Dr.Jericho 82 Napisano April 12, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze na sedistu samo da se napise nesto (izvezenim slovima) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Moze kako da ne, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se sredi sediste suvozaca da bude udobnije? I koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze,ali posto si iz Beograda naj bolje bi bilo da dodjes do nas u Zemun i onda zajedno utanacimo sta je najbolje da se uradi na tom sedistu!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan I meni se takodje cini:) Hmmmm......nesto mi se smeshi trosak za renoviranje sedista na mojoj Teneri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5777 Napisano April 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I meni se takodje cini:) Hmmmm......nesto mi se smeshi trosak za renoviranje sedista na mojoj Teneri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i naslon za kofer :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5777 Napisano April 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a nisi častio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Biće prilike kad budemo čačkali struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5777 Napisano April 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i naslon za kofer :P Moze neka slika naslona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i naslon za kofer :P Moze neka slika naslona Slikaćemo sutra, pa ćemo okačiti... osima ko Boban ili Deki nisu već napravili neku fotku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Gde su sad ovi iz DISCOVERY-ja da vide ovo. Kod nas ima vrsnih majstor i starijih a boga mi i sve više mlađih, što je obećavajuće za ovu zemlju. Imaće, ako ništa drugo, pored intelektualaca i majstore za izvoz, na žalost. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bespotrebno bilo sta reci, dole na slikama se sve vidi... Ja sam prezadovoljan, sediste je 5 puta mekse i udobnije za sedenje!!! Veliki pozdrav za Bobana i Dejana iz zemuna, najbolji ste !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Dobra sedista nema sta, :D :D A ko su ovi umetnici ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi. Svetsko a nase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan A jel znas gde je Merosina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan A jeli imaju iskustva sa ugradnjom gel uložaka u sedište?....planiram doterivanje sedišta na GS-u in R1200C..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A jel znas gde je Merosina ? Kako ne znam. Prolazim kroz Merosinu skoro svakog dana.Da nisi ti nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Jesm brate cale mi je iz Rozine a keva iz Krusce a Dejan je Kruscanski zet eto sad znasa odakle sam, imam brata u Prokuplju u novom naselju kod doma JNA pa uz brdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam jos sigurniji da cu na leto kod tebe po novo sediste. Ako dolazis u ove krajeve javi se obavezno. Da ti ne kvarim temu vise. Sedista su vam stvarno vrh vrhova. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel radimo sedista za hayabusu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kad god budes hteo!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam jos sigurniji da cu na leto kod tebe po novo sediste. Ako dolazis u ove krajeve javi se obavezno. Da ti ne kvarim temu vise. Sedista su vam stvarno vrh vrhova. Pozdrav NAJVAŽNIJE, MOMCI SU VRH !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...