PERICA46 1 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: NS Motocikl: CBR 500 F Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste vi kupili vase YBR-ove,kod Rode ili nesto iz uvoza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio od rode i dosadio mi za 2 meseca zbog "prevelike" moći i brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio od rode i dosadio mi za 2 meseca zbog "prevelike" moći i brzine Mozda si previse ocekivao.Ja sam ga kupio kao zamenu za zoljicu i da mi nije posle 20 godina ponovo proradio benzin u venama vozio bih ga jos dugo.Realno,motor je odlican za grad.Malo trosi,jevtina registracija,dobro ubrzava,lak za voznju...E sad,ko voli brzinu i ko putuje motorom taj o njemu nece ni razmisljati.P.S.Kupljen kod Rode 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 3, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si previse ocekivao.Ja sam ga kupio kao zamenu za zoljicu i da mi nije posle 20 godina ponovo proradio benzin u venama vozio bih ga jos dugo.Realno,motor je odlican za grad.Malo trosi,jevtina registracija,dobro ubrzava,lak za voznju...E sad,ko voli brzinu i ko putuje motorom taj o njemu nece ni razmisljati.P.S.Kupljen kod Rode 2006. +1 kupljen kod Rode 2007. meni je, sa mojih 90-tak kg od gazele do dusanovca pokazao 110 a kochaMladji da bi pratio kolonu na dunavskoj turi kaze da ga je celom obilaznicom oko Smedereva ladno drzao tih 110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si previse ocekivao.Ja sam ga kupio kao zamenu za zoljicu i da mi nije posle 20 godina ponovo proradio benzin u venama vozio bih ga jos dugo.Realno,motor je odlican za grad.Malo trosi,jevtina registracija,dobro ubrzava,lak za voznju...E sad,ko voli brzinu i ko putuje motorom taj o njemu nece ni razmisljati.P.S.Kupljen kod Rode 2006. +1 kupljen kod Rode 2007. meni je, sa mojih 90-tak kg od gazele do dusanovca pokazao 110 a kochaMladji da bi pratio kolonu na dunavskoj turi kaze da ga je celom obilaznicom oko Smedereva ladno drzao tih 110 Moguce je da ide 110 km/h taj sa karbovima zato sto su i neki klinci iz grada takodje tvrdili da im ide 110 km/h. Ovaj moj je kupljen u Teletrade 2007 god i imao je elektronsko ubrizgavanje, i trosio je vrlo malo, a ne verujem da je imao ikakvu blokadu. Kad smo ja i Marko isli u belu crkvu na moto skup drzao sam ga svuda 90 km/h i imao je jos malo gasa ali nista znacajno. Bez stajanja je ladno izdrzao tih stotinak kilometara sa nas dvojicom koji smo imali oko 150kg zajedno. Takodje kada smo se vracali iz NS za Mladenovac (oko 140km) nigde nisam stao, osetio sam da je negde kod Avale menjac postao nesto tvrdji i to je to. Od zamene do zamene (6000km) je trosio oko 200ml ulja sto mislim da nije nista strasno uz moju voznju... Mogu da kazem da je trosio oko 2.5l kada se vozi normalno bez neke voznje u velikim obrtajima. Za grad je odlican i sad se kajem sto sam ga prodao, ostavio bih ga da mi sluzi kao motor za grad da mogu da odem da zavrsavam neke sitnije poslove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ima blokadu u auspuhu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan mozda ima blokadu u auspuhu? Taj auspuh sa katalizatorom ga sigurno gusi ali da ima bas blokadu cisto sumnjam. Verovatno bi se mnogo veselije vrteo da ima neku rezonicu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rezonica pije vode na 2T mašinama ovde nema ama baš nikakvog efekta ocim možda buke.Može se verovatno dobiti nešto skidanjem katalizatora ali maximim 10%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 3, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezonica pije vode na 2T mašinama ovde nema ama baš nikakvog efekta ocim možda buke.Može se verovatno dobiti nešto skidanjem katalizatora ali maximim 10%. Otvoreni auspuh + filter + vece dizne = 115 kmh garant. ;D Ja sam toliko bio zadovoljan upravljivoscu, a toliko izfrustriran snagom, da sam razmisljao i o mashini iz XT500. To bi bila modifikacija..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka nova verzija IBRE koja se zove YBR125 factor, ali izgleda da je to sam za brazil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Za nase trziste je izasao neki na foru Custom-a ili kako vec zove, ali nesta specijalno nije, vise mi sesvidja onaj obican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PERICA46 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: NS Motocikl: CBR 500 F Prijavi odgovor kao problematičan Ja tezim oko 100 kg,potrosnja nije prelazila 2,5l,a ipak je isao 110.nemam pojma da li je karb ili ubrizgavanje. otvaranjem auspuha bi sigurno dobio nesto,ali koliko je 10% na 10ks?mozda 5km/h na krajnju brzinu. ovako izgleda izduv kod ybr250,mislim da nije mnogo razlicit na 125-ici. Ima jedan ybr u NS sa otvorenim izduvom,bas se mocno cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja tezim oko 100 kg,potrosnja nije prelazila 2,5l,a ipak je isao 110.nemam pojma da li je karb ili ubrizgavanje. otvaranjem auspuha bi sigurno dobio nesto,ali koliko je 10% na 10ks?mozda 5km/h na krajnju brzinu. ovako izgleda izduv kod ybr250,mislim da nije mnogo razlicit na 125-ici. Ima jedan ybr u NS sa otvorenim izduvom,bas se mocno cuje. Neko jednostavno poredjenje, tvoj ima karbove i trokrake felne sa duplim krakovima. Sa elektronskim ubrizgavanjem ima petokrake felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tezim oko 100 kg,potrosnja nije prelazila 2,5l,a ipak je isao 110.nemam pojma da li je karb ili ubrizgavanje. otvaranjem auspuha bi sigurno dobio nesto,ali koliko je 10% na 10ks?mozda 5km/h na krajnju brzinu. ovako izgleda izduv kod ybr250,mislim da nije mnogo razlicit na 125-ici. Ima jedan ybr u NS sa otvorenim izduvom,bas se mocno cuje. bas me zanima kako se cuje ovaj auspuh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan888. 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Budva Prijavi odgovor kao problematičan kad bi mi neko objasnio kako da otvorim izduv i povadim sta vec treba ja bih to uradio, pa zato ako neko zna kako to da uradim neka pise... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o organizovanju nekog malo duzeg puta po srbiji tj. obilska odredjenih gradova po dogovoru, ali nas sa malo slabijim masinicama? Recimo 125cc i 250cc. Naravno dobrodosli su i jaci bajkovi, ali vrlo cesto se slabije masinice samo namuce prateci one jace pa bude malo neprijatno... Ja to planiram pa ako ima zainteresovanih neka se jave na vreme...tu negde oko marta pretpostavljam .) Sve mi se cini da ce tada da mi pocne sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...