Raša 54 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan skoro smo brat i ja nabavili kawasaki zzr600 1994 godiste, motor je havarisan i trenutno smo u procesu popravke. naravno, nisam imao prilike da ga vozim pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa ovim modelom. sta vi mislite onjemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko je to slupan? Najskuplja opcija je da kupuješ deo po deo i da ga sastavljaš, dodje skuplje nego ceo u oglasu. Ili kompletnog stranca pa prepakuješ ili žickaš ko moj kum za 1100-ku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nije mnogo udaren, da bi bio u voznom stanju potrebne su prednje vile koje su savijene prilikom udara i nadam se da ce do zime da prohoda ali me intresuju vasa misljenja o ovom modelu. ponasanje u voznji, potrosnja, na sta da obratim paznju, utisci... u `garazi` cu napisati sta mu sve fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 28, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican! Velik je i komforan, reaguje na gas ko zmija. Mozes da mu zavrnes gas do kraja nece da skoci posto je tezak i stabilan. Ja sam ga vozio! OPAKA KAWA Moj komsa koji ima ZZR600 97' trkao se sa CBR600F 95', osisao je k'o baksis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 2, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Bax hvala ti! (izgleda da si ti jedini ovde vozio ovu kawu) inace motor je presao 38 800 km, ima k&n filter i Akrapovich zadnji lonac (izgleda nabudzen od neke 1000rke posto je po mom misljenju do jaja velik za 600 kubika, mozda i gresim). cekam da prodje ova frka oko ispita pa da se bacimo na popravku, a onda stizu i prvi utisci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wujinzx 0 Napisano Octobar 6, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Avala Prijavi odgovor kao problematičan imam ja stranca ali je 90 god!!!! O'licna sprava!!!Ako ga ne upoznas garantovano cistis kanal!!Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Octobar 7, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican! Velik je i komforan' date=' reaguje na gas ko zmija. Mozes da mu zavrnes gas do kraja nece da skoci posto je tezak i stabilan.Ja sam ga vozio! OPAKA KAWA Moj komsa koji ima ZZR600 97' trkao se sa CBR600F 95', osisao je k'o baksis![/quote'] auuu brate pa nemoj tako bas olako otpisivati hondu imao sam i jedan i drugi i mislim da gresis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Velik je i komforan Da' date='tachno. Vozio sam bash,mislim,to godishte...chini mi se pravi touring bike....ali zato ...reaguje na gas ko zmija.... ...ne slazzem se s'tim! Ne znam kakva je percepcija kolege Bax-a ali mislim da nije "najzzivlji" na svetu. Chak je meni bio malo lenj. E sad....sve zavisi ,naravno, od lichnih iskustava i potreba ali jedno je sigurno...user friendly bike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 7, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Jesto, to je u pitanju....posto sam vozio samo moj 125, ZZR600 i ZZR1100 :roll: Ima vremena, tek mi je leto sedamnaesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 9, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan imam ja stranca ali je 90 god!!!! O'licna sprava!!!Ako ga ne upoznas garantovano cistis kanal!!Pozzz pa ja se nadam da tih kanala nece biti... bax mozda je komsija nesto radio na motoru pa ide bolje, ni ja ne verujem da je neka zmija, ipak je to turer ali videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 10, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan ni ja ne verujem da je neka zmija' date=' ipak je to turer ali videcemo.[/quote'] Meni je bio zmija, posle 125-ice :!: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 10, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jesto' date=' to je u pitanju....:roll:[/quote']Shta se kochish o'ma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Octobar 10, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ma moram i ja malo! Prvo, èestitka za motor i mislim da æe te stvarno pristojno služiti. Vjerujem da je najbitnija stvar prilikom nabavke motora znati šta hoæeš, pa tako neæe biti razoèarenja. Ovo se ne odnosi ni na neèiji komentar nego mi se èini da ponekad budem krivo shvaæen, pa se ograðujem od davanja nekih konaènih dubokomislenih definicija. Ovo je mjesto za zabavu i zezanje a ne za neke teške rasprave. ZZ-R je sport turer i to vrlo dobar za klasu 600ccm. Relativno je težak ali ima dovoljno snage za duge relacije i ne zamara kao neka trkalica. Svi koji su ga vozili mislim da æe reæi da se dobro drži puta i da je stabilan. Model iz 1995. je druga i doraðena verzija mašine, sa nešto izmjena u izgledu. Mislim da je ova godina dala dobru „berbu“ u Kawasakiju tako da su sve sitne bolesti preležane. Obrati pažnju na lanèanike. Prednji lanèanik se kod ZZ-Ra nekada znao odvrnuti a standardna mu je bolest guma ispod zadnjeg lanèanika. Podigni ga na nogare i pokušaj okrenuti lanèanik. Ako se klima moraæeš mijenjati selen blok (gume). Imaš dvije moguænosti, ili nova od stotinjak Evra ili da kupiš tri gumena èekiæa i da ih izrežeš pilom i obrusiš na stonoj brusilici na dimenziju.Provjereno je ..... i radi! Znaèi.... postoji alternativa. Naredna taèka na koju æeš obratiti pažnju je nosaè zadnjeg ovjesa koji se kontroliše klimanjem cijelog zadnjg toèka gore dole. Klimanje naravno nije dobar znak ali je semering lako napraviti a osovine ovjesa (vijci) se mogu izraditi kod strugara za sitne parice. Nemoj ni sluèajno da skraæuješ nosaèe i odstojnike kako bi digao rep. Na ovom motoru se rep jedino može mijenjati za neki drugi i tada produžiti donji nosaè sjedišta i tako dobiti visoko dupe.Sve drugo mijenja geometriju motora i podvlaèi zadnji toèak. Za ulje........Nakon maratonskih rasprava meðu motociklistima, na kraju niko nije ostao uvjeren koje je nabolje ulje za njega ali je izgleda dobitna varijanta polusintetièko ulje nekog kvalitetnijeg proizvoðaèa. U mom motoru kao i u mašinama mojih drugara se vrti Modrièa za motocikle 20-50 (èisto mineralno). Mi se kao držimo svog iskustva“bolja je žuta Modrièa nego crn Kastrol“! Ali bez zavrtanja u crveno.Za crveno podruèje se mora kupovati bolje ulje mada moj majstor Dudo tvrdi da ovaj motor ne trpi sintetiku (navodno zbog kvaèila ). Kod ZeZe je kritièna taèka i španer primarnog lanca ali je to više za 1100ccm jer je malo vrntaviji. Pregledaj koèione ploèice, podesi tvrdoæu zadnjeg amortizera, pritegni crijeva koja vode ulje u mašinu, dotegni osovine na toèkovima i pregledaj da li ti se diskovi klimaju. Zamijeni ulje u koèionom sistemu dosipanjem odozgo i uz lagano ispumpavanje, bez obzira kakvo je. Naravno sipaæeš DOT4. Ja sipam benzin super i super plus. Ponekad može i miroðija za èišæenje karburatora i to je to! Nekih specifiènih grešaka u konstukkciji mašine nema. Ako pogodiš ulje koje voli šaltaæe se kaaaaao Honda! Prièa da mu ne valja druga brzina je neistinita ali ima istine da svi motori izginuše u drugoj brzini. Druga brzina je za teror na motoru i zbog stalnog preoptereæenja se dogaðaju kvarovi na mjenjaèu. Ukratko, motor je dobar, ali kako reèe moj drugar „ šta je sa ovim ljudima, svi voze Golf 2, šta oni imaju protiv Audija 8 i BMW-a 7.“ Opširnije u sledeæem broju! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 11, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ma moram i ja malo! samo sam cekao kad ces da se ukljucis u temu! hvala ti na ovim savetima, dosta si mi pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan :oops: :oops: :oops: jebaaga :oops: :cry: :? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...