miki 2478 Napisano Utorak u 11:03 Drug član, 805 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Zato i kažem, u zavisnosti od datuma. Mada meni nije to to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4314 Napisano Utorak u 11:10 Drug član, 961 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je koliko vidim poenta da se što više vozi, barem po kilometražama zadatim. Neki volimo tako 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 579 Napisano Utorak u 12:24 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Nijesam bio na vecini mjesta sto si napisao gore, ali mogu komentarisati jer sam napravio par istih gresaka kao i ti u planu putovanja. @malaga94 da me ne shvatis pogresno ali mi izgleda plan nevidjeno optimisticno isto tako mislim da bi trebao malo modifikovati ovaj plan iz nekoliko razloga: vaka 3 - 4 - 5 dana napravi dan pauze: zbog svog organizma/umora jer ne zelis da te umor toliko savlada da zbog istog dovedes sebe u nezgodnu situaciju, nedostatak koncntracije je za*eban a kao gratis ces da zamrzis motor; Skoro pa zezanje sa ovim rasporedom 17 dana bez pauze + obilasci + iće piće, samo se stavi u situaciju: prethodnih 4100km pa onda - dan 13ti 580km, - dan 14ti 300km, - dan 15ti 600km (ukupno 5500km) i izadjes da prosetas u Dubrovniku, ma važi, Mnooooogooooo ces goriva da sagoris u tom "praznom hodu" izmedju gradova, gdje si bio kroz italiju --> dje --> na autoputu Predlozi: Fukusiraj se na jedan predio tipa italiju, dolomite, siciliju pa budi nedelju tamo a ne ovako i Slovenija i Dolomiti, i Italija, i Sicilija i Jadranska magistrala i doci ces kuci i zapalices motor, Jadranska magistrala (+ dodas Istru) 5 dana a blizu je tako da ne mor, Dolomiti 5-7 dana, Sicilija 7 dana, Ali svakako srecno! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malaga94 173 Napisano Utorak u 16:33 U prolazu, 25 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! @Влајко , andrej. Sad radi video — ispravio sam link, nešto je zabagovalo na YouTube-u pa sam morao da uradim reupload. Za sada je sve još u fazi planiranja jer istražujem najpopularnije moto rute po Italiji i okolini. Svaka preporuka je dobrodošla! Planirani polazak je okvirno između 20. i 25. juna. @miki U pravu si, nisam baš uzeo u obzir potencijalnu gužvu — možda bi i imalo smisla da tu deonicu podelim na dva dana, ili jednostavno da uhvatim autoput od Zadra do Makarske. @QmBGD Poenta ovog puta je SVE, makar u teoriji. Trebalo bi da idem sa ženom, pa ćemo videti kako će to ispasti. Lično mi je najvažnije da vozim svaki dan i da uživam u krivinama — to je ono što me vozi. @kokot Umor nije problem, još smo mladi, a nije mi ni prvi put — kad ideš u nepoznato, adrenalin te sam vozi ceo dan. Ako baš zatreba, možemo ubaciti dan-dva pauze usput, fleksibilni smo. Ja sam istražio po netu koliko sam mogao, ali msm da nije dovoljno, najbolje je kad neko kaže iz prve ruke U ovom trenutku mi je najbitnije ako neko ima preporuke za zanimljive puteve, vidikovce, mesta, dobru klopu— sve što je ostavilo neki poseban utisak. A naravno i jeftin smestaj, makar malo da pokušamo da uštedimo Šta god kome padne na pamet neka podeli, sve uzimamo u obzir Ne bih da mi ruta prođe u praznom hodu, odnosno po autoputu bez duše ili propuštenih atrakcija usput. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 104 Napisano Utorak u 19:33 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da ljeti radim ko konj i ne mogu mrdnit, a zimi kad ne radim je...zima, loše vrijeme, kratki dani - ostaje mi samo da čitam tuđe putopise i maštam. Meni je nekako putna brzina 50km na sat tako da dnevno ne bi radio više od 200-400km (ovisno o vrsti ceste, autoput ili lokalne ceste) i to na način : dan vožnje, dva noćenja na lokaciji, dan vožnje. Uvijek krenit šta ranije, da do lokacije dođem za dana, smještaj i večernji ugođaj, noćenje. Drugi dan bi iskoristio za istraživanje (na noge ili kratka vožnjica do interesantnih lokacija u okolini). Treći dan opet duža vožnja do slijedeće lokacije i tako dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5260 Napisano Utorak u 21:17 Drug član, 1121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, balinjera said: dnevno ne bi radio više od 200-400km Ako želiš da vidiš išta na putu, i jedan kilometar preko 450 je previše, tako da je ovaj tempo sasvim okej bez obzira na putnu brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 125 Napisano Utorak u 21:17 U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Друже мој, свака теби част на свему овоме, остварио си сан 90% бајкера, и клип је екстра за мој појам, и слике и све остало. И хвала ти на томе, и заслужујеш само речи хвале, по мени! Поздрав и срећно и у будућим путовањима! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 144 Napisano Utorak u 21:55 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo pogledah klip.Ajde da budem precizniji, pogledah klip, pa ga pogledah ponovo sa ženom.Svaka čast. Kondicija, izbor destinacija, kvalitet snimaka, ma sve je super!Nemam pojma ništa o Italiji, ali znam da neću ni ići dok ne postaviš klip i sa ovog puta.Veliko Bravo !!!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 0 Napisano juče u 12:28 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Profi video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 31 Napisano juče u 13:21 (promenjeno) U prolazu, 69 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra voznja priroda kadrovi. . Promenio juče u 13:21 član vojakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 246 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @malaga94 E a šta je bio problem sa plaćanjem karticom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...