scuba 15 Napisano Jun 28, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,da se i ja prikljucim vlasnicima TransAlpa. Mogo si i neki motor da kupiš za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,da se i ja prikljucim vlasnicima TransAlpa. Pozdrav kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mator ja.mator i motor,guracemo nekako.Hvala svima na dobrodoslici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 28, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @kumche...Cestitamo Evo kako Race Ada lepo zvuci Moj lepi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko ovo za TA iz 1990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Takav "gepek" imaju sve šestotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Jun 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju one oriđiđi ručke za savozača koje se montiraju na 'vaki nosač kufera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko ovo za TA iz 1990 Evo najjeftiniji na ebayu koji sam nasao: http://www.ebay.de/itm/Honda-Transalp-XL600V-XL-600V-XL600-V-XL-600-V-PD10-Gepacktrager-/170750509120?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item27c1860040#ht_1626wt_1168 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 2, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dešava li vam se da TA ispadne iz brzine...u mom slučaju iz 5-te? pri malo jačem ubrzanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Jul 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nikad Možda si ipak previše nežan sa polugom kvačila , malo jače to podigni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 2, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mare, neće honda tek tako da ispada iz brzine. Nije to BMW Slobodno ga "sruči" u petu. Neće mu ništa biti. Verovatno sporo ubacuješ, čekaš da sam ukliza... Slobodno ga uteraj u petu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 2, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan E ima da mu ga uteram...jbg jutro je...mora da nisam ja to dobro ubacio sa sve krmeljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 2, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E, pa moraš da se umiješ. Nije ti to BMW da voziš krmeljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 2, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana planiram da skinem zadnju viljusku ili ti swingarm... Imam utisak da su lezajevi propali, cvrche bash i izludjuju me. Gde naci nove lezajeve za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 2, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan To je pretpostavljam ovo? http://www.wemoto.com/bikes/honda/xl_650_vy_v1_v2_transalp/00-02/picture/swinging_arm_pivot_bearing_kit_slinky_glide/ Mislim da to lagano mozes naci u nekoj bolje opremljenoj radnji lezajeva. Barem ja imam takav stav kad su u pitanju lezajevi bilo auto...bilo motor...nema kojih nema u prodavnici... Skines...odneses...kupis...i to po mnogo manjoj ceni. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan upomoc.Od jutros mi neradi obrtomer i jedva ide kao da radi na pola klipova.Pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Jul 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prekinuo sa radom levi CDI (gledano u pravcu vožnje). Sređuj to odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Gde ga mogu naci i koja je cena da znam da posaljem nekoga da mi kupi jer radim ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i gde se tacno nalazi.Video sam ovaj kod fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Jul 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nalazi se ispod sedišta, imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koristim ovo da se javno zahvalim Arakisu na danas ukazanoj pomoci u vezi sredjivanja CDIa.Arakis dosao do mene ,skinuo deo,odneo,popravio i poslao coveka da mi ga donese.Hvala ti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Jul 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Jul 5, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan koristim ovo da se javno zahvalim Arakisu na danas ukazanoj pomoci u vezi sredjivanja CDIa.Arakis dosao do mene ,skinuo deo,odneo,popravio i poslao coveka da mi ga donese.Hvala ti. Rajko, svaka čast! Da već ne postojiš morali bi smo da te izmišljamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 5, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan koristim ovo da se javno zahvalim Arakisu na danas ukazanoj pomoci u vezi sredjivanja CDIa.Arakis dosao do mene ,skinuo deo,odneo,popravio i poslao coveka da mi ga donese.Hvala ti. Rajko, svaka čast! Da već ne postojiš morali bi smo da te izmišljamo! Teško da bi mogli tako nešto da izmislimo. To se ipak dvared ne rađa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 5, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da malo napunimo statistiku... Na 5.000km prosecna potrosnja goriva 4.8lit, ulja potroseno 400ml... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...