Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @B Jezik za zube inace cu ja pricati kako vozis po kros stazi Jazak ;D hahahahahhahahahahahhahaha, postoji cak i dokaz ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva staza, koji semering ? ;D Mototu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 30, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravite se blesavi, obojica... Gotovi ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a niko se nije setio "tria" s ove strane mosta, a??? sunce li vam vase ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kriv moro sam pozurujem Black-a da bi ja stigo na terapiju. Inache Zile i ja sam sad sa te strane mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kog mosta ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa tu sam te cekao... pa mogli bi na neko picence da odemo u skorije vreme naravno, i ostali su pozvani ;D @ Dzoks pa sa ove strane mosta, a sad mozes da biras koji hoces od ovih u bg-u ;D a i ti cika dzoks brate, mozes da svratis neki dan na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan cujemo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kriv moro sam pozurujem Black-a da bi ja stigo na terapiju. Inache Zile i ja sam sad sa te strane mosta Bas naprotiv, da nisi ti, sam bih morao da se pozurujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 30, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi jednu Beogradsku vožnju da opalimo. Pre 2 dana idem Srpskih vladara i prođu 5 bajkera , naježio sam se i poželeo da se švrćkam sa njima po centru. ufffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze moze, sve moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aj opet da kazem, Ja (sa velikim J) bi sve voznje zabranio dok se meni ruka ne vrati u normalu )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zile dobra ti ta slika u avataru, ajde je postavi da vidim celu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 30, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi jednu Beogradsku vožnju da opalimo. Pre 2 dana idem Srpskih vladara i prođu 5 bajkera , naježio sam se i poželeo da se švrćkam sa njima po centru. ufffff Lord_oblivion je predlozio Pancevo, Kovin, Smederevo, Grocka u nedelju i meni se jako dopada ideja. Sta kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovo sa vladinog aparata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi jednu Beogradsku vožnju da opalimo. Pre 2 dana idem Srpskih vladara i prođu 5 bajkera , naježio sam se i poželeo da se švrćkam sa njima po centru. ufffff Voze se ljudi ovih dana, ne primecuju da je zahladilo. U Zemunu sam danas vozio neko vreme iza 2 HD-a, poprilicno kastomatizovana, jedan od njih nosio neki hibrid izmedju braincap-a, i teksas sesira. Mora da mu je bilo fino po usima, ako ih ima jos uvek. Osim njih, sreo sam jos dosta motora danas. Bez razlike u odnosu na pre mesec - dva. P.S. Sutra idem na onu svadbu o kojoj se pricalo u pazovi na pumpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ohohoho, ides da pucas hahahahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 30, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan A nas nezoveš?! I mi bi na prasetinu i na jedenje i pijenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 31, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na tu svadbu idu samo pucaci, a posto je Blekiju raz*eban karb i on spada u iste te mu je duznost da ide tamo ;D ps. ponesite aparate da slikate tamo, da vam se posle smejemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 31, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se vi rastrkali po terenu ko neka vladina agencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima od mene...za vas,mislim,ne za kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za separaciju offroad-araca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozz blackcat i dobro dosla! ;D Koji je to atv sta je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče sa dragom bio do Temerina .. eeee kad smo se vraćali, morao sam da požurim jer sam kasnio za Suboticu, tako da je bilo po autoputu 140km/h konstantno.... Joškin gadget je u nekim trenucima pokazivao +2.5oC!!! I pored sve opreme, nije da nije bilo hladno... Žena se SMRZLA, jedva sam je onako ukočenu skinuo sa motora kada smo stigli kući ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Žena se SMRZLA, jedva sam je onako ukočenu skinuo sa motora kada smo stigli kući ;D E bas sam se slatko nasmejao. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...