tomerc 1240 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Sto vegetarijanac? :o :o Parole, parole.... Oblake i to sa vegetarijanstvom je citat sa koncerta, zar ne? Jeste li to bili na koncertu? jbg ja nisam nasao karte Pa [tp nisi rekao! Ja imao za dva dana pa reko da ne propadnu - isao sam dvaput Mada oba puta sam se super proveo Kad malo bolje razmislim bas su mu super nastupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas slusao ;divlji salterski sluzbenik;ili ti ;Mica ubica; Pa pocrkasmo,mada je klip od pre par meseci. Maro,neznam kako si moju opasku shvatila,ali nikako nije bila upucena bilo cemu vezanom za tebe. To je nasa interna sala kad uzjasemo motore. poz Ma opušteno bre Ako me iznerviraš izujedaću te i to je to :D hahahha ne znam..Nisam gledala Micu ubicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Super,a Mica ubica se vrti kao klip u telefonima,rezirao ju je Micko iz indeksovaca. Probacu da ovih dana ubacim u komp pa cu vam pustiti da vidite koliko je to lud covek. Za ujedanje...pa mozda te dovoljno iznerviram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan HA HA, Iznervirala bi se da samo vidis kakav motor vozim ;D Kinez koji ga je dizajnirao je imao losu nedelju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle pasulja ide pivo,pa podrigivanje.Ljudi sto ja volim pivo !( najradje bi un njem' plivo) Komso samo posle plivanja autobusom kuci !!! Tako polomljen nije ni za bus,osim na ona mesta za starije i trudnice. Nego,kako napreduje oporavak?A da Nela bubi da p"odje? ;D A da ti malo odjebeš od Nele po pitanju tog "bubljenja", a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6022 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A što si ljuta... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A što si ljuta... :o Nisam bre...znaš da ne volim glupe komentare...tako je i Roki počeo, pa je lepo završio... ;D nego, zašto nisi obavestio narod ovde da nemam muža i da sam lezbejka, a ne da nagađaju bzv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6022 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Pa ne moram sve da im kažem, nek' pitaju sami, neće jezik da im otpadne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Pa ne moram sve da im kažem, nek' pitaju sami, neće jezik da im otpadne ;D Ali možda muda hoće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6022 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...je l' još nosiš u torbici one velike makaze, u slučaju da ne otpadnu sama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...je l' još nosiš u torbici one velike makaze, u slučaju da ne otpadnu sama... Ponekad, ali skalpel uvek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Posle pasulja ide pivo,pa podrigivanje.Ljudi sto ja volim pivo !( najradje bi un njem' plivo) Komso samo posle plivanja autobusom kuci !!! Tako polomljen nije ni za bus,osim na ona mesta za starije i trudnice. Nego,kako napreduje oporavak?A da Nela bubi da p"odje? ;D A da ti malo odjebeš od Nele po pitanju tog "bubljenja", a Uh,los dan,a?Izvinjavam,necu te vise pominjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ispodaviste se bez veze ??? Dajte bre,pronadjite klip o Mici ubici,popravice vam se raspolozenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ispodaviste se bez veze ??? Dajte bre,pronadjite klip o Mici ubici,popravice vam se raspolozenje. Meni Peca do sada popravljao raspoloženje...gde mi je dragi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan tu sam duso! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tu sam duso! :-* Vidiš li šta nam dušmani rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta to duso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ko uvece posti... Ujutro nije gladan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko uvece posti... Ujutro nije gladan! ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo zapostavili našu temu za vlasnike kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 22, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo braco moja po kinezima imacu tu cas da vam odbranim obraz u milom mi i dragom gradu Temerinu. By dzoks125, shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2008-12-22 BJB Deda mraz sa sve shaolin masinom spreman da nasmeje decu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan po cenu da se ponavljam,imas uvek rezervnu varijantu,tako bih ja bio i dusom i telom tamo.(dusa-ja,telo-motor) ;D Dzoks,pa neces valjda u ovim papucama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6022 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A Peco, je l' misliš da bi mogao izdržati da dođem kolima po tebe i da idemo u veselom defileu do Sremčaje, Stenke pa kući? Nabavio bih ja i neki poljski krevet za izležavanje u Stenki Znam da ćeš nešto da izedeš od muke što ne možeš sa drugarima u akciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa ja idem prijatelju,sve je vec dogovoreno,nas drug Rade dolazi po mene.Nego ti na konjica da branis cast nase zajednice kad ja vec ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6022 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tooooooo! A nisi mi kaz'o a ja se ovamo brinem, bez Pece nije to to Znaš šta, jedino ne daj Bože nečega, subota je dan za akcijašenje i tu nema zbora ni pogovora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...