savage ls 650 0 Napisano Decembar 21, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: subotica Motocikl: yzf750r i savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi za savete,bio sam video,probao.......inace je ok ali izbacuje,ne krlja nista samo iskoci.poveo sam drugara inace mehanicara,on kaze da je najverovatnije samo viljuska,on bi mi uzeo za ruke samo 50 eura,e sad ne garantuje da je samo to,treba ga otvoriti pa videti........za sada sam dogovorio da ga vlasnik popravi pa cemo trgovati ali kontam da ce se predomisliti........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savage ls 650 0 Napisano Decembar 21, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: subotica Motocikl: yzf750r i savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugar mi je inace dibar mehanicar,odrzavao mi je gsx-a sad savage,i rekao mi je da inace to rade za pare koje ste pominjali gore...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Care, silovano je to gvožđe bahato čim ispada iz brzine... Mislim nije u pitanju kawa=loš motor, već čista logika, pa ti kako hoćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 22, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugar mi je inace dibar mehanicar,odrzavao mi je gsx-a sad savage,i rekao mi je da inace to rade za pare koje ste pominjali gore...... Alo, momak ima ona narodna: Na brzinu se "zeni", a na tenane se kaj! Moj ti je savjet "Mecku" u oglas da mjenjas za motor, pa vidi sta ti se sve nudi i onda trazi savjet sta da uzmes od ponudjenog.Zima je duga, imas vremena. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savage ls 650 0 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: subotica Motocikl: yzf750r i savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan mecka je u oglasima skoro godinu dana ???sta reci................ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan s,obzirom da taa mecka vredi jedva 1000e,a kad budu poskupele registracije nece ni toliko,uzimaj i nepitaj.... jes da je svaka kawa ,,,,,,,,i da ce te malo kostati opravka,al to ces bar nekom nekad prodati za neku kintu,a tu mecku tesko,moj prijatelj se jedva otarasio jedne 300d,,126,automatik,klima bla bla,, :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 22, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan mecka je u oglasima skoro godinu dana ???sta reci................ :-[ Nista onda, mjenjaj, ali "SAMO POSTENO, PA KO KOGA ZAJEBE" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Decembar 23, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto mecku ne mozes da prodas godinu dana i vise ne znas sta da radis sa njom, moja preporuka ti je da uzmes motor. Predpostavljam da ces znati sta da radis sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savage ls 650 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: subotica Motocikl: yzf750r i savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan s,obzirom da taa mecka vredi jedva 1000e,a kad budu poskupele registracije nece ni toliko,uzimaj i nepitaj.... jes da je svaka kawa ,,,,,,,,i da ce te malo kostati opravka,al to ces bar nekom nekad prodati za neku kintu,a tu mecku tesko,moj prijatelj se jedva otarasio jedne 300d,,126,automatik,klima bla bla,, :) cuo sam za neko poskupljenje registracije....da li je to istina i koliko otprilike?????ja sam cuo nekih 300%,zvuci mi neverovatno........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savage ls 650 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: subotica Motocikl: yzf750r i savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan mecka je u oglasima skoro godinu dana ???sta reci................ :-[ Nista onda, mjenjaj, ali "SAMO POSTENO, PA KO KOGA ZAJEBE" ;D ;D ;D tako nekako ce biti.....KO KOGA ZAJEBE ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzr6000 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini prijatelju ali kome treba jos ta mecka, i koliko trazis za to?ona nevredi ni dinara registracija jbt pa godiste mislim necu da se vredjamo nemozes je uporedjivati sa zzr om koji je po meni dooosta atraktivniji u poredjenju sa 126 om ja licno bi ti trazio 1000 e min da doplatis ustvari nebi mi ni palo napamet da menjam oslobodi je se pod HITNO cisto sumnjam da ima ludaka koji bi dao zzzr a za tako nesto ....ali puno srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 19, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije tu stvar u atraktivnosti, vec u tome da takva mecka jednostavno nikom ne treba, ne moze se prodati. Skuplja je registracija nego sto vredi, ko ce to da kupi ? Ja bi je zamenio bez trunke razmisljanja i bio srecan kako me "usralo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano Januar 19, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan aj ubaci sliku mecke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Поребна је и мени помоћ на тему 2. брзине, да не отварам нову тему. Мени на кави сваки 3-4 пут убаци у 2. а да не крља. Мало пре сам отворио машину (морам да напоменем да први пут ово радим) и гледао сам све редом. Бирач је неоштећен, зупчаници су у реду, мерио сам величине (да се нису можда појели) у односу на друге зупчанике, док виљушка за 1. и 2. има мало више луфта у односу на остале две виљушке. Занимама ме јер је могуће да тај мали луфт прави проблем, и шта да погледам још? На шта да обратим пажњу? Хвала унапред. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поребна је и мени помоћ на тему 2. брзине, да не отварам нову тему. Мени на кави сваки 3-4 пут убаци у 2. а да не крља. Мало пре сам отворио машину (морам да напоменем да први пут ово радим) и гледао сам све редом. Бирач је неоштећен, зупчаници су у реду, мерио сам величине (да се нису можда појели) у односу на друге зупчанике, док виљушка за 1. и 2. има мало више луфта у односу на остале две виљушке. Занимама ме јер је могуће да тај мали луфт прави проблем, и шта да погледам још? На шта да обратим пажњу? Хвала унапред. Prije otvaranja masine trebao si provjeriti pogonski lanac i lancanike, jer se zna desiti ako lanac nije pravilno ustelovan i podmazan da dolazi do krcanja prlilikom prebacivanja iz 1. u 2. brzinu, a pogotovo ako su lanac i lancanici istroseni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Prije otvaranja masine trebao si provjeriti pogonski lanac i lancanike, jer se zna desiti ako lanac nije pravilno ustelovan i podmazan da dolazi do krcanja prlilikom prebacivanja iz 1. u 2. brzinu, a pogotovo ako su lanac i lancanici istroseni. Кад ми се први пут то десило, одмах сам посумљао на ланац и ланчанике. Али, нажалост, они нису проблем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li siguran da gledaš prave stvari. Nemoj gledati zube na zupčanicima, oni su uglavnom kao novi, več kandže sastrane koje uklapaju zupčanik u zupčanik. Uglovi bi im trbali biti neoštećeni. Pretpostavljam da se to pojelo i da zato izbacuje iz brzine, a ti verovatno držiš nategnutu polugicu menjača pa ono krlja ko mutavo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Гледао сам канџе и нису пуно поједене. Ја сам мислио, колико ми је до сада пута крљао, да канџи неће бити колико су поједене. Али сада када је отворен мењач, и када из 1. убацим у 2. лепо се види да неће лепо канџе да уђу у зупчаник, тј. мало теже иде. Али после 2-3 покушаја лепо се узупчи, и види се да нема шансе да дође до "крљања". Данас сам наручио виљушку, па ћемо видети јел је то био квар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...