DzOkS 1172 Napisano Jun 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina L -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom L 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak 15.Fantommacan 1XL i 1L(zenska) 29 komada! Majice po velicinama narucujem sutra ako niko ne bude ispravio sta to ce biti to! ako treba nesto hitinije 060/0204204 moze sms sa potpisom! pozz P.S. Sto se tice prisivki to sam poslao na PP svim zainteresovanim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina L -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom L 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak 15. koca XXXL 2kom i XXL 1kom i 2M(zenski) 16.Fantommacan 1XL i 1L(zenska) poruceno u po ovom spisku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Vizira! Bogda -- nije me kostao nista dobio sam ga uz motor, samo sam narucio nosace posto bivsi vlasnik ne moze da ih nadje! Ali sudeci po ceni nosaca (80din) verovatno nije skup ni vizir Zoltane, gde si narucio nosace ??? Treba mi jos onih plasticnih delova, koje sam ti zaokruzio na slici, jer sam ih kod pritezanja polomio (2-3) Napravicu ih i od nekog lima, ali za sada bi dobro dosli i ovi plasticni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e jedva cekam majce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Vizira! Bogda -- nije me kostao nista dobio sam ga uz motor, samo sam narucio nosace posto bivsi vlasnik ne moze da ih nadje! Ali sudeci po ceni nosaca (80din) verovatno nije skup ni vizir Zoltane, gde si narucio nosace ??? Treba mi jos onih plasticnih delova, koje sam ti zaokruzio na slici, jer sam ih kod pritezanja polomio (2-3) Napravicu ih i od nekog lima, ali za sada bi dobro dosli i ovi plasticni. Povezi se na sajt uvozlika Masstehnic (Sprint) imas tamo broj telefona za narucivanje rezervnih delova salju pouzecem i stize brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan vizir sa nosacima 3500d, pa mnogo je! Bolje nosaci i sam da iseces plestiglas a verovatno ce biti i lepsi od njihivog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan E da ne zaboravim da se jos Jednom zahvalim Ivanu iz Glogonja na pomoci, vizir je montiran a sitna podesavanja ce on da uradi kada se vidimo! Svima havala na pomoci!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo za ceznju dok ne budu gotove i podeljene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovako motor mozda bolje izgleda ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Po meni bolje je kad ima sediste. P.S. sta ti reci zence ako skines zadnje sediste? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovako motor mozda bolje izgleda ?! Ne Mozda bi bolje izgledao da ti nisi na njemu, da vidimo proporcije, ali deluje mi da za ovu varijantu treba malo da se poradi. Nego, bolje da ne predlazem nista da nas tvoja zena ne strelja obojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovako motor mozda bolje izgleda ?! Ne Mozda bi bolje izgledao da ti nisi na njemu, da vidimo proporcije, ali deluje mi da za ovu varijantu treba malo da se poradi. Nego, bolje da ne predlazem nista da nas tvoja zena ne strelja obojicu. Ja sam vec dobio batine tako da mi svejedno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks,da li ti spavas ikada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga je zena naterala da kleci na kukuruzu cele noci zbog skidanja zadnjeg sedista. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga je zena naterala da kleci na kukuruzu cele noci zbog skidanja zadnjeg sedista. ;D ;D ;D ;D Nego bolje vam je da nas lepo docekate u Indjiji da ne bi i vi klecali na kukuruzu u sred skupa... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi javite kad dolazite i koji dan,nego posto jos nisu gotove majice mi idemo kao Gromovi a u Kovin cemo valjda kao Mangulice. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi javite kad dolazite i koji dan,nego posto jos nisu gotove majice mi idemo kao Gromovi a u Kovin cemo valjda kao Mangulice. ;D Majice najkasnije u utorak-sredu pa ko dolazi put NS-a moze da pokupi tada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Листајући он-лајн каталог у коме има NOX кацига (јер их има Делија у радњи) и тражећи неку "џет" кацигу, нашао сам на овај модел са сличке испод. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam napravio jednu voznjicu. Steta sto nisam poneo fotoaparat. Bio sam Babusnica, Strelac(moje selo) Zvonacka Banja, sukovo, Vojnegovac, Pirot, Babusnica. Ljudi steta sto Zvonacka banja ise ne radi tj ne radi hotel i bazen i sad kao da ne postoji. To je jedna od najboljih banja u Srbiji. Priroda prelepa. Postavicu posle koju sliku ali ne sa ove voznjice vec kada sam bio pre dve godine. Sa 21litar sam za ovih 10ak dana presao 730km i ima jos litar-dva u rezervoaru. Znaci potrosnja ispod 3L mesovite voznje, od toga skoro preko 1/3 u gradu. Cini mi se da malo bolje ide sa novim uljem i probusenim auspuhom. Mozda zato sto se razradjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da krenem do Indjije na skup sutra oko 10 pola 11 ako ima zainteresovanih neka se prijave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mislim da necu tako rano....moram malko da izgluvarim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, ali nesto kasnije verovatno. Videcu jos sta kaze ostatak ekipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno se javite:) Mozda cu i ja poci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko je otisao u INDJIJU ?! Dajte mi broj od Zoltana (posaljite sms-om na 060/0204-204) Vidimo se......Mangula dolazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 20, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo Dzax i ja,i jos par ljudi,oko pola 4-4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...