Kuratista 4 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan HONDU!!! Ne može! Ja sam se prva zapljunula ;D ;D Ih sto si tak`i aj` ti prodaji ja cu da vozim al` da mi das popust!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Triumph(uh, kako nedostaje trzistu) i Jialing, zbog 600ccm kineskog endura poput BMW f650gs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ crvljivi Ne moze Yamah i MV Agusta. Oduzeh ti MV Agustu a ti dalje radi sa Yamahom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan Zongshen,naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mozda OCC . Prodas jedan (lova kao sto kineza) , nema boranije sa glupim pitanjima. Masne musterije koje znaju sta zele .Unikatni delovi ...$$$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan TRIUMPH I DUCATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung Ovaj je zastupao jedan moj poznanik iz panceva i cujem da je kiksno i zargonski Puko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 17, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan @ crvljivi Ne moze Yamah i MV Agusta. Oduzeh ti MV Agustu a ti dalje radi sa Yamahom e nisi fer ja to reko onako a ti odma...pa ti cesh za jedan motor da zivish par meseci a ja za moje krsheve od po 13 hiljada necu ni jedan dan da prezivim..... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ crvljivi Ne moze Yamah i MV Agusta. Oduzeh ti MV Agustu a ti dalje radi sa Yamahom e nisi fer ja to reko onako a ti odma...pa ti cesh za jedan motor da zivish par meseci a ja za moje krsheve od po 13 hiljada necu ni jedan dan da prezivim..... :'( Ne raspravljaj se sa starijim od sebe! ;D :D Yamahu, i cepaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 18, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan svejedno,drzao bih one koji najbolje placaju,pa taman bio i Tomos Takodje, i jos da dodam - one koji se najbolje prodaju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam gospodinu zastupniku MV AUGUSTE ako budem skupio pare od mojih malinih motora ima da kupim jedan za sobu.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svejedno,drzao bih one koji najbolje placaju,pa taman bio i Tomos Takodje, i jos da dodam - one koji se najbolje prodaju ! Eeee kakvi ste..Prave haračlije..Gde je tu ljubaaav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jednu Volim da sam u dobrim odnosima sa bajkerima ( da me ne kune niko iza ledja) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Ја би заступао Kawasaki, зато што волим ту марку, али мислим да сe Honda боље продаје код нас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 18, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan svejedno,drzao bih one koji najbolje placaju,pa taman bio i Tomos Takodje, i jos da dodam - one koji se najbolje prodaju ! Eeee kakvi ste..Prave haračlije..Gde je tu ljubaaav ;D Nisam " Haraclija " , poso je poso, uz pomoc posla zaradim parice, pa za parice kupim motor koji volim da vozim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tomos imaih puno a malo zastupnika sa dobrim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pored rezervnih delova za IMT i IMR,bmw i ktm. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svejedno,drzao bih one koji najbolje placaju,pa taman bio i Tomos Takodje, i jos da dodam - one koji se najbolje prodaju ! Eeee kakvi ste..Prave haračlije..Gde je tu ljubaaav ;D Nisam " Haraclija " , poso je poso, uz pomoc posla zaradim parice, pa za parice kupim motor koji volim da vozim ! Šalim se bre Lijo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 19, 2008 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia, malaguti, piaggio, kymco. Al sam se dosetio ima da se use*em od para. P.S. Valjda i skutere racunate u motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki. Bio sam i u nekim pregovorima, obezbedio lokal i kintu za početak, al' ''OVE GODINE NISTA NOVO U SRBIJU'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ostalo sta ili ste sve razgrabili .... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ostalo sta ili ste sve razgrabili .... ;D ;D ;D Evo za tebe ostao YAMASAKI.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Exile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...