Motorcyclist 23527 Napisano April 17 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, jazznrolla said: Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM U ovom stanju, sa opremom na slikama, baš mi lepo deluje. Ovakav sam prodao za 1200e pre par godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12005 Napisano April 17 Hronični Motociklopata, 7873 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Tipično za Švajcarce da dignu godište na konto prve registracije. Ali jako mi smrdi priča od prodavca da je kupio praktično nov motor sa 13.000km i došao na ideju da ga farba, i auspuh plaćen 870eura da ne pominjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazznrolla 61 Napisano April 18 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banovci kod Pazove, BG, NI Motocikl: CB Seven Fifty Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Disko Nindža said: Tipično za Švajcarce da dignu godište na konto prve registracije. Ali jako mi smrdi priča od prodavca da je kupio praktično nov motor sa 13.000km i došao na ideju da ga farba, i auspuh plaćen 870eura da ne pominjem... Ako je farban, onda je druga priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1137 Napisano April 18 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu mozda mog uskoro oglasavati, rc36II 96to, bice bolja cena a nije da nisam potrosio para na njega jer sam sebi nasao i sredio motor na fabriku. Ide prica da je Honda gubila na svakom prodatom VFR, tako je izgleda i u postprodaji. Neplanski sam uzeo i NT1100, bila je neka ok prica na dodjem ti a covek je proklet uvek hoce jos i svega dok ne crkne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 18 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, SrdjanRadivojev said: Ja cu mozda mog uskoro oglasavati, rc36II 96to, bice bolja cena a nije da nisam potrosio para na njega jer sam sebi nasao i sredio motor na fabriku. Ide prica da je Honda gubila na svakom prodatom VFR, tako je izgleda i u postprodaji. Neplanski sam uzeo i NT1100, bila je neka ok prica na dodjem ti a covek je proklet uvek hoce jos i svega dok ne crkne.. Srdjane, ako je to onaj zeleni, to je isto RC36-I koliko sam video sa slika. Ovo je RC36-II i proizvodio se od 1994. do 1997. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1137 Napisano April 18 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kome da uzme prase?? E hvala brate na info, sad znam koji motor imam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12005 Napisano April 18 Hronični Motociklopata, 7873 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, jazznrolla je napisao: Ako je farban, onda je druga priča. Jeste 1000% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 18 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, SrdjanRadivojev said: Kome da uzme prase?? E hvala brate na info, sad znam koji motor imam Jbg videh na slici tamno zeleni rc36-I ako je to tvoj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1137 Napisano April 18 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije miko, moj je tamnozeleni II 90 cetvrtast izjedna 91-93 cetvrtast podeljen na dva 93-97 obli cetvrtast podeljen na dva (Plus preklopne godine i trzista) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12005 Napisano April 18 Hronični Motociklopata, 7873 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan RC-36-I 1990-1993 se pravio sa jednim i sa dva fara, zavisno od tržišta, npr Švajcarci su bili sa jednim farom zbog uvrnutog tamošnjeg zakona... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 18 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, SrdjanRadivojev said: Nije miko, moj je tamnozeleni II 90 cetvrtast izjedna 91-93 cetvrtast podeljen na dva 93-97 obli cetvrtast podeljen na dva (Plus preklopne godine i trzista) ... RC36-2 ili cetvrta generacija je bas primetna razlika, npr. satovi su jasan pokazatelj, zadnja felna, oklopi ... Postavi sliku ovde mozda sam video drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 18 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Disko Nindža said: RC-36-I 1990-1993 se pravio sa jednim i sa dva fara, zavisno od tržišta, npr Švajcarci su bili sa jednim farom zbog uvrnutog tamošnjeg zakona... Tako je, far nema veze sa generacijom vec trzistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1137 Napisano April 18 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Disko Nindža said: RC-36-I 1990-1993 se pravio sa jednim i sa dva fara, zavisno od tržišta, npr Švajcarci su bili sa jednim farom zbog uvrnutog tamošnjeg zakona... To, na to sam mislio. Da je bilo kombina dosta.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12005 Napisano April 18 Hronični Motociklopata, 7873 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @SrdjanRadivojev Ovo je RC-36-II ,taj se pravio SAMO sa dva fara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1137 Napisano April 18 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam, sto meni objasnjavas? Ja znam koji motor imam? @Motorcyclist je rekao je je moj 36I... Al ste ludi ko q Sve naj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23527 Napisano April 18 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, SrdjanRadivojev said: Pa znam, sto meni objasnjavas? Ja znam koji motor imam? @Motorcyclist je rekao je je moj 36I... Al ste ludi ko q Sve naj Izvinjavam se. Video sam sliku otpozadi i mislio da je kec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1127 Napisano April 18 Sindikat Samostalni Jahač, 404 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne čistokrvne RC36 I iz 93. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1137 Napisano April 19 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...