Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja ali u nedelju. samo se ti javi pa ako se vreme poklopi da se i vidimo i ispricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj mogli bi nesto u nedelju da organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Aj mogli bi nesto u nedelju da organizujemo Za pocetak Ruse da rasteraju kisu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam u BG do jedno 10 sati, pa ako je neko raspolozen za kafu nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam u BG do jedno 10 sati, pa ako je neko raspolozen za kafu nek se javi. Ja krecem u 8 da radim u Sremcicu, vracam se do 10,10 i 30 ma nemoj mi reci da ti ustajes pre podne, pa kada spavas crni sine! bez sale javljam se kada krenem iz sela pa ako si tu vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam u BG do jedno 10 sati, pa ako je neko raspolozen za kafu nek se javi. Ja krecem u 8 da radim u Sremcicu, vracam se do 10,10 i 30 ma nemoj mi reci da ti ustajes pre podne, pa kada spavas crni sine! bez sale javljam se kada krenem iz sela pa ako si tu vidimo se Podesavaj trimer na turbo, samo me ne zovi pre deset, ili tad posalji poruku, na ispitu sam. I daj neki jednostavan predlog gde bi se nasli, ili da svratim u stan pa te cekam tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pusticu ti ja poruku kada zavrsim a ti ako pre zavrsis idi u stan pa sacekaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pusticu ti ja poruku kada zavrsim a ti ako pre zavrsis idi u stan pa sacekaj. Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan bio do paba u 45om i upaznao jos jedan par sa bjb! bas prijatno iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj mogli bi nesto u nedelju da organizujemo Za pocetak Ruse da rasteraju kisu ;D ;D Daj ako bude lepo vreme stvarno da okrenemo koji kilometar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo polako neki na ispit,neki na sisanje a nisu ovce(mozda i jesu)a neki za djevrek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan je ovcu osisao u to ne sumnjam i ja sam ih nahvatao(par komata) ali sta je sa Imperatorom,ko je koga.Javi nam da si ih odvalio za 10-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekog interesuju patike. Povoljno! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40669.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan je ovcu osisao u to ne sumnjam i ja sam ih nahvatao(par komata) ali sta je sa Imperatorom,ko je koga.Javi nam da si ih odvalio za 10-ku. Za koliko sam ih odvalio znacu tek za par dana Zoltanu krenulo sisanje, pa na kraju nije stigao da nam se pridruzi, ali zato Blajbinger jeste, pa smo malo kafenisali, malo i prosetali( Zeljko kupio malu crnu kinesku torbicu za mali crni aparat, sad tek ima da se kurci ), a ovaj put je zahvaljujuci pekari neka zivotinja prezivela, a izgleda da smo i uspesno rasterali kisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sutra u BG.popravljam kineza pa cu u voznjicu.ko hoce neka se javi.064 439 02 06.Zoltan zna i gde sam otprilike.200m od njegove bivse.ustvari nije sutra nego danas posto je vec nedelja.poceo i ja do kasno da ostajem na forumu ne i li pala neka zvezdica pride. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kakve crne pekare ljudi sta je sa vama.?Niste valjda i vi postali fensi vegetarijanci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu,pogledaj okupljanja,videces da redom svi konzumiraju ubijene svinje. ...ako ovog jutra odete u mesaru,videcete vesele i zadrigle mesare.sve oko njih je mrtvo,samo su oni zivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije to shto volimo nego moramo. Ko ce pojede onoliko meso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Sto da gledam Ivane prisustvovao sam.Dok ne probam lava za mene je svinja kralj zivotinja rece neko a ja znam ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo Dzoks vec promatra mangulice i jos neke zivotinje u ovoj temi, a uspeo i BMW-a da probusi ("kakav je to BMW kad moze da se probusi, a nema ni kardan", neko bi rekao ). http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40756.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga dole treba pod hitno izbaciti iz ekipe!!! Krenulo ga...Će da nas inficira! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan DZoks,nemoj da cackas previse oko tog motora.Oni jednostavno ne trpe nase grunfovanje. Ja moj nisam pipnuo od Temerina,kad smo ga zajedno sastavljali.Nisam mu ni ulje zamenio a imam vec preko 4000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Crnibite sto ucini sa ispitom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Crnibite sto ucini sa ispitom?! Pojma nemam, jos cekam rezultate. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima zasto vecina kruzerasa/coperasa (pogotovo kineskih) kasnije skoro uvek predju na enduro makine? Da li je to logican upgrade ili je nesto drugo u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...