Dany123 19 Napisano Avgust 31, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Vrnjačka Banja je smeštena u centralnoj Srbiji na 200 kilometara južno od Beograda, 134 km od Niša, 289 km od Novog Sada i 25 km od Kraljeva. Ovo je jedna od najstarijih turističkih destinacija i već dugi niz godina privlači veliki broj posetilaca. Svake godine se organizuje Serbia Rally (više informacija na linku). Samim tim Vrnjačka Banja okupi veliki broj ljubitelja automobila i motora u periodu 23.-25. septembra. Vrnjačka Banja smeštaj: Postoji veliki broj smeštajnih kapaciteta u banji, samim tim možete izabrati opciju koja vama odgovara. Ukoliko vam je neophodna soba, cena se kreće od 10€ po osobi za noćenje. Cena u hotelima je nešto viša, oko 25€ po osobi za noćenje. Parking je obično obezbeđen u okviru smeštaja koji ste rezervisali. Ukoliko ipak ne bude, dostupna su vam parking mesta širom grada, koja se tokom sezone naplaćuju po zonama. Tokom sezonskog perioda, koji traje od 01.04. do 30.09, naplata parkiranja vrši se svim danima od 07-21h. Ekstra zona - 9630 (satna karta) - 45,00 din U Ekstra zoni vreme parkiranja ograniceno na 120 minuta (60+60). Cena parkiranja za svaki započeti sat iznosi 45 dinara. Crvena zona - 9631 (satna) i 9633 (dnevna karta) - 40,00 din i 155,00 din U crvenoj zoni vreme parkiranja ograniceno na 180 minuta (120+60), a postoji i opcija uplate dnevne parking karte. Cena parkiranja za svaki započeti sat iznosi 40 dinara. Cena dnevne parking karte u crvenoj zoni iznosi 155 dinara. Zelena zona - 9632 (satna karta) i 9634 (dnevna karta) - 40,00 din i 155,00 din U Zelenoj zoni vreme parkiranja nije ograničeno. Cena parkiranja za svaki započeti sat iznosi 40 dinara. Cena dnevne parking karte u zelenoj zoni iznosi 155 dinara. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marioX3 2 Napisano Jul 20, 2024 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odlicnim informacijama. Bio sam vise putau banji, pa da dopunim tvoj post, mozda drugima bude od koristi tipa za trazenje smestaja, zanimljivosti itd: - Turisticka organizacija Vrnjacke banje - Zvanicni sajt TO V.Banja, mnogo korisnih opstih i aktuelnih informacijama o kalendaru desavanja, interesantno pogotovo leti jer se stalno neto desava - Vrnjacka Banja zanimljiv fotke i live kamere - zanimljive fotke banje leti i zimi i jos neke interesantne stvari Banja.top - uzivo kamere i kalendar desavanja Vrnjacka Banja Travel - svi smestaji na jednom mestu, hoteli, apartmani, stanovi, sobe, bukvalno za svaki dzep i potrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13275 Napisano Utorak u 07:23 4_tocka_i_karoserija, 2473 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da idem u Banju sledeći vikend, 7-9. avgust, supruga, ćerka 9god i ja, pa ako neko ima da preporuči neki smeštaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 372 Napisano Utorak u 17:31 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi izbegao i taj i sledeći vikend. Ove godine je Lovefest podeljen na 2 vikenda, 7-8 i 14-15 avgust. Em će smeštaj zbog toga biti dosta skuplji, em će biti ogromne gužve i mnogo policije (a nije baš ni za ćerku od 9 godina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10347 Napisano Utorak u 19:41 Drug član, 2020 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Potražio sam cene nekih smeštaja u kojima sam boravio u VB, nažalost nisu slobodni za izabrani termin a oni koji su dostupni na booking-u su bezobrazno skupi. Teško naći app ispod 100 evra/dan u privatnom smeštaju. Hotele da ne spominjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9511 Napisano Utorak u 23:43 -, 1970 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti preporucim odlican, ako vec nije popunjen. Kondominijum je u pitanju, a plus su kuce na pola podeljene (za 3-4 osobe), ne mora cela da se uzima. Kod Slatine je nije gore po brdima https://maps.app.goo.gl/nLMGkGagbwTXpTeN8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9511 Napisano Utorak u 23:53 -, 1970 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Skandi said: em će biti ogromne gužve i mnogo policije (a nije baš ni za ćerku od 9 godina) Nije ni cudo kad na svakog gosta ide 10 grama mdme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13275 Napisano juče u 06:56 4_tocka_i_karoserija, 2473 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Skandi je napisao: Ja bi izbegao i taj i sledeći vikend. Ove godine je Lovefest podeljen na 2 vikenda, 7-8 i 14-15 avgust. Em će smeštaj zbog toga biti dosta skuplji, em će biti ogromne gužve i mnogo policije (a nije baš ni za ćerku od 9 godina) Aaaa... Sad mi je jasnije... Zovnem nekog lika na preporuku, i on je prvo mislio da hoću sad ovaj vikend, pa kao 'ček da vidim šta ima...a kad sam naglasio da je sledeći, bez gledanja je rekao "A ne, tad je sve puno". Baš mi bilo čudno, ali eto sad znam zašto... Hvala za info - promenićemo lokaciju, ali termin ne možemo - ovo je "uvod u letovanje" Pre 11 sati, DraganNS je napisao: Teško naći app ispod 100 evra/dan u privatnom smeštaju. To sam video, i bio zbunjen, ali evo @Skandi objasnio @ser hvala, ostaće zabeležen za neki drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...