andrejp 24 Napisano Septembar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da jos podelim sa drugarima par slikica sta se sve vozika po Rodosu.. naravno, bilo bi besmisleno da sam slikao SVE sto se vozika po ostrvu, s obzirom da bi onda imao jedno milion fotografija.. da vidimo: BMW rulezzz… jel tako Pablo? Ovaj ga je parkirao prekoputa naseg hotela, a vozi ga k’o skuter, da ne verujes Slikano u sred Lindosa prepunog turista, ni vece guzve ni veceg motora.. Nice butt ..a neki su isli na plazu i autobusom, hehe.. Dokaz da se ipak voze i trkalice, a ne samo prdekalice.. Brko jel bi pasovao jedan ovakav? Malecno malecno.. kao bicikl za dete.. Ovo ne znam sta je, ali ide kao metak a cuje se da ne poverujes, brunda i urla strasno.. Ima ih dosta u svim bojama i stanjima, a voze ih cak i ljudi na posao?! Ispred Danish bara, ali je bila extra guzva pa me je mrzelo da se zadrzavam i lepse slikam …a tamo sam vozio ovo… …pa ovo… …pa ovo. Ocekujte uskoro ROAD TEST sva tri, detaljno i sve komplet sa nekim extra slikama! Eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Platitte andreju neki dinar za ovo ljudi...sramota ga da pita..samo pisse i pisse... Xexex..salim se druze moj, extra! Nemo samo toliko detaljno niko nece nigde da ide na isto mesto posle tebe...ugledaj se na onog "putopisca" , suvlasnika Kontikija Micica, samo slika panoramu i zdere urme mamu mu debelu! A ostalo zakljucite sami kako je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 6, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Platitte andreju neki dinar za ovo ljudi..samo slika panoramu i zdere urme mamu mu debelu! A Andrej je kao bolji :twisted: ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Xexex dEXTERE TI KAO ONI POKVARENI NOVINARI...IZVUKAO TEKST IZ KONTEKSTA, SPOJIO DEO O \\aNDREJU I mICICU U JEDNU RECENICU I POCEO III SVETSKI rat..... upsss.....sorry za caps. Mislim da ako neko od urednika ili novinara bilo kog moto casopisa ovo cita treba da A kontaktira pod hitno, ali posto nam je novinarstvo i drzava takva kakva jeste, mozemo samo mi da mu se zahvalimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A Andrej je kao bolji Bolji, normalno... nije debeo :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo care. sto reche neko sad i ne moramo da idemo. Dosta nam i lavor s slanU vodU.:-) Al` opet tigrica je tigrica... Mada mene neche da puste na bandzi, kazu skupa sajla, ma sta im to znacilo. ;-) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 12, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan ZOVI TRAVEL MAGAZINE!!! PLATICE TI OVAKO NESTO! Za ovo si 100% u pravo, ovi is CNN ne bi mogli toliko detaljnije objasniti andrejp, prava stvar, bravo =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala.. :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista odlicna ideja za turu i cista desetka za realizaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 503 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pa bar si iskopao solidan tekst iz praistorije sa, meni, zanimljivom temom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...