Blackbite 7 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan malo sam ozuljao asfalt pa ako neko ima da mu stoji za speeda levi guvernal, zmigavac, levi nosac retrovizora (bez prekidaca i rucice), neka kaze cenu Najbitnije je da si ti uredu, a delovi ce se vec naci, ako nisgde drugde, makar u centralnom servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan malo sam ozuljao asfalt pa ako neko ima da mu stoji za speeda levi guvernal, zmigavac, levi nosac retrovizora (bez prekidaca i rucice), neka kaze cenu Otvori temu u motoristi na drumu i opisi sta ti se desilo i daj slike! Srecne ti rane junace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedan vrlo zaebani tip! (u mladosti) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks slikas se sa njima a da li su vojsku sluzili????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odsluzili smo mi svoje,jedino je zille na tapetu kad zavrsi studije.A nesto je zapao porucniku DzokSu za oko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odsluzili smo mi svoje,jedino je zille na tapetu kad zavrsi studije.A nesto je zapao porucniku DzokSu za oko ;D covek mi je bukvalno zapretio da ce me naci i da cu naje*ati... ccc )) ahahahhahahahhaha cuva balon hahahahahhahahah ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha pa eto zile Dzoks moze ti sredi da odesh u tu vojsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ajde Zille pa nije rat! 6 meseci za Srbiju i da se ponosis posle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odsluzili smo mi svoje,jedino je zille na tapetu kad zavrsi studije.A nesto je zapao porucniku DzokSu za oko ;D covek mi je bukvalno zapretio da ce me naci i da cu naje*ati... ccc )) ahahahhahahahhaha cuva balon hahahahahhahahah ;D ;D ;D Auuuuuu pa nisi svestan sta ti se sprema.........ke ke ke ke ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hiljade i hiljade sklekova .... :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan hiljade i hiljade sklekova .... I mi smo bili na aero-mitingovanju...Mi smo svoje odavno odsklekovali... Ali ušlihtati se i uslikovati s idejnim vodjom!? ...Priceless! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahahahha, cika Dzoks, legenda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahahahha, cika Dzoks, legenda ;D Ohoho!...Čika Džoks??? ... Znači intimizacija je počela! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan khm "Blaja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan blaja, blajb, blajbi i na kraju blajbinger ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan blaja, blajb, blajbi i na kraju blajbinger ;D ;D ;D Samo se vi zajebavajte s ozbiljnim stvarima...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan blaja, blajb, blajbi i na kraju blajbinger ;D ;D ;D Samo se vi zajebavajte s ozbiljnim stvarima...! ajde de, necemo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan necemo necemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pazi posto se drug Crni uozbiljio i isprozivao nas da off-ujemo, ajde sada da lepo napravimo od ove teme pravi off i da joj napucamo najvise stranica najkvlitetnije zajebavanciju (ne mora da bude najkvalitetnija dovoljno je da bude onako kako mi to znamo) i bice ubedljivo najzanimljivija na forumu (posle teme Domaci But i guz ;D) Druze ziko kao najveceg off(era) za tako kratko vreme si izbio na prvo mesto a ja se toliko trudio da ga zadrzim......IZVOLI.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Stigle cizme, Sekula je Kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1160 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa druze Dzoks, posto si mi prepustio prvo mesto u off-ovanju, onda moram da naglasim da te necu vise prozivati za onaj ekser i za cuvanje balona na aeromitingu, a boga mi ni za divlje svinje i sto sta jos. naravno, to vazi samo za forum ;D e sad neka neko nesto doda, da ne off-ujemo samo Dzoks i ja u off-u... treba i drugima dati sansu da nesto kazu... i samo da se zna, nemojte da se za*ebavate sa cika Dzoksom, jer on nema lisice i ne hapsi, onda odmah puca iz njegovog golemog pistolja hahahahahhahhahahahhahahah i nemojte da off-ujete u drugim temama, nego samo u ovoj, inace ce drug Crni bajt da vam j*be sve po spisku sala, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koje cizme? Daj neku sliku ili bar link? Ja ocekujem patike (narucio br manje a ove prodao) Porucio sam i onaj held ranac na akciji ali nisam siguran da je sekuli stigla poruka jer je verovatno bio u nabavci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan e pa druze Dzoks, posto si mi prepustio prvo mesto u off-ovanju, onda moram da naglasim da te necu vise prozivati za onaj ekser i za cuvanje balona na aeromitingu, a boga mi ni za divlje svinje i sto sta jos. naravno, to vazi samo za forum ;D e sad neka neko nesto doda, da ne off-ujemo samo Dzoks i ja u off-u... treba i drugima dati sansu da nesto kazu... i samo da se zna, nemojte da se za*ebavate sa cika Dzoksom, jer on nema lisice i ne hapsi, onda odmah puca iz njegovog golemog pistolja hahahahahhahhahahahhahahah i nemojte da off-ujete u drugim temama, nego samo u ovoj, inace ce drug Crni bajt da vam j*be sve po spisku sala, naravno Čika Džoksonije,najebo si ultra masivno! ...Mlogo si ti bre raspustio ovu ledinsku gušterčinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle cizme, Sekula je Kralj! Obućar!...Kamo te slike,da se pofališ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...