Neške 30 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam nije zao coveka, onako kljakavog i usinutog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A njemu nije žao da mi čekamo do sutra?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad razvija film u mracnoj komori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan cccc, gde ce vam dusa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E sad opet kod zene po pare pa u prodavnicu auto delova da kupis gumenu ivicu za vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super. El te sad bije vetar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6140 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jok, sad ga bije Goca sto trosi pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 6, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan uuh lepo, a jos lepse sto ce ovako da cucne i kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma Arakis ce sa ovim cudom moci sa sesirom da se vozi, mada posle svih novaca koje je potrosio mozda mu je bolje da ne skida kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Lep bas lep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E tako se hvali drugarima! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Proverili smo, puž lepo izgleda i lepo se okreće...izgleda da je samo plastika. ...kod mene se lijepo vrti, ali samo na jednu stranu. Na drugu zasteka, pa bi pojeo i novi plasticni zupcanik. Vjerovatno ima previse zazora. Vidio sam na nekom forumu da je covjek busio odozdo kuciste, narezao navoj i stavio vijak. Tako je smanjio zazor, i izbjegao trosak od 80e. Moj covjek, ali ja sam se odlucio za varijantu da izvadim plasticni zupcanik, a da kupim km sat za bicikl. Za 30e cuda pokazuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Proverili smo, puž lepo izgleda i lepo se okreće...izgleda da je samo plastika. ...kod mene se lijepo vrti, ali samo na jednu stranu. Na drugu zasteka, pa bi pojeo i novi plasticni zupcanik. Vjerovatno ima previse zazora. Vidio sam na nekom forumu da je covjek busio odozdo kuciste, narezao navoj i stavio vijak. Tako je smanjio zazor, i izbjegao trosak od 80e. Moj covjek, ali ja sam se odlucio za varijantu da izvadim plasticni zupcanik, a da kupim km sat za bicikl. Za 30e cuda pokazuje... Pre nego sto ga bacis, ovo moze da te bude poslednji pokusaj, okrenes ga naopako uzmes gedoricu ili slicno (vidi sliku) i kuckas sa cekicem popinjonu u pokusaju smanjis zazor aksijalnog hoda onog prenosnika na nekih 1mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan arakise jel si radio vizir kod Ivana? i jel si bio juce kod univerzitetskog sela, tj belvila negde oko 16h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A danas je Arakisov TA dobio nove gume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bre, breee, Arakis nam se sprema kao za put oko sveta! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I to dva kruga ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Joska se nece ljutiti sto cu da napisem, ali on je suvise skroman da to uradi sam. Napravio je CDI, kompletno sam! Znaci za Trasnalpove, Dominatore, Afrike, za ne daj Boze imamo kome da se obratimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan arakise jel si radio vizir kod Ivana? i jel si bio juce kod univerzitetskog sela, tj belvila negde oko 16h? Da, sa Saletom Coolair-om, dok sam se okrenuo ti ode... Današnji utisci sa malo duže vožnje sa novim vizirom: Vetar sad udara negde iznad vizira na kacigi, a pošto mi ne radi brzinomer, u petoj na nekih 7500 obrtaja nemam nikakav pritisak na kacigu, kaciga ne "leluja" levo-desno, a kada se samo malo spustim, kojih 10 cm ne osećam vetar uopšte. Jedino osećam malu turbulenciju na grudima - onaj vetar koji prođe sa strana vizira, ali ništa opasno...uostalom, danas je i vetar duvao, dobro su se osetili udari. Sve u svemu, prezadovoljan, cena sa nameštanjem, lepljenjem Honda nalepnice i malom zaštitom - farbanjem je 3500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 7, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Na dominatoru radi provereno,na TA i AT treba isprobati.Verujem da ce i tamo raditi.Najavio bih ja za cdi,ali prvo moram da smanjim dimenzije plocice da bi stalo na mesto originala.A ne mogu da radim sve istovremeno.Domi je bio hitan,pa je razvoj gadget-a malo trpio zbog toga.Treba i onaj pokazivac rezerve za AT da napravim,a imam jos nesto u planu,nesto kao gadget,ali nema displej,samo kontroler.O tome kasnije,i verovatno u uradi sam forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 7, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan arakise jel si radio vizir kod Ivana? i jel si bio juce kod univerzitetskog sela, tj belvila negde oko 16h? Da, sa Saletom Coolair-om, dok sam se okrenuo ti ode... Današnji utisci sa malo duže vožnje sa novim vizirom: Vetar sad udara negde iznad vizira na kacigi, a pošto mi ne radi brzinomer, u petoj na nekih 7500 obrtaja nemam nikakav pritisak na kacigu, kaciga ne "leluja" levo-desno, a kada se samo malo spustim, kojih 10 cm ne osećam vetar uopšte. Jedino osećam malu turbulenciju na grudima - onaj vetar koji prođe sa strana vizira, ali ništa opasno...uostalom, danaj je i vetar duvao, dobro su se osetili udari vetra. Sve u svemu, prezadovoljan, cena sa nameštanjem, lepljenjem Honda nalepnice je 3500 dinara. u 5 na 7500 rpm,,,,ala ti to teras ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..pa kad pojma nemam koliko je to brzo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 7, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan izmedju 150 i 160,,,,,,, :D :D blize 160 .... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kuku...ne smem da kažem ženi, ubila bi me ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...