Ivan8 3 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dok neko okaci Micu ubicu, da vidimo sta je sa "nasim"ubicama.Gde ste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bre taki Sad vitlao po gradu, oduvao me vetar...evo došao da se zgrejem ufirmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jesi konjicem danas direktore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dala žena ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Khm,imas drugu temu da se zalis za to Ili mislis nije ti dala da vozis motorce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja, u ovoj temi samo platis po Tuborg dvojici najglasnijih i mozes da pises sta oces. Nemoz ni Lalajko da te dira! ;D Nisam najglasniji pa biram pivo Holsten ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm,imas drugu temu da se zalis za to Ili mislis nije ti dala da vozis motorce? Ovo drugo, kaže: ti da mi se razboljevaš a ja da te lečim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dala žena ... meni je moja dala,ali mi hladno da vozim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Khm,imas drugu temu da se zalis za to Ili mislis nije ti dala da vozis motorce? Ovo drugo, kaže: ti da mi se razboljevaš a ja da te lečim ;D Pa u pravu je zena.A oce da te pusti 27-og? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'oće Već je spremila ćebad, čajove i lavor sa vrelom vodom kad se vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I Ja pokusavam da vam to okacim ali mi nesto ne ide. ??? Sta kazes za Micu ubicu? Jos kad su se zakacili ;D Otkad se ovo zove video klip ? Ovde nema sta da se vidi. Ovo ja imam na CD-u sto se dobije uz knjigu " Nacionalni park Srbija - polusmak polusveta " , i uz ovu ima jos pet radio drama na istom CD-u. Ovo se neko zezo pa napravio animaciju i dodo uz audio snimak ( Da je bar neka animacija ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 'oće Već je spremila ćebad, čajove i lavor sa vrelom vodom kad se vratim Ma kakva cebad,lavori.... Kad te zagrejemo na Stenci,ima da te poliva ladnom vodom da se rashladis ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...pa kad se razularim....biće: Bešte žene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Valjda gde ste zene,evo ga baščelik! A kad dodjes kuci,onda: sta ko je rek'o,ja sam rek'o! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...prošli put sam za malo razbio šaku kad sam je tresnuo o sto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ...prošli put sam za malo razbio šaku kad sam je tresnuo o sto ;D jel ima sigurna kuca za muzeve zrtve nasilja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima,zove se kafana! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ima,zove se kafana! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Inace je gorespomenuta institucija visenamenskog karaktera,da omladina ovde ne pomisli da u kafani sede samo p*cke papucarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...taman posla...ja kad god se naljutim i ne smem da se vratim kući, odo' u kafanu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Inace je gorespomenuta institucija visenamenskog karaktera,da omladina ovde ne pomisli da u kafani sede samo p*cke papucarske pa i mi smo neka omladina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma jesmo bre,al iskusnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima,zove se kafana! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Istina... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6359 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, tako ja dodjem iz kafane, tresnem sakom o sto i pitam "gde su oni sudovi da ih operem"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...