Moto Platz Bg 5 Napisano Avgust 1, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup “Moto Platz” odrzace se na Ušću u Beogradu , 18-21.avgusta 2022 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Avgust 2, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan A neki bajkerski rucak? Pa bratske dobrodoslice uz rakiju na ulazu? Pa neke pogodnosti u odnosu na redovnu posetu beerfest ono npr pivo od 150-200din? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 2, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, goran glumac said: A neki bajkerski rucak? Pa bratske dobrodoslice uz rakiju na ulazu? Pa neke pogodnosti u odnosu na redovnu posetu beerfest ono npr pivo od 150-200din? Mozda uvedu kafu po promo cenama i besplatni WI-FI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Avgust 4, 2022 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 8/2/2022 at 10:13 PM, goran glumac said: A neki bajkerski rucak? Pa bratske dobrodoslice uz rakiju na ulazu? Pa neke pogodnosti u odnosu na redovnu posetu beerfest ono npr pivo od 150-200din? Hoćeš besplatan ručak u centru Beograda, pa ovde se i osmeh naplaćuje 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Avgust 4, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro cula ovo nije klasican moto skup .. Sve je u okviru Beer Festa-a, takoreci samo jedan mali deo je odvojen za organizatora i to je to .. Ako grešim neka me isprave iz organizacije Taman eto da nam daju više detalja .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Avgust 4, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Biker Boy je napisao: Hoćeš besplatan ručak u centru Beograda, pa ovde se i osmeh naplaćuje Znam sta ocekujem od moto skupa nebitno je gde je. O besplatnom rucku u bg je glupo da raspravljas sa mnom... Evo juce je bio jedan u MC The Balkans Sons u jaincima... Koliko sam ih ja samo skuvao sa cruisers-ima... Ove domacine ne poznajem, pa red Je da pitam... Znam da imaju servis za kasapljenje (moje misljenje) motora u strogom centru grada i to je sve... Voleo bih i ja detaljnije 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Avgust 4, 2022 (promenjeno) Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, goran glumac said: Znam sta ocekujem od moto skupa nebitno je gde je. O besplatnom rucku u bg je glupo da raspravljas sa mnom... Evo juce je bio jedan u MC The Balkans Sons u jaincima... Koliko sam ih ja samo skuvao sa cruisers-ima... Ove domacine ne poznajem, pa red Je da pitam... Znam da imaju servis za kasapljenje (moje misljenje) motora u strogom centru grada i to je sve... Voleo bih i ja detaljnije Šalio sam se malo, ne zameri... Promenio Avgust 4, 2022 član Biker Boy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano Avgust 4, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Добра замисао организатора,видећемо како изгледа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Bogami interesantno, ce da navratimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim da cu se tesko uklopiti u ove Jentlmene sa svojim rovokopacem ali haj, moram da vidim na sta ce da lici 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4568 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I, jel bio neko da vidi ovaj spektakl kakav Beograd verovatno nikad ranije nije imao? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno samo promocija brenda, ni nalik moto skupu.Mi bili prvo u Surcinu na moto skupu, pa otisli na usce i imam osjecaj da je najmanje bajkera bilo na uscu vec svi dosli zbog dobre muzike i da vide izlozene motore.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4568 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Očekivano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 25.8.2022. at 9:31, Forsberg je napisao: I, jel bio neko da vidi ovaj spektakl kakav Beograd verovatno nikad ranije nije imao? Misliš na ovo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...