Micopop84 0 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Lovcenac Motocikl: Suzuki gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, imam problem sam karburatorom drugim recima u uzasno su stanje zamena I'm ne gine pa sam hteo da pitam da li neko zna gde mogu da kupim neke polovne. Na netu sam gledao po oglasima malo ih ima I to ne izgleda bog zna kako. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Jul 30, 2022 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da si već otvorio jednu ovakvu temu...i u njoj ti se obratio čovek koji može da ti reši problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micopop84 0 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Lovcenac Motocikl: Suzuki gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh. Kako mogu ovu temu da izbrisem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...