acim 766 Napisano Maj 4, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Najveća veličina je 36, ali je i od toga bio samo jedan komad danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Maki, ja kupio danas istu jaknu, znači moramo da se dogovaramo kada zajedno dolazimo na neki skup da ne obučemo iste jakne ;D Stavicemo crveni karanfil da se prepoznamo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 5, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio danas zbog rukavica, al se sve razgrabilo, ostali samo dugmici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio danas zbog rukavica, al se sve razgrabilo, ostali samo dugmici ;D Pricam ja odavno za rukavice... da su cene odlicne, jesu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan pa ljudi ova radnja je zaista super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Maj 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam danas bio i kupio Spidi NL5 letnju jaknu. Momak koji je radio danas je bio jako ljubazan i korektan. Svaka preporuka. Evo kako izgleda jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sutra treba da ide burazer da pogleda rukavice za mene.Valjda je ostalo velicina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 13, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je ostalo nešto u radnji? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Maj 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sutra treba da ide burazer da pogleda rukavice za mene.Valjda je ostalo velicina ;D Jel to Nemanja u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam danas bio i kupio Spidi NL5 letnju jaknu. Momak koji je radio danas je bio jako ljubazan i korektan. Svaka preporuka. Evo kako izgleda jakna. Svidja mi se jakna.Koliko para?Znas li koje velicine imaju? Izvinjavam sto davim ali drugar mi krece rano ujutro za BG pa da ga navatam za prevoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sutra treba da ide burazer da pogleda rukavice za mene.Valjda je ostalo velicina ;D Jel to Nemanja u Beogradu? Otiso malo na neki kolokvijum.Nego ne javlja se na mob ceo dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Maj 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od ovog modela znam da sigurno ima 3XL, za manje brojeve nisam siguran, ali ima manjih brojeva drugih modela. Ja nosim obicne jakne XXL a ovu sam kupio 4XL jer mi je 3XL bila mala u ramenima. Ova 4XL mi stoji kao salivena. Tako da ako, na primer, nosis XL, mislim da bi ti odgovarao 2XL, mozda cak i 3XL. Regularna cena ove jakne je bila par dinara manje od 18000 i na tu cenu imas 40% popust, sto daje cifru od 10800 dinara. Veruj mi da je to vise nego povoljno za ovakvu jaknu. Kvalitet je EXTRA, Spidi je to... P.S. Jakna je letnja i skoro cela prednja i zadnja strana su mrezaste, kao i neki delovi rukava. Nema postavu ali ima mogucnost da se postava naknadno kupi i sa tom postavom dobijas jaknu koja ne propusta vodu i vetar. Na zalost, postave nemaju u radnji. U stvari, ostala je samo jedna postava ali u M velicini. E da, mnogo je lepsa uzivo nego na slici. Sutra treba da ide burazer da pogleda rukavice za mene.Valjda je ostalo velicina ;D Jel to Nemanja u Beogradu? Otiso malo na neki kolokvijum.Nego ne javlja se na mob ceo dan ;D Dosao kao na kolokvijum, a juri ribe po BG-u i nikom se ne javlja. Reci mu da se javi obavezno kada se budes cuo sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...