gambit998 29 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz,ako ima neko neki predlog bocu u mostaru od 8mog do 10tog za posetiti u okolini ili ako je neko raspolozen ici cu da obidjem zeljave i par vodopada i titov bunker pa tu sam a moze i ako hoce neko sutra samnom da krene na put krecem ujutru oko 7,8,9 iz uzica Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan bice dosta za dva tri danaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Avgust 7, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan ti put. Na ovakvu turu treba da ideš sam ili sa nekim koga koliko toliko poznaješ, što kao čovjeka, što kao vozača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala,pa sam i putujem nego eto ako je u blizini nego pa zna tom rutom nesto fino za posetiti otvoren sam za predlogeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Mostar i okolina: Fortica (vidikovac iznad mostara), vrelo bune, bunski kanal, vodopadi kravica (relativno blizu), put mostar - jablanica.Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2697 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pite u burekdžinici VISAKPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 8, 2022 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Guliver said: Srećan ti put. Na ovakvu turu treba da ideš sam ili sa nekim koga koliko toliko poznaješ, što kao čovjeka, što kao vozača... Sto? Da se ne zaljubi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 8, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan moguce haahahaha,jel ima ko iskustva ako te grom ili munja rokne stigoh malopre u mostar,i 20km pre mostara poce kisa pa mali grad pa grad kao loptica za stoni tenis i grmi haos i puce me grom dal u kacigu ili motor nzm telefon mi se sjebo ne radi jedva motor za sad radi ja zivSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Avgust 12, 2022 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec ides na Kravice, posjeti i vodopad Kocusu s druge strane Ljubuskog. Gdje je Monika Belucci skakala u vodopad u "Mlijecnom putu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Avgust 12, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan vratih se,napravih doabr put za nista pre mostara 20km poce kisa malo ja reko aj obucem kabanicu i to i onda poce jako pa poce grad kao loptica pinpong izlomi me a nema gde se sakrijem haos,i taman da se sakrijem udari pored mn na metar grom rigne mi telefon i navigacija jedva dodjoh do smestaja i tako da mi propade 3dana putovanje morao da budem u stanu dok mi se telefon popravljao Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 31, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ovde da pitam, trebam savet ... U petak posle posla pravac peljesac, noćna vožnja. Planirao preko sarajeva do mostara a onda čapljina pa metković. Sad me kopka jedna stvar, jeste da je prosla sezona ali biće lepo vreme i ko zna dal se gužva raščistila. Ono što me zanima je sledeće, šta je bolje, zbog gužve. Nemam iskustva sa GP doljani. Dal iz mostara da hvatam pravac ka GP doljani ili da iz mostara hvatam pravac ka neumu a onda Jadrankom udjem u HR. Tu neće biti gužve sigurno. Na granici planiram da budem oko 5-6 ujutru. Truba mi da gubim vreme čekajući u koloni jer već uveče povratak za bg. Hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1443 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema ti u te ure guzve na granici 99%...slobodno na Doljane, pa kroz deltu Neretve mostom na Peljesac. Dobra cesta, mozda iza Mostara stat u Počitelju opalit koju sliju, lipo misto, full orijentalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 31, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Primljeno k znanju @overtone ako mi prolazno vreme bude ok šaljem sms na onaj broj pa se gledamo popodne ako budeš u prilici. Promenio Avgust 31, 2022 član travelman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1259 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 323 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, travelman je napisao: Primljeno k znanju A da probas na MGP Bijača? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 31, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam ni znao da ima jos prelaza u blizini. Ovaj sam overio jednom, slučajno, pa mi prvi pao na um ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Avgust 31, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da izdvojis vreme, nemoj autoputem Split-Zadar, vec magistralom, taman prolazi letnja guzva a mnogo je lepse pored mora se voziti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 31, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Idem na peljesac i korculu, Jadranka ovaj put nije u planu. Obećao kolegi Jupiju krčag vina pa da ispunim obećanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8359 Napisano Avgust 31, 2022 Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A meni .uda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1259 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 323 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I to sve u dva dana?? Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 31, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, gebee&co je napisao: A meni .uda. Tebi putopis ... i par fotki sa mesta na koje solo idemo samo mi dobrodušni bez ikakve bojazni i negativnih misli. ... pre 20 minuta, mickeyZ je napisao: I to sve u dva dana?? Svaka cast! Tako volimo, Srbo i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, travelman said: Idem na peljesac i korculu, Jadranka ovaj put nije u planu. Obećao kolegi Jupiju krčag vina pa da ispunim obećanje ... E, ne treba, dolaze mi sutra neki Italijani i donose. Hvala, kao da jesi! Prosledi kolegi Američkom orlu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8359 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš,čist Srpski. Promenio Septembar 1, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...