Svaki punjac na 12V koji ima opciju AGM, svi ovi noviji, odgovara... za kola, motor... sad su punjaci dovoljno izdrzljivi za dzep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Maj 19, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam ovaj, ne treba da se puni samo se sipa tecnost koju dobijes i to je.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 19, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Desni plus? Vidi dimenzije da moze da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arakis said: Desni plus? Vidi dimenzije da moze da stane Onda je uzeo pogresan. Ne prati izlaganje. Ima izgleda jedno L viska u nazivu. Plus treba da je na levoj strani gde je i odvod za isparenja elektrolita. Jedino sto kod ovog mora da se zajebava da stalno proverava nivo elektrolita, narocito leti. Dimenzije su dobre, zamenski za TA600 PD06, jedino sto su prilikom projektovanja zanemarili fabricke gumene gace u koje se ubacuje fabricki akumulator koje i nemaju bas neku veliku funkciju, narocito kod AGM verzije. Za tih par mm oba Landporta su za nijansu gabaritnija, ali i kao takvi ostaje jos dovoljno prostora u kucistu. Pisem i preporucujem kao dugogodisnji vlasnik jednog ocuvanig TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...