Arakis 6183 Napisano Decembar 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12448 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna zašto je to dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna... Inace, pandur iz komisije je ujutru bio u auto skoli, neko mu bio cukno auto od pozadi, bio sav nervozan, mozda je i dobro sto je odlozeno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Decembar 11, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Položio danas testove bez greške ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6183 Napisano Decembar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12448 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan To bato!...Ćeraj dalje! Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 11, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Decembar 11, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Položio danas testove bez greške ;D Ajd ubrzo i voznju bez greske pa onda na crtu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Kako sad ovaj novi zakon? Polazes i voznju po starom ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Alexa. Pa uplatio je polaganje pre novog zakona tako da verujem da polaze po starom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Alexa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Decembar 12, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Inače zakon i polaganja furaju navodno do 10.04.2010 po starom tj za sve koji su uplatili i odvozali prvi čas za kategoriju koju su uplatili. Mada moj dobar drug instruktor kaže da će se to verovatno produžiti do 1.1.2011. E sada kome je verovati, sobzirom da ni agenciju za saobraćaj nisu napravili koja bi to trebalo da kontroliše ima da se načekamo da krenu tačkice i ostale zajebancije. Jedino će da plaćamo i da se pridržavamo novog zakona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Decembar 15, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pustoš i tuga :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 15, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako strasno kao sto izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Decembar 15, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Heheheheh, a gledate po malo ovde ccc. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ja svaki dan, samo nikada niko ne pise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Januar 6, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je pravo mesto ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno pratio ovu temu pa ne znam da li je već bila slika. Sada sam slučajno naleteo na njiu i deluje mi veoma ozbiljan motor. Hyosung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung nije kinez a i cena mu nije bas mala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1150 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cena uopste nije mala... ali uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, trebalo bi da je malo jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mu cijenu nekako i oprostili, ali to sto nije kinez .... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Oko 2000e je jeftiniji od Suzuki SV-a koji bi bio najdirektniji konkurent. Ne znam koliko ocekujete da bude jeftinije jer za razliku od kineza koji su skromnih kubikaza i starije tehnologije, ovo je ipak motor moderne konstrukcije, a to ipak kosta, tako da mislim da cena jeste primerena u odnosu na popularnije proizvodjace, a da i nije toliko preskup koliko se nekima cini govori podatak da su u Amerikama razlika u ceni nesto ispod 1000$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je Suzuki skuplji za 2k evra ali je i kvalitetniji Mada ovaj novi uvoznik je smanjio cene sto je naravno veoma pozitivna stvar! I deluju ozbiljnije od proslog uvoznika. Stari uvoznik je imao prilicno naduvane cene za ove motocikle, videcemo kako ce se ovo odvijati Motocikli nisu uopste losi, lepi su i dobro uradjeni. Eh da mi je onaj SM ili R od 650 ccm ;D A moze i golac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan po meni prevelika cena od 5500eura za naked varijantu , a u toj klasi ako se tako moze reci er6n je 5800e a ima 20ks vishe ako se ne varam i da ne nabrajam ... a o modernoj konstrukciji nisam bash siguran kad iz 650ccm izvuku 50-60 KS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...