Kanarinac 334 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, odlichno.Ako ne uzmem do tad nishta pogledacu tad.Hvala na info-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo npr....http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27011.0 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg velika mi,a i ne svidja mi se.gledao sam oglas ali nije to to shto trazhim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan OK.Nema problema druze...I meni velika isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi kaze kakve su jakne B-STAR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi kaze kakve su jakne B-STAR? Cuo sam da su dobre. Ima je Maki,to je neka austrijska marka ako se ne varam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde mogu videti katalog B-STAR opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 3, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan mozes da pazaris u trion motorsu koznu brutale jaknu sad su na poustu cetrdeset posto ja se ponovio za jednu ima prsluk protekyore na ramenima i laktovima bruka od jakne!!! Cena sitnica sa popustom 380 evrica aji vredi u amanet unucima da je ostavis bice aktuelna i za trideset godina i moze da se nosi i kao jakna za vanmotorske aktivnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu IXS .. ima postavu koja se skida sa CE protektorima.. bez postave moze leti.. a sa postavom u prolece... extra je jakna...a i cena odgovara... X-Jakna SALEM Model br: X51008 cena 135 EUR http://www.motooprema.net/jak.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Mass-u i u KDM-u danas.U mass-u jedan broj samo tako da sam ih otpisao. Onda sam skoknuo do KDM-a i bilo je par brojeva,probao sam HELD maddox i Ixon ali ne znam koji model.Held mi se bas svidja i ako stignem danas idem da je pazarim.Stvarno za te novce mislim da bolja jakna ne mozhe da se kupi.Jako kvalitetno deluje i prilichno je udbona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sam pazario jaknu Held maddox je u pitanju.Stvarno sam zadovoljan kupovinom,tako da ako neko planira da uzme neshto slichno u rangu do 130 evra ovo je ja mislim najbolji izbor. Evo i par slichica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa sa srecom da uzivas u voznji, lepo si pazario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Super jakna. Gde si je pazario? Sta jos ima od opreme u toj prodavnici gde si uzeo jaknu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi kaze kakve su jakne B-STAR? Cuo sam da su dobre. Ima je Maki,to je neka austrijska marka ako se ne varam... Ima i Kira, samo ne znam odakle mu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Super jakna. Gde si je pazario? Sta jos ima od opreme u toj prodavnici gde si uzeo jaknu? Pazario sam je u KDM-u na nbgdu.Od opreme kolko sam uspeo da zapazim ima sve!Jakne,pantalone,rukavice,chizme,pojasevi,kacige,kornjache....Takodje ima i delova nekih za skutere i motore.Kako sam shvatio posle 15og stizhe neki deo robe,a kasnije u februaru i ostatak.Vlasnik radnje jako ljubazan i bash mi je izashao u susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Januar 6, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bese cena u dinarima i da li ima ovog held modela jos u radnji? Meni bi trebala XL ili XXL A mogao bi i neki telefon od radnje ako slucajno imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 9400 s tim shto se sad radi popis i nece raditi do 15og.Mislim da ima bash josh jedna xxl i to crna chini mi se.Treba da stigne nova roba tako da kapiram da ce cene biti vece jer je kurs veci evo ga link http://www.kdmmotors.com/ Sutra bi neko trebalo da bude u radnji pa okreni i vidi shta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 9, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan nek te lepo sluzi i da je nikad ne poderes narocito ne od asvalt al bre mnogo je sarena ko papagaj pred parenje , nesto mi to mnogo neozbiljno ;D ;Dne zameri samo mishljenje,,moje a ja i nisam neki parametar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe mozhda je na slikama sharenkasta,ali uzhivo to skroz ok izgleda.A i mislim da je bolje da malo upadljivije bude nego skroz crno.Bar josh jedan anchin da budem uochljiviji na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1705 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan nek te lepo sluzi i da je nikad ne poderes narocito ne od asvalt al bre mnogo je sarena ko papagaj pred parenje , nesto mi to mnogo neozbiljno ;D ;Dne zameri samo mishljenje,,moje a ja i nisam neki parametar! Pa jel on Kanarinac ili nije? ;D ;D ;D P.S. Kanarinac, bez uvrede! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha taman posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ovu jaknu? Da li vredi cemu, mislim za te pare? http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=205128 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...