TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde glasajte jos malo ,pa cemo moci da napravimo .prvu tabelu,A glasanje traje do 31 u 00:00(mislim da je to posteno)pa neka najbolji pobedi"who dare's,njemu dvije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Decembar 23, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malkice nepristrasan. BMW F 800 GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Posto do sad nisam dao moje misljenje za moto r godine onda ovako: Za Nacked: Kawasaki Z1000 Za R: GSX-R1000 Za Enduro BMW F800GS Za Maxi Enduro R1200GS Sto se tice motora, davao sam komentare sto se tice materijala koji se upotrebljuju ali mi ipak ovi motori bar sto se naseg standarda tice naj vise zapadaju za oko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je honda P.S svaki 1000RR je fireblade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Decembar 24, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ybr125? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao CBR 600 RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Pošto volim sportske makine, glasam za R1. Jeste poružnela u odnosu na prethodne godine, al drugi su još ružniji (svaka čast ducatiju 1098 ali ne volim dvocilindraše). Big bang motor, uh što mi se to sviđa Jedva čekam da prođe 10-15 god da skupim pare pa da ga pazarim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 25, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto volim sportske makine, glasam za R1. Jeste poružnela u odnosu na prethodne godine, al drugi su još ružniji (svaka čast ducatiju 1098 ali ne volim dvocilindraše). Big bang motor, uh što mi se to sviđa Jedva čekam da prođe 10-15 god da skupim pare pa da ga pazarim. A sto jadan ne volis dvocilindraše? tztztz Elem, nova R1 ima pomjerene / ispreturane utege na radilici, tako da je svaki za 90 gradi okrenut u odnosu na susjedni. To omogucava vecu kontrolu snage, s obzirom na anuliranu inerciju istih. A secundarni efekat je skroz opichen zvuk. Mislim da ce i ostali tim putem 2010, osim ako se ne ispostavi da nesto "ne shtima".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ybr125? ;D Potpisujem, i dan danas lupam glavom o zid sto sam je prodao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malkice nepristrasan. Najvise volimo te nepristrasne i nada sve objektivne ocene Stim da sto se tice Endura glasam isto,i moram da priznam da sam tek nedavno se uputio u tajne BMW-a K1200S jujuju kakva sofisticirana zver na drumu(nasmejao sam se kada sam video na delu klasicnu nemacku skolu genijalnog inzenjeringa u vidu Prodrajv-sistema prednje viljuske,pa oni bre stavili Mcpherson rame na prednju viljusku.a kocnice koje rade u paru,pa Abs pa ov pa ono garantovano tehnicki gledano najnapredniji serijski Sport-Turer a...pobalavio sam,a cenu nisam ni hteo gledati Tako da ja moj zvanicni glas za Sport-Turera dajem BMW-u K1200S BMW F 800 GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan MileGhost A sto jadan ne volis dvocilindraše? tztztz Ispravka: volim 2-cilindraše, ali 2-taktne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R1000 naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Benelli TNT 1130 Cafe Racer neverovatna tvorevina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno najnovija R-1 jer je ubaco dosta novotarija direktno od trkackih motora.Svidelo se to nekom ili ne R motori su savrsenstvo u moto industriju sto ce reci vrh po svim parametrima ,agregat ogobljenje,kocnice ,materijali upotrebljeni za izradu i da ne nabrajam vise a japanskoj cetvorki sto se tice R-ova nije niko konkurentan osim malcice Ducati. Moram da kazem i moje misljenje,slazem se da su R-motori uglavnom shto se tice primenjenih tehnologija "cutting edge",ali treba uzeti u obzir prostu cinjenicu,koliko vlasnika R1-ce ili GSX-R1000-ke moze da iskoristi pun tehnicki potencijal motora u javnom saobracaju,a koliki procenat bi bio i na trkackoj stazi sposoban da izvuce maximum iz takvih motora,budimo objektivni,nezelim nikog da podcenjujem..ali iz licnog iskustva znam,jedniu prostu stvar,da neko ko ima blizu 50 godina ,nema apsolutno sanse da koristi potencijale jednog R-keca,pa da je i 15 godina proveo na trkackoj stazi,a znam da ima ljudi te starosne dobi koji poseduju R-ove,i koji su mi se zalili u smislu "nisam ja vise za ovo"opet za nekog ko je u punoj snazi a ima takav motor,pored toga sto je u vrhu svoje mentalne i fizicke snage mora da ima ogromno iskustvo da bi nekog R-a u voznji priblizio granicnim mogucnostima,A takvih koji su u punoj snazi (zaci izmedju 22 i 28+ogromno iskustvo )mislim da ima jako malo. Opet neka se niko neljuti i nevredja jer stvarno nikom ne zelim da kazem da ne zna da vozi ili tako nesto,to je jednostavno moje misljenje i valjda zdrava logika. Ma ja kad ga pretisnem sve se pushi....sve sam izvuk'o sto se izvuci moglo, tako da sad cekam da izadje R-2. Ako jesi svaka ti cast i spadas u povlascene(nigde nisam rekao da nema sposobnih ljudi i da veravatno na ulici imamo mnogo veci potencijal,nego sto nam se nalazi na trkackim stazama,ali kada se nema para a taj sport je ono" mlad si hoces da jedes ,Hoces da j..es,a to koshta"Znachi mnogo skup.bash sam u utorak razmisljao,sta bih radio kada bih dobijo onih 2.7 mil€ na loto-u.Prvo sto mi je palo na pamet"preterana garaza,jedno 300qm ki u apoteci sa apsolutno svim alatom koji coveku moze da zatreba.A onda sledece,hmm pa da napravio bi racetim(za tu qintu bi se moglo poceti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3227 Napisano Decembar 26, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nema veze sa temom,ali molim da mi oprostite zato shto nisam mogo da URL-ujem image na mail,pa moram coveku da ostavim sliku. Evo slike Maki.Srafovi koji su obelezeni sa crvenom bojom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ne ti, evo ovi, sorry za off, al ne funkcionise na slanje preko PM. Edit: proradilo! Molim urednike da ne brisu post do sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 26, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne ti, sorry za off, al ne funkcionise na slanje preko PM. Edit: proradilo! Molim urednike da ne brisu post do sutra! I ja se izvinjavam, ali jel ovo neka sklopocija za montiranje kamere? Ma ja kad ga pretisnem sve se pushi....sve sam izvuk'o sto se izvuci moglo, tako da sad cekam da izadje R-2. Ako jesi svaka ti cast i spadas u povlascene... Mlogo si ozbiljan TOU. Pripazi na shades da mi se ne vide oci kad lazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ne ti, sorry za off, al ne funkcionise na slanje preko PM. Edit: proradilo! Molim urednike da ne brisu post do sutra! I ja se izvinjavam, ali jel ovo neka sklopocija za montiranje kamere? Ma ja kad ga pretisnem sve se pushi....sve sam izvuk'o sto se izvuci moglo, tako da sad cekam da izadje R-2. Ako jesi svaka ti cast i spadas u povlascene... Mlogo si ozbiljan TOU. Pripazi na shades da mi se ne vide oci kad lazem. Ma ne,to je nosac za rezervoare od ulja kocnice,ulje hid kvacilo ,prekidaci,kada stigne nov iz fabrike u kutiji,korman i prekidaci i rezeorvari za ulja nisu montirani,nego su zasravljeni za taj "nosac"(korman nije)da se ipak nebi mrdali(suz gsf650S bandit)pa nisam mogao da neskljocnem par fotki kada se otpakiv'o(kakav bi ja to isp'o covek) Za "izvlacenje"svega iz R-1-ca,j...bi..a moram barem prvi put kada nekom odgovaram,da podjem od predpostavke da si"mrtav ozbiljan" e druga je stvar sta se u "zbilji" desilo.No svakako volim dobru shegu,a samim tim me je i tvoj odgovor nasmejo ;D(nadam se da me "ne palis na gurku" i za onaj"nosac"shto si pito,ali ako je tako ,onda je "kiperisanje 100%" uspeshno. ;D Lep Pouzdraw.Dirkalec'i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ne ti, evo ovi, sorry za off, al ne funkcionise na slanje preko PM. Edit: proradilo! Molim urednike da ne brisu post do sutra! Maki jos jednom FALA,Poslacu ti uskoro jedan(estetski tuning bandita)(posto sam po profesij grafichki dizajner),da mi kazes svoje misljenje. POZ... P.S Moj avatar je jedna mala intervencija u Crveno-Crnoj komb(sto si sigurno primetio)ali ne ta ,radim jos uvek na jednoj sa mnogo vise detalja. I necemo ovde vise da pricamo nego "GLASAJTE LJUDI ZA MOTORE,PA DA VIDIMO KO KOSI A KO VODU NOSI" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Decembar 29, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r1200gs adventure shto se tiche enduro varijante.... Od R-ova suzuki hiljadarka...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan moram biti iskren,ali ove godine me nista nije bas dirnulo pa da kazem "to je to" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Bmw f800 gs.Nekako mi je kao napravljen za mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne ti, evo ovi, sorry za off, al ne funkcionise na slanje preko PM. Edit: proradilo! Molim urednike da ne brisu post do sutra! Maki jos jednom FALA,Poslacu ti uskoro jedan(estetski tuning bandita)(posto sam po profesij grafichki dizajner),da mi kazes svoje misljenje. POZ... P.S Moj avatar je jedna mala intervencija u Crveno-Crnoj komb(sto si sigurno primetio)ali ne ta ,radim jos uvek na jednoj sa mnogo vise detalja. I necemo ovde vise da pricamo nego "GLASAJTE LJUDI ZA MOTORE,PA DA VIDIMO KO KOSI A KO VODU NOSI" salji to i meni imamo isti motor Milosmtt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...