Zuba87 6721 Napisano Septembar 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма, кошта и Шерпа-Зека 2600, на огласима. А како презирем из дна душе купопродају, спуштам цену свему, само да оде што пре, са што мање смарања, позива и разгледања. Овако када је испод цене, хоће и да зажмуре на једно око или их буде срамота да даве као змија жабу. Наравно, има и ту изузетака, када сам Крме продавао, за мало међународни инцидент да избије Promenio Septembar 8, 2022 član Zuba87 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zuba87 said: Наравно, има и ту изузетака, када сам Крме продавао, за мало међународни инцидент да избије Da sam znao da ćeš tako lako da napustuš moto svet, nikad ti ne bih ni vratio krme ostavio bih ga migrantima, da snjime idu u beli svet 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ко говори о напуштању? Привремено ме разни разлози спречавају да уживам, али се догодине враћам и то неком правом мотору! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Beneli? 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само један долази у обзир, а то су два произвођача: ТДМ900, РТ или Варадеро 1 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Zuba87 said: Само један долази у обзир, а то су два произвођача: ТДМ900, РТ или Варадеро Pa evo crveni lep ko slika na oglasu?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта ће ми сада? И Шерпа-Зека оде јер нема вожње... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A i ja više ne vozim. Vrućinu ne podnosim pa nisam vozio. Sad više nemam kad ni da pogledam motor. 2019 da mi neko rekao da ću u 38 godina imati artritis u kolenima i šakama ja bi se smejao.Bio zdrav ko dren. Šifra:jebem mu kurblu. Sad mi motor stoji kao eksponat u garaži 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Septembar 8, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Sad mi motor stoji kao eksponat u garaži Pa kad ti dusmani obrisali oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu, nego sam emotivac pa odustao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Septembar 8, 2022 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Zuba87 je napisao: Ма, кошта и Шерпа-Зека 2600, на огласима. А како презирем из дна душе купопродају, спуштам цену свему, само да оде што пре, са што мање смарања, позива и разгледања. Овако када је испод цене, хоће и да зажмуре на једно око или их буде срамота да даве као змија жабу. Наравно, има и ту изузетака, када сам Крме продавао, за мало међународни инцидент да избије Pametno, kupuj skupo, prodaj jeftino i radi 15 sati dnevno da pokrijes to sve i na kraju kukaj da nemas vremena 2 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3582 Napisano Octobar 6, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 7, 2022 član milomir22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 6, 2022 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je jedan od motora koji ima mnogo veću upotrebnu vrednost nego finansijsku. Došlo vreme da to što voziš moraš da zavoliš i prihvatiš. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3582 Napisano Octobar 6, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 7, 2022 član milomir22 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Onda usput otvori i svoju temu, ili piši gde treba (nerealna cena motora u 2021.) a ne u tuđem oglasu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3582 Napisano Octobar 7, 2022 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih admine da uklone sva 3 moja posta iz ove teme, pošto jedini ovde offujem. Hvala. Hvala i tebi @PremieRacingvrlo uvidjavno sa tvoje strane. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 9/8/2022 at 8:31 PM, Bojan82 said: A i ja više ne vozim. Vrućinu ne podnosim pa nisam vozio. Sad više nemam kad ni da pogledam motor. 2019 da mi neko rekao da ću u 38 godina imati artritis u kolenima i šakama ja bi se smejao.Bio zdrav ko dren. Šifra:jebem mu kurblu. Sad mi motor stoji kao eksponat u garaži Da te utesim, drugarici otkrili artritis u 24oj godini, mesecima je na relaciji Subotica - Novi Sad, terapije, lekovi itd. Znam zubo da prodajes motor a ne artritis ovde, al da utesim kolegu malo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Octobar 7, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2022. at 20:12, Zuba87 je napisao: Шта ће ми сада? И Шерпа-Зека оде јер нема вожње... Ja sad ništa ne razumem. Jesi li prodao motor,ili ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Blaza je napisao: Ja sad ništa ne razumem. Jesi li prodao motor,ili ne ? I ja nesto mislio da je davno prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јесам, јесам Оде као да га није ни било... Реално, све и да нисам продао, не би ми сметало да се зезамо. 'Беш живот без шале. Promenio Octobar 7, 2022 član Zuba87 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A svi kao izvini za spam, al si nas navukao. Rasirila noge a ne da Promenio Octobar 7, 2022 član drmilan_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Octobar 10, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 7.10.2022. at 15:33, milomir22 je napisao: Zamolio bih admine da uklone sva 3 moja posta iz ove teme, pošto jedini ovde offujem. Hvala. Hvala i tebi @PremieRacingvrlo uvidjavno sa tvoje strane. Aman kolega nisam ja ništa loše mislio, možda da sam stavio smajlija da bude jasnije, ali stvarno si podigao OGLAS iz mrtvih da napišeš nešto generalno o ceni motora danas... Pa slobodno, samo u pravoj temi druže. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Mart 14, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 8. 2022. at 20:17, Zuba87 je napisao: Zubo iiiideeeeemoooo - fali mu malo akšn, da ne kažem action... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...