danijelko 0 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zna li se gde da kupim kočioni disk, prednji, za trandžu 87? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zna li se gde da kupim kočioni disk, prednji, za trandžu 87? www.motodelovi.com ja kupio pre mesec dana 60e+postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko reparaciju slavine za gorivo? Gde da nadjem (narucim) set ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 8, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba stigli su mi rezervni karbovi za trandzu ,pa eto imam rezervu delova...siberi membrane itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 8, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko reparaciju slavine za gorivo? Gde da nadjem (narucim) set ? Radio ja , ima u Luisu http://www.louis.de/...yp_id=PD06%2F94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 8, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba stigli su mi rezervni karbovi za trandzu ,pa eto imam rezervu delova...siberi membrane itd itd... Eh sad ima, a kad meni treba ondak frka panika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 8, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba stigli su mi rezervni karbovi za trandzu ,pa eto imam rezervu delova...siberi membrane itd itd... Eh sad ima, a kad meni treba ondak frka panika ja tada naprucio,malo su kasnili i jeb...tako se zadesilo ali tu su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje neko fabrički auspuh za Transalpa? Prošle godine bio jedan na KP za nekih 40 evra i ja budala ne kupim! Imam ja al za novijeg trandzu ako ti odgovara ce se dogovorimo. Hvala ti, ali već sam kupio od jednog člana foruma.Danas mi je stigao i nisam ni znao kakve mi sve zvukove proizvodi motor dok ga nisam ugradio. Posle onog otvorenog izduva trebalo mi je par trenutaka da shvatim da je motor upalio , radi ako električni motor. Jedina mana je što me sada niko ne čuje, sa starim auspuhom malo isturiram na semaforu i nema šanse da me neko ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijelko 0 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zna li se gde da kupim kočioni disk, prednji, za trandžu 87? www.motodelovi.com ja kupio pre mesec dana 60e+postarina hvala stanebane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko reparaciju slavine za gorivo? Gde da nadjem (narucim) set ? Radio ja , ima u Luisu http://www.louis.de/...yp_id=PD06%2F94 Jbte dve vrste u cemu je razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas izbacio membrane zato sto su bile pocepane i teklo mi gorivo,predihtovao slavinicu i vakum crevo,za sad radi sva bez problem nigde ne kape i ne mirise iako je slavinica otvorena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Heh vozio se danas i na kraju kad sam vec stigao kuci prestade da radi brzinomer tj km. sat Posto se ovde dugo raspravljalo o tome sta je najbolje raditi? Zameniti plasticni deo ako je on u pitanju, ili zameniti sajlu ako je ona, ili zameniti preventivno oba? Kupovati plasticni ili pokusavati sa pravljenjem metalnog? Sutra cu da vidim da li je sajla ili puz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 12, 2014 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sajla to je najbolje. Zamenis sajlu i miran si. A ako je puz treba prvo naci problem zasto je puz al o tom vise ako ustanovis da je puz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li se taj puz podmazuje, da li bi moglo malo masti da se doda u kuciste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Podmazuje se naravno.Slobodno stavi masti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas izbacio membrane zato sto su bile pocepane i teklo mi gorivo,predihtovao slavinicu i vakum crevo,za sad radi sva bez problem nigde ne kape i ne mirise iako je slavinica otvorena Hmmm, koliko je pametno tako voziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko reparaciju slavine za gorivo? Gde da nadjem (narucim) set ? Radio ja , ima u Luisu http://www.louis.de/...yp_id=PD06%2F94 Jbte dve vrste u cemu je razlika? Narucio iz luisa dolaze sledece nedelje. Narucio jevtiniji komplet valjda je to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan meni taj komplet bio sumnjiv javi kad stigne kakav ja,meni su trazili oko 35e +posta+procenat i zato sam se odlucio da ih izbacim.Motor je u mestu radio normalno stoju u garazu ne kape gorivo i ne oseca sa miris iako sam ostavio otvorenu slavinicu,kad vozim malo duze javicu dal smo mi u prevu ili japanci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio taj komplet pre mesec dana, ali i daklje mi kaplje slavinica (malo ali je vlazna) na onaj odusak koji je verovatno za to namenjen, ne znam gde sam pogresio, konstrukcija je veoma prosta. Gledao sam i malu membranu, nema pukotina (ili se ne vide). Mrzi me da je opet skidam. btw ovaj set iz lous nije kompletan, nema male membrane, a video san na nekim sajtovima da ide i ona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sajla to je najbolje. Zamenis sajlu i miran si. A ako je puz treba prvo naci problem zasto je puz al o tom vise ako ustanovis da je puz. Heh jbg. nije puz crkao, jos gore Kad sam skinuo sajlu sa tocka vidim da se ovaj pipak na koji dolazi sajla okrece ali da je polomljen na pola.. Nije mi jasno kako se polomio, prvo sam pomislio da sam ga ja polomio nekako kad sam skidao, ali to je nemoguce, vukao sam pravo nisam nikako mogao da ga povucem na stranu. a i sajla kad sam je skinuo samo je iskliznula na zemlju, otkacila se ili otkinula gore na km satu sta sad, traziti ceo ovaj kompletan deo ili da dignem ruke i stavim brzinomer sa bicikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jel ispala cela sajla,tj do kraja,do onog cetvrtastog oblika na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ispala cela sajla,tj do kraja,do onog cetvrtastog oblika na kraju? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sajla ti je onda ok,ona se moze vratiti ali mi nije jasno kako je polomljen taj deo,a to parce od slomljenog dela jel stoji tu ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla ti je onda ok,ona se moze vratiti ali mi nije jasno kako je polomljen taj deo,a to parce od slomljenog dela jel stoji tu ili... Da, deo polomljen ostao u sajli, mozda sam ga ja sivonja polomio kad sam izvlacio sajlu ali ne znam kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hm,bas mi to sad cudno,to se bas lako vadi,bar kod mene,odvijes onaj krstasti sraf i povuces lagano i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...