wllada 2 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ružice samo da ga voziš i da uživaš! 1.000.000 bezbednih kilometara ti želim! samo milion ?! :D Sto si postao cepidlaka od kad voziš BeMWea! Sa ovim milion! Posle će da pređe na drugi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovog Dzoksonju, mora u svakoj corbi da bidne mirodjija ccc ;D ;D ;D on kao, vojni pandur, pa misli da sad sve moze, nije problem ,moze dzoks i da ti sklepa motor za 100e, sve moze cika Dzoks brat, samo narucite, ako nekome treba i ona j*bozovna makedonka iz velikog brata, i to moze on da sredi... ukratko, cika Dzoks brat moze sve, one je bre kralj !!! cika Dzokse brate, vise od ove reklame ne mogu da pruzim, nadam se da cu podrzati tvoju trgovinu iz kine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ruzice, a gde su se denuli zadnji nosaci i crash bar, jesi li ih dobila uz motor? Prvi dani su najkriticniji da ga ne spustis na zemlju, a bilo bi steta odmah ga ostetiti. U svakom slucaju, stalno bih drzao to na motoru, zlu ne trebalo. @Blajbinger Ma kakav bre mountin bike. Zile i Dzokse, radicete vi sklekove obojica zbog offovanja kako mi se cini. Po deset za svaki off, pa da vas vidim onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mangulice, jel neko zainteresovan da se organizujemo za ovo?! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40861.msg626705;topicseen#new mislim da bi bilo onteresantno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Mangulice, jel neko zainteresovan da se organizujemo za ovo?! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40861.msg626705;topicseen#new mislim da bi bilo onteresantno.. Ako ćeš ti da sprčkaš taj govedji gutaš i mazneš najprvo mesto,pa da idemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Hej to bi moglo da bude zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene, javljam se od komsinice posto su mi dusmani o'sekli internet... Mogao bi Kisac da bude zanimljiv, ali ne zaboravite da je 3. okt. zvanicno prvi BJB moto-skup. Verovatno ce neko hteti i tu da prisustvuje... Ja samo jos da kazem da mi je i dalje neizvesan odlazak za LO Necu znati do petka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mangulice, jel neko zainteresovan da se organizujemo za ovo?! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40861.msg626705;topicseen#new mislim da bi bilo onteresantno.. Ako ćeš ti da sprčkaš taj govedji gutaš i mazneš najprvo mesto,pa da idemo! Ja kandidujem tebe posto ti to znas ja cu naprimer da ti nosim vodu i da ti cepam drva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ali ne zaboravite da je 3. okt. zvanicno prvi BJB moto-skup. Verovatno ce neko hteti i tu da prisustvuje... A odakle ti ova informacija, daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ali ne zaboravite da je 3. okt. zvanicno prvi BJB moto-skup. Verovatno ce neko hteti i tu da prisustvuje... A odakle ti ova informacija, daj link Jes ono necemo tri dana da jedemo pasulj valja da se malo i provozamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svecano obavestavam da smo dobili MANGULICU PRIPRAVNICU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 24, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svecano obavestavam da smo dobili MANGULICU PRIPRAVNICU ;D I to PRIPRAVNICU koja je upravo upisala 4.godinu FAKULTETA!!!!! Ovo bez gajbe sokica ne sme da prodje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan opaaaa ruzice svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Ruzice pa tebi je bas krenulo! Samo neka se tako nastavi! Cestitam!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I to PRIPRAVNICU koja je upravo upisala 4.godinu FAKULTETA!!!!! Cestitamo i drugi put! Ovo bez gajbe sokica ne sme da prodje! Sokic od hmelja, sokic od sljive, sokic od grozdja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Loznice here we come.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti ova informacija, daj link Nema linka, jos uvek je nezvanicni info, od insajdera sa nedeljne voznje u AR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti ova informacija, daj link Nema linka, jos uvek je nezvanicni info, od insajdera sa nedeljne voznje u AR Mislim da je 03.10. bilo bi vise "medijski" propraceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 24, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ruzice, a gde su se denuli zadnji nosaci i crash bar, jesi li ih dobila uz motor? Prvi dani su najkriticniji da ga ne spustis na zemlju, a bilo bi steta odmah ga ostetiti. U svakom slucaju, stalno bih drzao to na motoru, zlu ne trebalo. Nosaci i koferi su kod mene a crash bar nisam dobila. Trebalo bi da se cujem sa njim ima li on to ili da narucujem. To cu obavezno dastavim. Nikad se ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ruzice, a gde su se denuli zadnji nosaci i crash bar, jesi li ih dobila uz motor? Prvi dani su najkriticniji da ga ne spustis na zemlju, a bilo bi steta odmah ga ostetiti. U svakom slucaju, stalno bih drzao to na motoru, zlu ne trebalo. Nosaci i koferi su kod mene a crash bar nisam dobila. Trebalo bi da se cujem sa njim ima li on to ili da narucujem. To cu obavezno dastavim. Nikad se ne zna... Imam JA ... mozemo se dogovoriti ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 24, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ruzice, a gde su se denuli zadnji nosaci i crash bar, jesi li ih dobila uz motor? Prvi dani su najkriticniji da ga ne spustis na zemlju, a bilo bi steta odmah ga ostetiti. U svakom slucaju, stalno bih drzao to na motoru, zlu ne trebalo. Nosaci i koferi su kod mene a crash bar nisam dobila. Trebalo bi da se cujem sa njim ima li on to ili da narucujem. To cu obavezno dastavim. Nikad se ne zna... Imam JA ... mozemo se dogovoriti ..... Ako nema lik onda nije nikakav problem. Saznacu sutra pa se javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dogovarajte se sto pre, bolje da imas a da ti ne zatrebaju, nego da nemas pa se kajes sto nisi stavila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao nesto po oglasima i naleteo na veoma povoljan motor, naravno kinez. Posto vec imam jedan motor a nemam para za dva mozda ce nekome biti koristan oglas ako meni vec nije. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=43662&trazi=1&ur=1&model=107&m=Sprint-Apollo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Septembar 25, 2009 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao nesto po oglasima i naleteo na veoma povoljan motor, naravno kinez. Posto vec imam jedan motor a nemam para za dva mozda ce nekome biti koristan oglas ako meni vec nije. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=43662&trazi=1&ur=1&model=107&m=Sprint-Apollo I kako sad da ja na prolece za mog trazim 1200 eura? Bezobrazni ovi prodavci, daju stvari za malo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tom motoru je crkao anlaser, bio je vec u oglasu! A anlaser obicno ne crkava bez razloga, i da je motor stvarno nov zamenili bi ga u garanciji, tako da to nije pravi oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...