Endurac 958 Napisano Avgust 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Posto kupac tj. moj odlican prijatelj (nas koljega Uros, bajker) ne moze da se organizuje da prebaci auto u Bih, ponovo oglasavam auto, antologiju, za sredjivanje ili restauraciju, ja vlasnik 15 god mazen pazen ali avaj, posle tri godine stajanja i saobracaja….350 eur. 1986 god. Tera se na slep u vidjenom stanju. Radi se ugovor i placa porez. Hitno!!!!!! Posto se rusi kuca u neposrednoj blizi i i zida zgrada. Samo boca za gas i rasprsivac a novi su vrede preko 200 eur. Poslacu slike na viber. 0637716465. Malo sam u nekom haosu s organizacijom pa ne zamerite zbog nedostatka fotki. Ne stavljam oglas na oglasnike jer je auto za ljubitelje a batice i pitanja koja je zadnja cena slabo varim. mozete i na moj fb: Marko Misic Marcello, imaju fotke. Autu trebaju restauracija paznja novac prostor i vreme. Promenio Avgust 6, 2022 član Endurac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Avgust 26, 2022 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Skini gas i baci ga na otpad. Malo je zajeban trenutak, neki otpadi ni ne otkupljuju ili slabo plaćaju. Takva će mu sudbina i biti, spasi šta se spasti dâ...za 350€ se nalazi još registrovan auto...koji će nakon toga otprilike na isto mesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Skini gas i baci ga na otpad. Malo je zajeban trenutak, neki otpadi ni ne otkupljuju ili slabo plaćaju. Takva će mu sudbina i biti, spasi šta se spasti dâ...za 350€ se nalazi još registrovan auto...koji će nakon toga otprilike na isto mesto.Hvala na cudnom savetu. Ne trazim savet nego kupca. Ne bih se slozio sa tvojim crnim prognozama, jer imam svakodnevne pozive ljubitelja iz cele bivše Yuge da ga prebace i srede. Ne znam otkud al razvedri se malo. Nije zivot valjda tako crn.Pozz. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Avgust 26, 2022 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Oprosti na slobodi da izrazim svoje viđenje situacije...možda je trebalo to da stavim u post pre... Imao sam identičan problem ( ipak ovo smatram problemom) sa autom koji je možda bio i zanimljiviji kao nešto što vredi restaurirati. Borio se sa zlobnim komšilukom, selio ga X puta, preventivno skinuo neke komponente i na kraju imao i problem sa tek oformljenom komunalnom milicijom. Velikom dobrotom ljudi sklonjen, a verovarno će i da završi u muzeju (ili da posluži kao donor za nešto što je možda bilo u boljem stanju) Iskreno želim da se sve završi onako kako misliš da treba...apsolutno ništa crno mi na pameti nije bilo. p.s. da se nisu pojavili zainteresovani....u poslednjem trenutku...moj Fiat850 bi završio na otpadu, gde mu je zbog stanja i nemara i bilo mesto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve oke.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan CRX je realno raritet. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 26, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da imam vremena... Vredno spašavanja, nadam se da će se neko potruditi. Imao sam je,blesavo išla i trošila 6-7 kombinocane vožnje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bogumi vidim da cu ja da je sredjujem, samo da nadjem neku pristojnu garage….. Motor sjajan. Znam ga u dusu. Ali vreme …Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Avgust 27, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, slobasuper9 je napisao: CRX je realno raritet. Realno, jer su svi zavrsili u nekom zidu ili isprevrtani u jarku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9838 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1028 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ili opasali banderu...Sent from my Mi A3 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Avgust 27, 2022 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, pronto je napisao: moj Fiat850 Sport coupe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Avgust 27, 2022 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne, Spezial...sa izduvnom granom od Sporta i još par sitnica. Vožen do 2007 i ostavljen jer sam otišao ponovo za Ita. Duga priča, da ne trujem(o), možda i ponovo oživi, biće mi javljeno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...