wllada 2 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan No frks za motor posto sam ga prebacio da glasi na mene! Samo se javi kad budes hteo da polazes da se izdogovaramo! Ako treba ce te ucim i 8icu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vlado na tebe sam naviše i mislio iskreno, samo sam čekao da se javiš. E sada zvanično imam i nastavnika vožnje ;D . Ti računaj na 12ti Novembar zorom ( naravno ako prođem testove :o ) ili kako se već dogovorimo, samo da se nađemo jedan dan na piću i da usput svratimo do neke opštine da uzmenmo ovlašćenje, tada bi mogli jedno pola sata sat da odvojimo da probam osmicu i da mi legne motor i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan To dranje sa naplatama za ovo i ono je bezobrazluk.Kod Jasminka u Vir-u se placa samo polaganje i bez upisa-ispisa i naplate uverenja da si polozio.Cak je i polaganje na njihovom motoru dzabe samo platis jedan cas da se naviknes na Vespu i nema ovlascenja. Cak je i prolaznost vrlo visoka a Novi Beograd ravan ko tepsija lako se polaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Što nenapisa to ranije, sada sam već sve uplatio sem motora i ovlašćenja. Jesu smrde, koriste situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Što nenapisa to ranije, sada sam već sve uplatio sem motora i ovlašćenja. Jesu smrde, koriste situaciju. Навукле те барабе а ти тако млад и неискусан......... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pise sve to u temi "Konacni vodic za polaganje A kat"samo je mlogo opsirno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan shto bi nash narod rekao , nishta u zivotu nisam kupio osim shkole i vozachke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 29, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Alexa, vidi s Wlladom, a i moja Jawa ti stoji na usluzi ako zatreba... Ruzo, nemo' da te uvenem dvesta iz mesta, kakvo sredjivanje, ne zamajavaj narod ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dabec 3 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas ulazim u halu Novosadskog sajma i sa leve strane stand Sprint-a.Prilazim malo blize kad ono...BUM,crni Gallardo medju ljutim Kinezima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 29, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam na kraju da izginu negde. Ne kontam ovakav način vožnje i ovakve stvari treba kažnjavati debelo. Ugrožavanje [glow=red,2,300]tuđe i svoje[/glow] bezbednosti. Ipak za ovakve vratolomije treba imati adekvatnu stazu namenjenu samo za ovo, van javnih puteva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ulazim u halu Novosadskog sajma i sa leve strane stand Sprint-a.Prilazim malo blize kad ono...BUM,crni Gallardo medju ljutim Kinezima! Ali najjače je što na Gallardo-u ne piše ni YAMAHA ni APRILIA nego SPRINTSCOOTERS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 29, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je taj auto vlasnika sprintovog predstavništva za Srbiju. Ima slika sa njim i na sajtu čini mi se pored raptora 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je taj auto vlasnika sprintovog predstavništva za Srbiju. Ima slika sa njim i na sajtu čini mi se pored raptora 125ccm. El vidite sta ste mu kupili pazareci kineze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Osmeh mi ne silazi sa lica! :D Napravio sam 180km danas i bas mi je lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Osmeh mi ne silazi sa lica! :D Napravio sam 180km danas i bas mi je lepo! Znaci nema ni kod tebe zime. Ja sam danas do skolice, nije bas uzivancija od voznje, ali vozilo se, a usput sam se nasao sa Alexom i Markodjurovicem. Ruzica je isto primecena na mototu u Vojvode Stepe, Aleksa zvizdao, ja je vikao po imenu (jer ne znam da zvizdim ;D), ali se pravila da nas nije cula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Osmeh mi ne silazi sa lica! :D Napravio sam 180km danas i bas mi je lepo! Znaci nema ni kod tebe zime. Ja sam danas do skolice, nije bas uzivancija od voznje, ali vozilo se, a usput sam se nasao sa Alexom i Markodjurovicem. Ruzica je isto primecena na mototu u Vojvode Stepe, Aleksa zvizdao, ja je vikao po imenu (jer ne znam da zvizdim ;D), ali se pravila da nas nije cula. Znam da je Ruzica perspektivna devojka ali neka mi neko opise sta je sad kupila? Videh svakakvih budzotina ali za taj "mototu" jos nisam cuo ni video! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, mototu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 30, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Blek Blek, sunac li ti , dosli mi 100 metara od kuce i da se ne javite !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 30, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe. Pa ja se ne okrecem za onima koji voze manje od 250ccm. :P :P E bas mi zao sto nisam cula mogli smo bar kafu da popijemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Lord i Ruzica Kako su nam se putevi ukrstili zamalo da padne spontano mini okupljanje. Aleksa je svratio na kratko u vreme radnog vremena, tako da se nismo puno zadrzavali, a ja sam isao da se nadjem sa Markom, pre nego sto ode na terapiju, a zatim i na posao. DZOKS, ne zajebavaj, inace cu im reci za semering. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 30, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hehe. Pa ja se ne okrecem za onima koji voze manje od 250ccm. :P :P E bas mi zao sto nisam cula mogli smo bar kafu da popijemo... Ma jok. Ne okrece se jer ne cuje. Od otvorenih sulundara na zlom Mototu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 30, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @Lord i Ruzica Kako su nam se putevi ukrstili zamalo da padne spontano mini okupljanje. Aleksa je svratio na kratko u vreme radnog vremena, tako da se nismo puno zadrzavali, a ja sam isao da se nadjem sa Markom, pre nego sto ode na terapiju, a zatim i na posao. DZOKS, ne zajebavaj, inace cu im reci za semering. :-* Ja bio iza zgrade, namestao novu sajlu i petljao nesto ispod dekle... Mogli ste bar na casicu razgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Okreni prevrni za momenat prekrstismo Ruzicinu masinu u njeno novo ime Mototu..... @B Jezik za zube inace cu ja pricati kako vozis po kros stazi Jazak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 30, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Wllada ce svakako da postavi video od nedelje ;D pa mozes i sam da nam kazes o kakvom se to semeringu ovde radi ? U pocetku bese Ponika, onda Ruzica ode u NS i bi Mototu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...