TA96 300 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ni kako se zove lik... evo ga broj... 063/636-156 meni ce da poshalje city express-om.. nije iz bg... Jel donosi nove ili polovne delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bre, bre, samo vas slusam... Te CDI, te neki gadgeti... ma, platine su zakon. Najkomplikovaniji i najnerazumljiviji deo je regler /mehanicki/. To su bili motori. Ako zackilji jedna od dve lampice, pali na kurblu ili gurku... A ovo danas... c,c,c,c,c,c. Pa, ko space shutle da vozite . Kad mi na Kawi nije bilo punjenja, sve sam morao da menjam. Da motam alternator koji je sprzio regler, ubio akumulator... A na Jawi i na Guzziju, palio je na bateriju od 9v /na dve one velike od 4,5 sam mogao da se vozim celo vece, ako ne palim svetla/. Ne valja ova super-space tehnologija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 7, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Dijagnostika vam je bila 100% tachna. Pomerio sam oba cdi-a na dole, i malo bolje osigurao kablove i konektore. Sve opet radi. I desni migavci opet trepcu hvala! A shto se delova tiche ovo shto meni stizhe je navodno novo, mada ne ne znam kako, ipak je 1992 stara berba dal postoje novi delovi i dalje...? I na kraju, da, obozhavam tehniku ali na motorima i kolima volim mehaniku. Nekako je bolji osecaj i lakshe se popravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A shto se delova tiche ovo shto meni stizhe je navodno novo, mada ne ne znam kako, ipak je 1992 stara berba dal postoje novi delovi i dalje...? Sve imas da kupis novo, od prvog do poslednjeg srafa. Meni je skoro nas clan Milan (K1200R) nabavio puno sitnih delova za Afriku, mislio sam da nece nista naci. Ali, ne da nije moralo da se narucuje, vec je sve bilo na stanju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako radi Honda! To je fabrika za respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Te cene mi deluje niske za nove originalne delove ? Ali hajde da sacekamo da ti stignu ti delovi pa da vidimo o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naterao sam sebe da malo razbucam TA i da vidim gde ću da ugradim komponente za automatsko podmazivanje lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I el ga konacno napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne...nisam imao vremena...baciću mobilni u Dunav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan što ne stavi ventil ispod bočne plastike da se ne vidi i da ga ne zapljuskuje voda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam hteo da se vidi i da mogu eventualno rukom da okrenem ručicu na ventilu ako crkne špulna...a za vodu sam već smislio navlaku od gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jbg kad bi to tako lako crkavalo uostalom, nemoj reći da ti se nikad nije desilo da nemaš sprej kod sebe a da ti je trebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Večeras odrešio kesu i kupio dizalicu za motorcikle u Metrou, dosta mi je više da jurim drugare da za svako grunfovanje pomažu u dizanju mrcine od 200+ kila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Srećno da je koristiš , prava stvar, ja je imam već skoro 2 godine i prezadovoljan sam. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Rale, el to spremas konkurenciju tvojem komsiji? (skuter servis) Super je dizalica, kolika je nosivost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala TA Neške, piše na kutijetini 400 kila, znači može tvoja Tenera i ti na njoj....ali jedva ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Mart 11, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ciko! ;D Jesi montirao sirene? Kolko su bile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još bato Sad ću da navalim, imam dizaljic ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan El hidraulicna ili mehanicka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 11, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Rale, ali da što manje vremena provodiš pored nje! Lepo je imati ali je još lepše da skuplja prašinu. I znam da smo "prokleti": samo još ovo i neću više ništa. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A totalno si u pravu Miško...upotrebiću je jednom, dvaput i ima da zarđa u ćošku garaže ;D...a šta ćemo kad smo prokleti za alatom ;D ;D Dizalica je hidraulična, ima papuču za pumpanje - dizanje i posebnu ručicu za spuštanje. Sa svake strane ima po jednu mehaničku kočnicu - cev koja udara u neke izbočine. Ima i 4 točkića, 2 mogu da se blokiraju. Sve u svemu, sprava je baš do 00, a koliko ću da je koristim, to je drugi par gaća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 11, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj joj da zarđa- podmazuj je. ;D Ja ti samo želim da te motorče što bolje služi a da dizalica ima funkciju zimsko- centralnog štendera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D hvala! Prva stvar što ću da podignem motorče sutra i da najzad promenim onaj plastični zupčanik u pinjonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Promenio pinjon...dizanje motora je stvarno pesma sa ovom skalamerijom od dizalice, motor stabilno stoji, a na krakove dizalice koji idu ispod motora stavio sam jednu malu ploču iverice, da nešto odozdo ne oštetim. Juče planirao sa drugom da se provozamo do N. Sada i da odemo na moto berzu, ali klipan me "ispalio"... tako da sam se provozao po Staroj i Novoj Pazovi, Banovcima, Batajnici...popio kafu usput i možda video 2-3 motora...nigde nikog? Tahometar radi bez greške, prati se sa onim malim biciklističkim tahometrom što sam ranije namontirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva je dizalica, ali sam kad je jeftin alat u potanju uvek jako sumnjichav (gadan deda rastem) Pa kad je malo izmaltretiras, napishi kako se pokazala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...